Ocak ayi Çörek otu bal tarçın karışımı yiyenler

çok sağol canım.. bir kere başladık.. ama günde 1 kez içiyoruz biz. ebebek sitesinde de 1 kez için demiş.inşalah yapmaz.. Allah tan hayırlısı artık.. çok teşekkürler canım.
İnşallah faydası olur ;) Bir çok kişi bu kurle hamile kalmış inşallah sizde eklenir siniz onlara ;)

canım ben de sabahleyin 1 yemek kaşığı yiyorum.. zaten öyle söylemişlerdi .. bence gayet iyi durumdayız Allah ın izniyle canım.. ben pazar günü yumurtlamaya girmeye başlıyorum..10 12 14.günler :KK66: sana da yakınlaşmaya başladı

Benim hastaligim yarın son günü cnm bakalım :)) sana bol şanslar

Ben bu ay kullandim ve 3 tane yumurtam oluştu klomen de kullandım tabi.. İnş sağlıklıdır kalitelidir yumurtalarım ve döllenme olur sağlıklı bir sekilde:)
24 ocağı bekliyorum test için.
Seninle aynı durumdayım ve bende hemen hemen ozaman adet olmam gerek, yani inşallah olmam :) klomen bal karışımı ve gunde 2 tane incir yedim inşallah faydası olmuştur hepimize

Seninle aynı durumdayım ve bende hemen hemen ozaman adet olmam gerek, yani inşallah olmam :) klomen bal karışımı ve gunde 2 tane incir yedim inşallah faydası olmuştur hepimize
İnşallah canım benim bat 29 Ocak ama 24 ünde test yapıcam ins. İki çizgi görünür inşallah. Ama bu ay iki ilişki oldu yumurta çatladiktan sonra.. İnş tutunmustur bebeğim. .

İnşallah canım benim bat 29 Ocak ama 24 ünde test yapıcam ins. İki çizgi görünür inşallah. Ama bu ay iki ilişki oldu yumurta çatladiktan sonra.. İnş tutunmustur bebeğim. .
İnşallah canım. Benm sat 20 Aralık bat nezaman tam olarak belli olmuyor. Pkoluyum o yuzden ama 25 ine kadar beklicem olmazsa test yapıcam. Bi de bişey sorucam göğüs acım hala var niyeki sizce? Azalması gerekmiyor muydu yumurtlamadn sonra. Bi de aşırı yorgunum hiçbişey yapmamama rağmen heryerim ağrıyor

İnşallah canım. Benm sat 20 Aralık bat nezaman tam olarak belli olmuyor. Pkoluyum o yuzden ama 25 ine kadar beklicem olmazsa test yapıcam. Bi de bişey sorucam göğüs acım hala var niyeki sizce? Azalması gerekmiyor muydu yumurtlamadn sonra. Bi de aşırı yorgunum hiçbişey yapmamama rağmen heryerim ağrıyor
Bilmiyorum ki cnm bende hiç öyle belirtiler olmuyor :(

Hayırlısı artık ysaE="zeynepzumra, post: 44674102, member: 720672"]Bilmiyorum ki cnm bende hiç öyle belirtiler olmuyor :KK43:[/QUOTE]
Hayır

Arkadaşlar başka bir sayfadada paylaşım yapmıştım ama konuyu görünce es geçmek istemedim. 15 aylık evliyim ve 14 aydır düzenli adet oluyorum.evlenmeden önce mutemadiyen 5 yada 7 gün gibi gecikmeyle adet olurdum.her ay......... bu ay 10 unda oldum obur ay 10 u gibi bir cümle hiç kuramamıştım. evlendiğim ay ovulasyon testi aldım adetimin 23. günü çift çizgi gördüm.ve adet olunca bal çörekotu tarcın kurunu uyguladım.uyguladığım ay 18. gün çift çizgiyi gördüm. yumurtlamam 5 gün öne geldi.yani çatlayacak olgunluğa ulaştırdı.ve 14 aydırda kullanıyorum 16.18 günler arası yumurtam çatlıyor.14 gün sonrada adet oluyorum. ama bebek yokkkkkk. klomen kullanacakmısım öbür ay dr söyledi. yumurta takibine gittiğimde de adetimin 14.günü 16.1 mm büyüklüğünde yumurta tespit edildi.çatlamasına 2-3 gün kala iyi bir büyüklüktü.ben bu anlamda faydasını gördüm paylaşmadan geçemem.

Back
X