- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi nursenaslan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikme var mı varsa kaç günBen galiba hamileyim kızlar çok korkuyorum iki gün daha beklicem tekrar yapıcam
4 gün gecikti ama plansız olduGecikme var mı varsa kaç gün
Aynı yoldayız :) kan verdim yarın çıkar umarım yoktur. Allah isteyen ve bekleyene nasip etsin4 gün gecikti ama plansız oldu
Bende aynı 28 ocakta yaptım negatif hala beklemedeyim acaba geç döllenme falanmidir yaevet dün yaptım en son. ondan önce de 31inde yapmıştım hepsi net bi şekilde negatif şuan bu geç döllenme mevzunu araştırıyorumsiz yaptınızmı test?
Amin gerçekten normalde olsa cidden isterim ama plansız önümde yapmam gereken işlerim var iki gün daha belicem yine yapıcam bu testlerin yanılma payı yüksekmişAynı yoldayız :) kan verdim yarın çıkar umarım yoktur. Allah isteyen ve bekleyene nasip etsin![]()
Bence boşuna test stresine girme ben o hatayı yaptım direkt kan ver.Amin gerçekten normalde olsa cidden isterim ama plansız önümde yapmam gereken işlerim var iki gün daha belicem yine yapıcam bu testlerin yanılma payı yüksekmiş
Ya ben almanyada yaşıyorum burda nasıl işliyo bilmediğim için daha da stresliyim zaten aile hekimine gitcem yarınBence boşuna test stresine girme ben o hatayı yaptım direkt kan ver.
normalde 28 ocakta olacaktım ama olmadım bugün sökülecek gibi ama artık bakalım test yapmadım evde yoktu kanda vermek istemedimKaç gün gecikti test yaptınız mi
Ben kan verdim 700 civarında beta çıktınormalde 28 ocakta olacaktım ama olmadım bugün sökülecek gibi ama artık bakalım test yapmadım evde yoktu kanda vermek istemedim
çok çok sevindim tebrikler peki belirtilerin nelerdi bende bekliyorum ama bende asla belirti yok akıntı göğüs hassasiyeti vs sadece lekelenme oldu 2 kezBen kan verdim 700 civarında beta çıktı![]()
Teşekkürler sadece göğüs hassaslığı ve kasik ağrısı fazlaca sık idrar vardı.Hic lekelenme olmadiçok çok sevindim tebrikler peki belirtilerin nelerdi bende bekliyorum ama bende asla belirti yok akıntı göğüs hassasiyeti vs sadece lekelenme oldu 2 kez
Ben de erken oldum milletin ki gec oluyo benim ki önden gitmeye karar verdi bu ayBen de 6 gün sonra oldum
Bugün gittim bir sürü test aldım hepsi pozitif ama bende sanki regl olcam gibi sızlama var yani hatta dünden beri iki üç defa regl oldum sandım değilmiş asla göğüs hassasiyeti yok veya sırt agrısı kasık agrısı yokTeşekkürler sadece göğüs hassaslığı ve kasik ağrısı fazlaca sık idrar vardı.Hic lekelenme olmadi
Bu 2-3 yazan test hamilelik haftamı gösteriyormuş bu aradaBugün gittim bir sürü test aldım hepsi pozitif ama bende sanki regl olcam gibi sızlama var yani hatta dünden beri iki üç defa regl oldum sandım değilmiş asla göğüs hassasiyeti yok veya sırt agrısı kasık agrısı yok
Evet ilk başta oyle sızlama hissi olmuştu bende de. Regli olacağım sanıyordum.1. test pozitif ama ikinciyi anlamadım.Bugün gittim bir sürü test aldım hepsi pozitif ama bende sanki regl olcam gibi sızlama var yani hatta dünden beri iki üç defa regl oldum sandım değilmiş asla göğüs hassasiyeti yok veya sırt agrısı kasık agrısı yok
Aaa o zaman yeni.Bu 2-3 yazan test hamilelik haftamı gösteriyormuş bu arada
Evet evet ben 3 defa normal test yaptım ardından hepsi pozitif çıkınca bu test yeni çıkmış galiba haftasını gösteriyor bunu da yaptım 2-3 haftalık çıktıAaa o zaman yeni.