Ocak ayı regiller iptal mi ?

Ocak ayı adet oldum | olmadım ?

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Ben galiba hamileyim kızlar çok korkuyorum iki gün daha beklicem tekrar yapıcam

Eklentiler

• IMG_6236.webp
    IMG_6236.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 50
Ben anlamadım Ocak ayında içme suyumuza bir şey mi kattilar maşallahı var bu ayın 😂🤭

evet dün yaptım en son. ondan önce de 31inde yapmıştım hepsi net bi şekilde negatif şuan bu geç döllenme mevzunu araştırıyorum 🤔 siz yaptınızmı test?
Bende aynı 28 ocakta yaptım negatif hala beklemedeyim acaba geç döllenme falanmidir ya

Aynı yoldayız :) kan verdim yarın çıkar umarım yoktur. Allah isteyen ve bekleyene nasip etsin ❣️
Amin gerçekten normalde olsa cidden isterim ama plansız önümde yapmam gereken işlerim var iki gün daha belicem yine yapıcam bu testlerin yanılma payı yüksekmiş

Amin gerçekten normalde olsa cidden isterim ama plansız önümde yapmam gereken işlerim var iki gün daha belicem yine yapıcam bu testlerin yanılma payı yüksekmiş
Bence boşuna test stresine girme ben o hatayı yaptım direkt kan ver.

Bence boşuna test stresine girme ben o hatayı yaptım direkt kan ver.
Ya ben almanyada yaşıyorum burda nasıl işliyo bilmediğim için daha da stresliyim zaten aile hekimine gitcem yarın🥺

çok çok sevindim tebrikler peki belirtilerin nelerdi bende bekliyorum ama bende asla belirti yok akıntı göğüs hassasiyeti vs sadece lekelenme oldu 2 kez
Teşekkürler sadece göğüs hassaslığı ve kasik ağrısı fazlaca sık idrar vardı.Hic lekelenme olmadi

Teşekkürler sadece göğüs hassaslığı ve kasik ağrısı fazlaca sık idrar vardı.Hic lekelenme olmadi
Bugün gittim bir sürü test aldım hepsi pozitif ama bende sanki regl olcam gibi sızlama var yani hatta dünden beri iki üç defa regl oldum sandım değilmiş asla göğüs hassasiyeti yok veya sırt agrısı kasık agrısı yok

Eklentiler

• IMG_6250.webp
    IMG_6250.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_6248.webp
    IMG_6248.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 48
Bugün gittim bir sürü test aldım hepsi pozitif ama bende sanki regl olcam gibi sızlama var yani hatta dünden beri iki üç defa regl oldum sandım değilmiş asla göğüs hassasiyeti yok veya sırt agrısı kasık agrısı yok
Bu 2-3 yazan test hamilelik haftamı gösteriyormuş bu arada

Evet ilk başta oyle sızlama hissi olmuştu bende de. Regli olacağım sanıyordum.1. test pozitif ama ikinciyi anlamadım.

Aaa o zaman yeni.
Evet evet ben 3 defa normal test yaptım ardından hepsi pozitif çıkınca bu test yeni çıkmış galiba haftasını gösteriyor bunu da yaptım 2-3 haftalık çıktı

Back
X