- Emoji Skoru
- 418
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi nursenaslan
Hemde şırıl şırıl oldum malesef 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında benim hep böyle 5 gün öne atıyor ve doktor bunun da düzenli oldugunu söylemiştiYa kızlarım bana akıl verin ben korunmayı bıraktıktan sonra 4 ayki adet döngüm ilk ay 13 de ikinci ay 9 üçüncü ay 7 sinde 4 ay 3 Şubat normalde her ayın 13 de adet oluyordum adet günüm sabit di Şimdi bakıyorum sabit bile değil sebebi nedir
Korunmayi biraktiktan sonra olabilir düzensizlik bazen hormonlar nedeniyle de görülebiliyor stres bile etki edebiliyor bi kontrole gitmeni öneririm en azından icin rahat eder. Ben üniversite sinavina girecegim gün 16 gün erken adet olmustum sen düsün.Ya kızlarım bana akıl verin ben korunmayı bıraktıktan sonra 4 ayki adet döngüm ilk ay 13 de ikinci ay 9 üçüncü ay 7 sinde 4 ay 3 Şubat normalde her ayın 13 de adet oluyordum adet günüm sabit di Şimdi bakıyorum sabit bile değil sebebi nedir
Regl çok ağrılı geçtiği için gitmiştim bi ara doktor bi sıkıntı yok demişti kist filn şüphelenmiştim de temiz çıkmıştı dolgum kontrol hapı kullanıyordum korunmayı bırakınca olabilirKorunmayi biraktiktan sonra olabilir düzensizlik bazen hormonlar nedeniyle de görülebiliyor stres bile etki edebiliyor bi kontrole gitmeni öneririm en azından icin rahat eder. Ben üniversite sinavina girecegim gün 16 gün erken adet olmustum sen düsün.
3. Kez olduysa Prolaktin hormonuna baktırdın mı ?benim gecikme 10 gün 3. kez hayatımda bu kadar gecikiyor test falanda yapmadım hep umutlanıp yapıyorum negatif çıkıyor diye yarında olmazsa yapca
Eğer çok ağrılı geçiyorsa tam tahlil yaptır benim ağrılı geçiyordu değerimden biri yüksek çıktı yumurtalamayı baskılandığı için oluyormuş vsRegl çok ağrılı geçtiği için gitmiştim bi ara doktor bi sıkıntı yok demişti kist filn şüphelenmiştim de temiz çıkmıştı dolgum kontrol hapı kullanıyordum korunmayı bırakınca olabilir
Evet galiba Ocak ayı garip bir dönem oldu peki sonuç ne oldu ? Test yaptırdın mı ? Benim 13 gün oldu idrar testleri yaptım negatif geçmişimde Prolaktin yüksek çıkmıştı ilacımı kullandım ama herhalde çok fazla yüksek bu sefer adetim ilk defa gecikme oldu normalde asla olmazInstagram'da da bu şekilde paylaşım gördüm. Ocak ayında bi tuhaflık var heralde. 1 hafta kadar gecikmeli oldum bende.
Test yaptın mı?Benimde aynı şekilde gecikti 4. Günü bugün test yapmadım ne zaman yapayım bi yandan da yapmak istemiyorum planlı değil çok stresliyim![]()
Test yaptım ertesi gün adet oldum zatenEvet galiba Ocak ayı garip bir dönem oldu peki sonuç ne oldu ? Test yaptırdın mı ? Benim 13 gün oldu idrar testleri yaptım negatif geçmişimde Prolaktin yüksek çıkmıştı ilacımı kullandım ama herhalde çok fazla yüksek bu sefer adetim ilk defa gecikme oldu normalde asla olmaz
Anladım, hayırlısı olsun hersey vakti gelince olur.Test yaptım ertesi gün adet oldum zaten
Sen hamilelik mi istiyorsun en kısa sürede hayırlısıyla nasip olur inşallahAnladım, hayırlısı olsun hersey vakti gelince olur.
Gittiğimde temiz çıktı annemin de böyleymiş gençliğinde genetik miras diyelim birde vücudum benim çok hassas bi kere amaliyat olmuştum narkozu bile kaldıramamış vücüdum yarım saat uyandırmaya çalışmışlarEğer çok ağrılı geçiyorsa tam tahlil yaptır benim ağrılı geçiyordu değerimden biri yüksek çıktı yumurtalamayı baskılandığı için oluyormuş vs
Yaptım hepsi pozitif çıktı haftaya da doktora gidicemTest yaptın mı?
geçtigimiz sene haziran ayında baktırmıştım 20 çıkmıştı düzenli adet oluyordum iki ay önce doktor amh yüksek diye pcos hapı verdi 12 gün oldu bugun daha olmadım testte negatif kullanmayacagım hapıda3. Kez olduysa Prolaktin hormonuna baktırdın mı ?
yerleşme kanaması diyorlar genelde leke olarak geliyor ama eğer aşırı gelirse mutlaka doktora gitKizlarr 6+3 te kahverengi lekelenme normal mi?
yerleşme kanaması diyorlar genelde leke olarak geliyor ama eğer aşırı gelirse mutlaka doktora git
İnşaAllah bir sıkıntı olmaz sağlıklı şekilde devam ederOkudum şimdi internette bende.Yerlesme kanaması genelde 4-5 hafta aralığında oluyor diyor. 6+3 olunca endişe ettim suan ağrı veya devam eden kanama yok. Bakalim takip edeceğim teşekkür ederim bilgi için.