Ocak ayında aşılama yaptıracaklar gelin burda buluşalım!

ecem85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
55
0
36
Ankara
:nazar:MERHABA hoşgeldiniz yeni topiğimize arkadaşlar ocak ayında 2.aşılamam olacak gelin burda buluşalım birbirimize destek olalım haydi gelin kızlar:74:

Son düzenleme:
merhaba ecem85 ben yeni katıldım bu siteye.ben de aralık sonu ocak başı da olabilir (pazt.belli olacak)3.aşılamamı yaptırıcam.içimde ne bi heyecan vaar ne bi umut aslına bakarsan.klomen kullanıyorum.galiba boşuna ümitlenmemek için savunma mekanizmamın tepkisi belki de heyecansızlık.Allahtan ümit kesilmez tabi amaaa..ne biliyim Umarım dileklerimiz gerçek olur da artık hayırlı evlatlarımızı bağrımıza basarız.:25:

Slm kızlar bende 2.aşılamamı yaptırıcam sanırsam ocak başı olucak şuan inelerimi yapıyorum.yumoşlarımın büyümesine bağlı nezaman yapacağımız.
Bende çok ümitsizim pek düşünmek istemiyorum.Rabbimin dediği olur.hepimize dua edelim hep birlikte..
Hayırlısı olsun Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler..

arkadaş günaydın bugün güne pozitif başlayalımmmmmmmmmm kızlar kimse umudunu kaybetmesin herşeyde vardır hayır allah hepimize hayırlı evlat versin

merhaba canım topiğin hayırlı olsun ben ilk aşılama denememi yaptıracağım. aşılama yaptırma heyecanıyla adetim 2 gün geçiti geldiği gibi tedaviye başlıyorum. inşallah ocak ay hayırlı gelir ve hamileyiz diye haykırırız.

merhaba canım topiğin hayırlı olsun ben ilk aşılama denememi yaptıracağım. aşılama yaptırma heyecanıyla adetim 2 gün geçiti geldiği gibi tedaviye başlıyorum. inşallah ocak ay hayırlı gelir ve hamileyiz diye haykırırız.

teşekkür ederim canım hoşgeldin nasılsın bende regle olunca inş aşılama tedavisine başlıyacağım herkes için hayırlısı neyse o olsun

merhaba ecem85 ben yeni katıldım bu siteye.ben de aralık sonu ocak başı da olabilir (pazt.belli olacak)3.aşılamamı yaptırıcam.içimde ne bi heyecan vaar ne bi umut aslına bakarsan.klomen kullanıyorum.galiba boşuna ümitlenmemek için savunma mekanizmamın tepkisi belki de heyecansızlık.Allahtan ümit kesilmez tabi amaaa..ne biliyim Umarım dileklerimiz gerçek olur da artık hayırlı evlatlarımızı bağrımıza basarız.:25:

canım bende 1.aşılamam da klomen kullanmıştım ve daha öncesindede ama olamamıştı,şimdi ocak ayında 2.aşılamamı olacağım ve iğne tedavisine başladım doktora klomenden farkını sorduğumda daha iyi kalitede yumurta yapacağını ve bedeni daha iyi hazırlayacağını sözyledi yani 6 ay toplamda klomen kullandıktan sonra bırakılması gerektiğini vb. ama bence ümidini kaybetme ben ümidliyim bu ay buradaki herkes pozitifi görecek İNŞALLAHHHHHHHHHHHH:49::49::46:

kızlar yeni yılın ilk aşılaması benden bugün ilk iğnemi vuruldum inşallah hamile haberimide veririm :49:

kızlar sorum olacak size benim 2. iğnem bugün fakat kabadan vuruluyorum kimileri göbekten vuruluyormuş kimileride hap kullanıyormuş size hangisi uygulandı, kaç mg, kaç gün sürdü, kaçıncı gün çatlatma iğnesi vurulup, kaçıncı gün aşılamaya gittiniz?

kızlar sorum olacak size benim 2. iğnem bugün fakat kabadan vuruluyorum kimileri göbekten vuruluyormuş kimileride hap kullanıyormuş size hangisi uygulandı, kaç mg, kaç gün sürdü, kaçıncı gün çatlatma iğnesi vurulup, kaçıncı gün aşılamaya gittiniz?

GÜNAYDINNNN KIZLAR nasılsınız bugün ben iyiyim sanırım ben daha önce klomen kullandım hiç bir işe yararmadı etkisini göremedim sadece karın agrısı çektim sonrasında iğneye başladım cuma günü başladım pazartesiyi salıya bağlayan gece çatlatma iğnesini vuruldum 75mg çarşamba saat 3de aşı oldum

arkadaşlar hepinize merhaba.. bende ilk aşılamamı dün yaptırdım....inşallah hayırlı sonuçlarla karşılaşırız....bugün istirahatteyim.... ama heyecanlanmamaya çalışıyorum...

kızlar sorum olacak size benim 2. iğnem bugün fakat kabadan vuruluyorum kimileri göbekten vuruluyormuş kimileride hap kullanıyormuş size hangisi uygulandı, kaç mg, kaç gün sürdü, kaçıncı gün çatlatma iğnesi vurulup, kaçıncı gün aşılamaya gittiniz?[/

QUOTE]

canım ben bugün 5.,iğnemi yapındım ve göbekten yapındım ilk kez iğne kullanıyorum yarında yumurtaya bakacaz bakalım olmuş mu sonrasında ne olur bilmem bundan önce klomen kullanarak aşılama olmuştum ama olmamıştı,ilk kez iğne kullanıyorum ama birde glifor diye bi hap kullanıyorum ALLAH cc hepimizin yardımcısı olsun:49::49::nazar::nazar:

slm kızlarrrrrrrrrrrrr
hepinizin aşolamsı tutar inşallah
bende yarın ilk aşılamam için start veriyorum
yarın doktora gidiyorum birbirimize dua ederlim ve inşallah hepimiz bu ayın sonunda hamiş oluruz:emir_bebek::emir_bebek:

merional kullandım
kalçadan 5 gün 150mg
2 gün 75 mg
10gün ç.iğnesi 12.gün aşılama
hayırlı olsun

GÜNAYDINNNN KIZLAR nasılsınız bugün ben iyiyim sanırım ben daha önce klomen kullandım hiç bir işe yararmadı etkisini göremedim sadece karın agrısı çektim sonrasında iğneye başladım cuma günü başladım pazartesiyi salıya bağlayan gece çatlatma iğnesini vuruldum 75mg çarşamba saat 3de aşı oldum

canım senin çabuk gelişmiş o zaman ne zaman test günün peki?

arkadaşlar hepinize merhaba.. bende ilk aşılamamı dün yaptırdım....inşallah hayırlı sonuçlarla karşılaşırız....bugün istirahatteyim.... ama heyecanlanmamaya çalışıyorum...

hayırlı olsun canım hamiş haberlerini alırız inşallah...

canım ben bugün 5.,iğnemi yapındım ve göbekten yapındım ilk kez iğne kullanıyorum yarında yumurtaya bakacaz bakalım olmuş mu sonrasında ne olur bilmem bundan önce klomen kullanarak aşılama olmuştum ama olmamıştı,ilk kez iğne kullanıyorum ama birde glifor diye bi hap kullanıyorum ALLAH cc hepimizin yardımcısı olsun:49::49::nazar::nazar:[/QUOTE]

canım benimde doktor 6. gün çağırdı kontrol için ama benimki kabadan malesef ben göbekten alışkınım kendime yapmaya ama ne yapalım. hayırlısı inşallah hepimiz için...

slm kızlarrrrrrrrrrrrr
yarın doktora gidiyorum birbirimize dua ederlim ve inşallah hepimiz bu ayın sonunda hamiş oluruz:emir_bebek::emir_bebek:

aminn canım inşallah tutar ve herkesin burda güzel haberlerini alırız

merional kullandım
kalçadan 5 gün 150mg
2 gün 75 mg
10gün ç.iğnesi 12.gün aşılama
hayırlı olsun

sağol canım sen sonuç bekliyormusun aldınmı sonucunu yoksa?

slm kızlarrrrrrrrrrrrr

hadi bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin.... inşallah hepimizinde dileği olur ve bebişler gelir...

inşallah zuhale... inşalahemeklerimiz boşa çıkmaz.. bu arada aşılama yaptıran diğer arkadaşlar ltfn aşılamadan sonra vücudumuzdaki değişiklikleri belirtileri paylaşalım...
ben göğüslerimde fazlasıyla hassaslık hissediyorum....sizce??

inşallah zuhale... inşalahemeklerimiz boşa çıkmaz.. bu arada aşılama yaptıran diğer arkadaşlar ltfn aşılamadan sonra vücudumuzdaki değişiklikleri belirtileri paylaşalım...
ben göğüslerimde fazlasıyla hassaslık hissediyorum....sizce??

belirti arama derim ben canım pek tutmuyor dediğin gibi inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz ama benim pek umudum yok dün moralimi bayağı bozdular sağ olsunlar, tedaviye başlamışım motivasyonum iyi olması gerekiyor bana tutmayacak boşuna niye yaptırıyorsunuz deniliyor bendede moral sıfır tabi bakalım hayırlısı canım.

Back
X