Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım topiğin hayırlı olsun ben ilk aşılama denememi yaptıracağım. aşılama yaptırma heyecanıyla adetim 2 gün geçiti geldiği gibi tedaviye başlıyorum. inşallah ocak ay hayırlı gelir ve hamileyiz diye haykırırız.
hoşbulduk canım sağol, sen nasılsın?teşekkür ederim canım hoşgeldin nasılsın bende regle olunca inş aşılama tedavisine başlıyacağım herkes için hayırlısı neyse o olsun
hoşbulduk canım sağol, sen nasılsın?
merhaba ecem85 ben yeni katıldım bu siteye.ben de aralık sonu ocak başı da olabilir (pazt.belli olacak)3.aşılamamı yaptırıcam.içimde ne bi heyecan vaar ne bi umut aslına bakarsan.klomen kullanıyorum.galiba boşuna ümitlenmemek için savunma mekanizmamın tepkisi belki de heyecansızlık.Allahtan ümit kesilmez tabi amaaa..ne biliyim Umarım dileklerimiz gerçek olur da artık hayırlı evlatlarımızı bağrımıza basarız.![]()
kızlar sorum olacak size benim 2. iğnem bugün fakat kabadan vuruluyorum kimileri göbekten vuruluyormuş kimileride hap kullanıyormuş size hangisi uygulandı, kaç mg, kaç gün sürdü, kaçıncı gün çatlatma iğnesi vurulup, kaçıncı gün aşılamaya gittiniz?
kızlar sorum olacak size benim 2. iğnem bugün fakat kabadan vuruluyorum kimileri göbekten vuruluyormuş kimileride hap kullanıyormuş size hangisi uygulandı, kaç mg, kaç gün sürdü, kaçıncı gün çatlatma iğnesi vurulup, kaçıncı gün aşılamaya gittiniz?[/
QUOTE]
canım ben bugün 5.,iğnemi yapındım ve göbekten yapındım ilk kez iğne kullanıyorum yarında yumurtaya bakacaz bakalım olmuş mu sonrasında ne olur bilmem bundan önce klomen kullanarak aşılama olmuştum ama olmamıştı,ilk kez iğne kullanıyorum ama birde glifor diye bi hap kullanıyorum ALLAH cc hepimizin yardımcısı olsun![]()
kızlar sorum olacak size benim 2. iğnem bugün fakat kabadan vuruluyorum kimileri göbekten vuruluyormuş kimileride hap kullanıyormuş size hangisi uygulandı, kaç mg, kaç gün sürdü, kaçıncı gün çatlatma iğnesi vurulup, kaçıncı gün aşılamaya gittiniz?
GÜNAYDINNNN KIZLAR nasılsınız bugün ben iyiyim sanırım ben daha önce klomen kullandım hiç bir işe yararmadı etkisini göremedim sadece karın agrısı çektim sonrasında iğneye başladım cuma günü başladım pazartesiyi salıya bağlayan gece çatlatma iğnesini vuruldum 75mg çarşamba saat 3de aşı oldum
arkadaşlar hepinize merhaba.. bende ilk aşılamamı dün yaptırdım....inşallah hayırlı sonuçlarla karşılaşırız....bugün istirahatteyim.... ama heyecanlanmamaya çalışıyorum...
slm kızlarrrrrrrrrrrrr
hepinizin aşolamsı tutar inşallah
bende yarın ilk aşılamam için start veriyorum
yarın doktora gidiyorum birbirimize dua ederlim ve inşallah hepimiz bu ayın sonunda hamiş oluruz![]()
merional kullandım
kalçadan 5 gün 150mg
2 gün 75 mg
10gün ç.iğnesi 12.gün aşılama
hayırlı olsun
slm kızlarrrrrrrrrrrrr
hepinizin aşolamsı tutar inşallah
bende yarın ilk aşılamam için start veriyorum
yarın doktora gidiyorum birbirimize dua ederlim ve inşallah hepimiz bu ayın sonunda hamiş oluruz![]()
hayırlı olsun canım hamiş haberlerini alırız inşallah...
inşallah zuhale... inşalahemeklerimiz boşa çıkmaz.. bu arada aşılama yaptıran diğer arkadaşlar ltfn aşılamadan sonra vücudumuzdaki değişiklikleri belirtileri paylaşalım...
ben göğüslerimde fazlasıyla hassaslık hissediyorum....sizce??