Ocak ayında aşılama yaptıracaklar gelin burda buluşalım!

merhaba arkadaşlar. ben de ocak ayının 1 inde ilk aşılamamı yaptırdım. aşılama yaptırdığım zamana kadar herşey normal diyen doktorum aşılama yaptırdığım gün sperm sayısı düşük ihtimal az dedi. bu nedenle pek ümitli değilim. ama tabi Allahtan ümit kesilmez. ayın 14 ünde sonuç alacağız.

hoşgeldin canım nasılsın

Arkadaşlar merhaba

ben aşılama fiyatları hakkında bilginizi almak istedim biliyorum hastaneden hastaneye farklılık vardır ama ortalama ne kadardır???bir de aşılama öncesi ilaç iğne vs kullanılıyor mu???

geçmiş olsun zuhale... umudunu kesme ltfn vardır herşeyde bir hayır....sonra tekrar denersin kendini ii hazırla yalnız...başka dr larında önerilerini almayı unutma sakın....inşallahh hepimizde anne olacağız...

sağol canım ama umudumu kaybetmeye başladım hayırlısı buymuş demekki ne yapayım.

sağol hayatım ben iyiyim teşekkür ederim sende iyisin inş

ben de iyiyim. bugün test sonucumu aldım. malesef negatif. o yüzden biraz üzgünüm :14:galiba 2. aşılamayı yaptırmayacağım. biraz ara vereceğim.

tüüüühh ya canım benim zor çok zor canım allah sabır versin dua et bende aşılama olucam hasret pazartesi kontrol var bakalım ne diyecek allah hepimize yardım etsin inş

tüüüühh ya canım benim zor çok zor canım allah sabır versin dua et bende aşılama olucam hasret pazartesi kontrol var bakalım ne diyecek allah hepimize yardım etsin inş

AMİN. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah bir sorun yoktur da yapılır aşılaman ve inşallah bu ay burada senin güzel haberlerini okuruz. ben de pazartesi doktora gidip sonucu göstereceğim. bakalım ne diyecek. Bir kaç ay ara verip farklı bir doktorla devam etmeyi düşünüyorum şimdilik. bir buçuk senedir bu doktorla bi sonuç almadık.

maalesef bende dün aşılamanın 14. günü acı son ile karşılaştım maalesef regl gördüm.... 1 ay dinlenmeden sonra 2. aşılama yapacağız....bunda da bir hayır olduğunu düşünmek istiyorum :(((((((((((((((((((

maalesef bende dün aşılamanın 14. günü acı son ile karşılaştım maalesef regl gördüm.... 1 ay dinlenmeden sonra 2. aşılama yapacağız....bunda da bir hayır olduğunu düşünmek istiyorum :(((((((((((((((((((

canım üzüldüm hayırlısı bu ay kimseye iyi gelmedi galiba iyi haber alamadık bi türlü. kısmet 2. bahara artık...

Hamosh canım hakkında hayırlısı bende bekliyorum adet olucam heralde yarın kanda bakmam gerek.ben yapmıycam korkuyorum.Yapmıycamda bekliycem adetimi evde.UMUtlanmak istemiyorum.
Hiç ama hiç ihtimal veremiyorum.karnım ara ara ağrıyor.Sıkıntısı da başlamış.
Amaaaan neyse ne hayat bundan ibaret değil.Sarılın kocişlerinize tadını çıkarın sessiz rahat günlerin.Ya görümcem bizdeydi iki çocuğu var kadına bir dakika rahat vermediler.Elbet birgün anne olucaz iyisimi onsuz geçen günlerden bişey anlayalım.sonra zaten rahat yok.
öptümm :54:

merhaba arkadaşlar. sizlere birşey sormak istiyorum. bugün benim aşılamamın 16. günü ve daha yeni adet oluyorum. sizce bu aşılamanın oduğu gün yumurtalarımın çatlamadığı anlamına mı geliyor. çünkü yanlış bilmiyorsam yumurtalar çatladıktan 14 gün sonra adet olunması gerekiyor.

merhaba arkadaşlar ben bugün dr gittim ve yumurtam hala büyümemiş ben de iğneye devam edicem çok zor buişler ne yapacağım şimdi çok moralim bozukkkk

Merhaba kızlar bende 3 ocakta aşılama yaptırmıştım.Aşılamanın 15. günü adet oldum.Çok ümütlenmemiştim bu 2. aşılamam olduğu için ama yinede sarsıldım.Hatta tedaviye devam et hemen tüp bebeğe gidelim diyen kayınvalideme patladım.öyle bir sinir boşalması yaşadımki hala kendimde değilim hayalet gibi dolaşıyorum.Elbet geçicek bu hal ama şuan çökmüş durumdayım.Zaten adet olunca sıkıntı beni bırakmıyodu birde bu düşünceler zıvanadan çıktım.Biraz yazmak iyi gelir dedim ama şuan kimseler yok..
Düzelicek böyle kalmıycak biz çok ama çok güçlüyüz.Rabbim kimseye kaldıramıyacağı yük yüklemezmiş.Dua ile Ona yönelmek en güzeli.Daha öncede yazdığım gibi bu günler ileride özleyeceğimiz günler.çocuk çok zor bir sorumluluk.AHHH Birde çevredekiler bizi halimize koysa hiç zoruma gitmiycek.Dünya bir misafirhane ister çocuklu ister çocuksuz geçip gidiyor ömür.Bense üzüldüğüme ağladığıma yanıyorum..
Rabbim bakara suresinde diyorki; Sizi mallarınızla canlarınızla evlatlarınızla imtihan edeceğiz.Sabredenler kurtuluşa erecektir.
Bu da bizim imtihanımız.RABBİM NEOLUR BİZE SABIR VER.BİZİ KURTULUŞA ERENLERDEN EYLE..

merhaba arkadaşlar ben bugün dr gittim ve yumurtam hala büyümemiş ben de iğneye devam edicem çok zor buişler ne yapacağım şimdi çok moralim bozukkkk[/QU

Canım bu süreci nekadar az stresle atlatırsan sonuç okadar iyi oluyor.yumurtalar iyi cevap veriyor belki sonuçta pozitif oluyor.Stres bu illetin en büyük düşmanı.Nasıl stres yapılmaz onu ben beceremiyorum.Ama dua ile sabır dilemekten başka çare yok.
Rabbim güzel sonuçlarla karşılaştırsın.Sana sabır versin. :16:

Merhaba kızlar bende 3 ocakta aşılama yaptırmıştım.Aşılamanın 15. günü adet oldum.Çok ümütlenmemiştim bu 2. aşılamam olduğu için ama yinede sarsıldım.Hatta tedaviye devam et hemen tüp bebeğe gidelim diyen kayınvalideme patladım.öyle bir sinir boşalması yaşadımki hala kendimde değilim hayalet gibi dolaşıyorum.Elbet geçicek bu hal ama şuan çökmüş durumdayım.Zaten adet olunca sıkıntı beni bırakmıyodu birde bu düşünceler zıvanadan çıktım.Biraz yazmak iyi gelir dedim ama şuan kimseler yok..
Düzelicek böyle kalmıycak biz çok ama çok güçlüyüz.Rabbim kimseye kaldıramıyacağı yük yüklemezmiş.Dua ile Ona yönelmek en güzeli.Daha öncede yazdığım gibi bu günler ileride özleyeceğimiz günler.çocuk çok zor bir sorumluluk.AHHH Birde çevredekiler bizi halimize koysa hiç zoruma gitmiycek.Dünya bir misafirhane ister çocuklu ister çocuksuz geçip gidiyor ömür.Bense üzüldüğüme ağladığıma yanıyorum..
Rabbim bakara suresinde diyorki; Sizi mallarınızla canlarınızla evlatlarınızla imtihan edeceğiz.Sabredenler kurtuluşa erecektir.
Bu da bizim imtihanımız.RABBİM NEOLUR BİZE SABIR VER.BİZİ KURTULUŞA ERENLERDEN EYLE..

amin canım insallah allah bu sınavda yüz akıyla cıkmamızı nasip eder bizi isyankar kullarından olmaktan alıkoyar ben her hastalandıgımda aglayarak allahım beni isyankar yapma diye dua ediyorum insallah bu yolun sonunda hayırlı saglıklı bebeklerimiz olur

kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım ben kötüyüm çünkü tedavim bu aylık sona erdi yumurtam büyümedi ve dr kan istedi kan sonucuna görede bu ay iptal anlattı ama ben canımın sıkıntısından anlamadım ilacı değiştirecekmiş bakalım hayırlısı allah herşeyin hayırlısını versin

Back
X