- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Bnm en son 17,5 mm di ertesi gün iğne oldum.Aminn canım benimde aynı oldu. İkisi gelişecek gibiydi biri durdu biri gelişti 21 buçuk mm de iğne vuruldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm en son 17,5 mm di ertesi gün iğne oldum.Aminn canım benimde aynı oldu. İkisi gelişecek gibiydi biri durdu biri gelişti 21 buçuk mm de iğne vuruldum
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım. İğneden kaç gün sonra test yapmak lazım acaba günler geçmek bilmiyorrBnm en son 17,5 mm di ertesi gün iğne oldum.
Canım dr um 14 gün sonra demişti.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım. İğneden kaç gün sonra test yapmak lazım acaba günler geçmek bilmiyorr
İnşallah bu ay da güzel haber alırız ya kan testi mi yapıcaksın 14.günCanım dr um 14 gün sonra demişti.
Ben ilk hamileliğimde de klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım. İğneden 8-10 gün sonra kan testinde 7.5 çıkmıştı. İğnenin etkisi demişti dr.um kan testini tekrarladık ve 22 küsürlerde çıkmıştı.
Canım bilemiyorum ki. Herhalde 14 . Güne kalmaz idrar testi. Eğer çift çizgi görürsem 14. Gün kan testiİnşallah bu ay da güzel haber alırız ya kan testi mi yapıcaksın 14.günbiz aynı gün vurulduk ya birlikte yapıcaz muhtemelen testleri
![]()
İğneden 14 gün sonra yapılan Kan testi doğru sonuç veriyor. Evde yapılan testler biraz yanıltabilir erken yapılırsa. 14 gün önceden yapmayın derim iğne hala etkisini kaybetmemiş olabilir bu da yanlış sonuç verir. Benim 16. günüm hala yapmadım cesaret edemedim. Bir kaç gün daha bekleyeceğim. Geçen ay 19. Güne kadar adet görmedim. Erken davranıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım. İğneden kaç gün sonra test yapmak lazım acaba günler geçmek bilmiyorr
Haklısın canım ama negatif olunca çıkıyomuş yani çok çok silik bi çizgiyse negatif derim zaten 12.-13.gün etki kalmıyo dediler. Bu ay biri yaptı negatif çıkmıştı ordan biliyorum. Ama boşa beklemek de istemiyorm varsa bileyim yoksa da kabulleneyim adeti beklerken daha da umutlanıyo insanİğneden 14 gün sonra yapılan Kan testi doğru sonuç veriyor. Evde yapılan testler biraz yanıltabilir erken yapılırsa. 14 gün önceden yapmayın derim iğne hala etkisini kaybetmemiş olabilir bu da yanlış sonuç verir. Benim 16. günüm hala yapmadım cesaret edemedim. Bir kaç gün daha bekleyeceğim. Geçen ay 19. Güne kadar adet görmedim. Erken davranıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.
Kendinizi üzmeyecekseniz yapın tabi. Ümitlenip boşa çıkması üzüyor kendimden biliyorum. 6 sene önce yaşadım aynı şeyleri şükür kızım var. Şimdi tekrar başladım tedaviye. Geçen ay hüsran , bakalım bu ay ne olacak. 1 haftadır adet olacak gibi kasıklarım, belim ağrıyor ama olmuyorum, en fazla 1_2 gün önce başlardı. Sürekli adet mi oldum diye bakıyorum. Kan testi yaptıracağımHaklısın canım ama negatif olunca çıkıyomuş yani çok çok silik bi çizgiyse negatif derim zaten 12.-13.gün etki kalmıyo dediler. Bu ay biri yaptı negatif çıkmıştı ordan biliyorum. Ama boşa beklemek de istemiyorm varsa bileyim yoksa da kabulleneyim adeti beklerken daha da umutlanıyo insan
İnşallah güzel haberler alırız hamilelik belirtilerini biliyosunuzdur zaten kızınızdanKendinizi üzmeyecekseniz yapın tabi. Ümitlenip boşa çıkması üzüyor kendimden biliyorum. 6 sene önce yaşadım aynı şeyleri şükür kızım var. Şimdi tekrar başladım tedaviye. Geçen ay hüsran , bakalım bu ay ne olacak. 1 haftadır adet olacak gibi kasıklarım, belim ağrıyor ama olmuyorum, en fazla 1_2 gün önce başlardı. Sürekli adet mi oldum diye bakıyorum. Kan testi yaptıracağım![]()
sonuç ne oldu kan verdniz mi?Kızlar bakar mısınız ç. iğne olduğum günümle beraber bugün 15.günüm test yaptım çift çizgi. Acaba hamile miyim
Her hamilelik ayrı bir serüven, inanın hiç yaşamamış gibiyim. Sıfırlanıyor herşey. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah sizde tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize.İnşallah güzel haberler alırız hamilelik belirtilerini biliyosunuzdur zaten kızınızdanbenim ilk ve 1.5 yıldır istiyorum
![]()
Aminn inşallah hepimiz güzel haberler alırızHer hamilelik ayrı bir serüven, inanın hiç yaşamamış gibiyim. Sıfırlanıyor herşey. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah sizde tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize.
Evet verdim bugün anca yarın öğleden sonra sonuç alırım. Yaşadığım ilçede malesef hastane yok. Sağlık ocağıda Bi sonraki gün sonuç veriyorsonuç ne oldu kan verdniz mi?
sonuç ne oldu kan verdniz mi?
Hadi hayırlı haberler alırsınız inşallahEvet verdim bugün anca yarın öğleden sonra sonuç alırım. Yaşadığım ilçede malesef hastane yok. Sağlık ocağıda Bi sonraki gün sonuç veriyor![]()
Bende 15 inde öğreneceğim sonucumu bu üçüncü denemem çatlatma iğnesinde14. Gün pazar galba 14 şubata denk geliyo muhtemelen pazartesiye kalır ayy yeter ki çift çizgi olsun inşallah
Hadi inşallah yaa rabbim yüzümüzü güldürsünBende 15 inde öğreneceğim sonucumu bu üçüncü denemem çatlatma iğnesinde
Evet bel ağrım var ilk ignem çok kötü ağrılı geçmişti iki ikinci de çok birşey hissetmedim bu üçüncü ara ara bel ağrısı hissediyorum ilk ignemde belimin ağrısına yapamıyordun bel altına yastık koyup uyuyordumHadi inşallah yaa rabbim yüzümüzü güldürsünnasıldı peki daha öncelerinde ağrın oluyo muydu? Benim 5.gün belimde ağrı oluyo ara ara