hoşgeldin tatlım ya saol :):):) sizlerde olmasanız :) ovulasyonu nie kaçırdın ve ne zamn adetin canım ??Edsofi sen nereye ben oraya :))) ilk msji ben yaziyim dedim her ne kadar ovulasyonu kacirip brz umutsuz olsamda ALLAH tan umut kesilmez diyorum :) inşallah guzel müjdeyi bu topiginden paylasiriz cnmm)
inşallah ttlm allh hayrlısını nasp eder bakalım bnm de 6ocak:)
iyi toparlamışın canım vallahi çok sordum eminm yaşadıkların allah sabrnıd a vermş ne gzel . Gebe kalabiliosun ne guzel gene olur tatlım düşme sebebi neydi?
ayyyy sen dahaaa tazecikkkk sinnn ewlilikte inşallah rbbm dediğim gbi hayırlısını versin. Valla bende bişi hssetmiorum heç. 6ocak bnmde
ahhh canm o duyguyu yaşamışın kısa da olsa anne olmuşunz bende cok istiorummmm . Sen kalırsın tatlm allah hayırlısını nasip etsin :)1 yillik evliyim 6 ay korunduk 1 kere hamile kaldim ama 3 aylikken bebegimi kaybettim ve ilk adetten sonra yni gecen ay denemelere basladik 10 ocak adet tarihim insallah rabbim hayirlisiyla verir o mujdeyi. benim ilk hamileligim cok kolaydi 1 hafta korunmayi biraktigimiz zaman oldu insallah yine ole olur ve tum anne olmak isteyenlere rabbim en kisa zamanda meleklerini kucaklarina verir
ayyyy sen dahaaa tazecikkkk sinnn ewlilikte inşallah rbbm dediğim gbi hayırlısını versin. Valla bende bişi hssetmiorum heç. 6ocak bnmde
ayyy inşallah tatlm yaaaa doktora gtcez eşimle adet olucam salı gibi inşallah bunlara gerek kalmaz yaaa para sıkıntımız var zaten ooofff . Eşimde dio belki gerek kalmaz die bakalım rbbm büyük senin nöbetler bittimi
aynen tatlım valla olursada kış bebeee olucak . Ben yazın olsun isterdm doum . Kışın olursa hastalanırs bende hastalanırım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?