Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında klomen başlayan güzel insanlar🎈🌿☘️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah Sende şişkinlik göğüslerde hassasiyet falan yaptı mı ilaç?
Yok canım sadece kasık ağrısı yaptı anlık kasıklarıma sancılar girdi. Birde artık sonlara doğru özel bölgede çok yanma oldu mantar olduğundan korktum hatta, doktor östrojen hormonun oynamasından dolayı kuruluk olmuştur dedi.

Son düzenleme:
hımm tamam canım dengemizi bozuyoruz ya sonuçları güzel olsa bari

Kızlar dün çok.agrim.vardi her iki tarafta bugun yok nasil biseyler oluyor anlamıyorum
Kaçıncı günündü bugün canım inşallah yerleşiyodur. Benimde bugün adet ağrısı gibi ağrım var karnımda ve belimde

bende de aynı belirtiler oldu canım, kuruluktan cnm yandı biraz, enfeksiyon fln mı kaptım diye düşündüm. demek sebebi östrojenmiş.

Canım bugün 6. gün yumurtalar mi catliyir acaba tekrardan umarım güzel şeyler olur senin kaçıncı gunundu tatlim
Benim daha iğne olduğum günü saymazsak 3. Günüm canım yeni yeni başladı ağrılarım ilk 1. Günüm falan hiçbişey yoktu
Bugün sırf merağımdam test alıp yaptım

bende de aynı belirtiler oldu canım, kuruluktan cnm yandı biraz, enfeksiyon fln mı kaptım diye düşündüm. demek sebebi östrojenmiş.
Bende korktum canım ilişkide başladı yanma sonra devam etti normal zamanda da. Şimdi klomeni bıraktıktan kalmadı çok şükür çok az var

İnşallah 15. Gün böyle görürüz tatlım bizim pazartesi evlilik yıldönümü umarım bir mucize olur
Ay ne güzel bir hediye olur inşallah olurr canımm
benimde şubatta eşimin doğum günü. Olsa keşke diyorum doğum günü hediyesi olurdu

İns cnm sizede güzel bir hediye olur ennguzel hediye hatta
İnşallah canım gelsinler de onlardan güzel hediye olurmu ama bugün çok ağrım var belime batıyo yumurtalık kısımlarıma batıyo bişey inşallah kist olmamıştır çatlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…