ocak ayında klomen kullananlar hadi buayda destek olalım birbirimize...

hayırlısı olsun canım umarım o yumurtalardan biri mutlaka döllenirde hamile kalırsın sende bende... :)

bende dün ilk klomenime başladım nedense bu topik ugurlu gelecek gibi hissediyorum arkadaşlar herkes düşüncelerini yazsın paylaşmak bile bşraz moralimizi yerine getiriyor
Öpüyorum canım seni. Kalbine doğmuş diyorum ve tüm kalbimle katılıyorum sana. Benim bat 7 Şubat ama klomen geçen perşembe bitti ve 6 yumurta oluşmuştu. Klomen den dolayı erken adet olur muyum, ne zamana kadar çalışmalara devam edecez şaşmış kalmış durumdayım. Laf aramızda yoruldum da :))) görev gibi yapınca zevk de olmuyor arkadaş

canım bende seni öpüyorum görev deyince bizim doktor ona ev ödevi diyor :) ve bende ödevlerden sıkıldım birde yerinden kalkmıcaksın altına yastık koyacaksın falan robot gibi kala kalıyorsun heleki bu sogukta....... ama herşey bir yana hap içmekten sıkıldım rabbim aratmaın daha fazla

ay hiç sorma haplar mahvetti beni de. Klomen mi duphaston mu hangisi yapıyor anlamadım ama ben sabahları eşim beni dürtmesine sarsmasına rağmen uyanamıyorum ve işe geç kalıyorum. Ve hatta eşimin beni uyandırmaya çalıştığını bile hatırlamıyorum, o derece yani

bebekaycali S sinkar 10062012nisa N nupelda02
kızlar hepinize birden sorayım. Doktor klomenden sonra 5 gün duphaston kullanıyorsun, adet olsan da olmasan da bana geliyorsun dedi. Benim bat 7 şubat ama duphaston çarşamba günü bitti .
Ben ne zaman gideyim muayeneye? Yarın o hastane civarı sınavım var. Gideyim mi yarın yoksa erken mi?

Cnm bana duphaston vermedi... Ama istersen ilaçların bittiyse bir doktora git yumurtaların büyümüşmü net bilgi sahibi olursun. Bu arada benim bat'ta 7şubat :)

[QUOTE="rune, post:
kızlar hepinize birden sorayım. Doktor klomenden sonra 5 gün duphaston kullanıyorsun, adet olsan da olmasan da bana geliyorsun dedi. Benim bat 7 şubat ama duphaston çarşamba günü bitti .
Ben ne zaman gideyim muayeneye? Yarın o hastane civarı sınavım var. Gideyim mi yarın yoksa erken mi?[/QUOTE]

bebekaycali S sinkar 10062012nisa N nupelda02 dayanamdım gittim hocanın yanına. 5 günlük duphaston tedavisini rahim duvarını kalınlaştırmak için verdiğini, hamile olmasam dahi adet günümün değişmeyeceğini ve 7 şubata kadar sabretmemi söyleyip paketledi beni. Tabi gün aşırı ilişkiye de devam edilecek dedi. Diyemedim ki ben öldüm artık yeter!

bebekaycali S sinkar 10062012nisa N nupelda02 dayanamdım gittim hocanın yanına. 5 günlük duphaston tedavisini rahim duvarını kalınlaştırmak için verdiğini, hamile olmasam dahi adet günümün değişmeyeceğini ve 7 şubata kadar sabretmemi söyleyip paketledi beni. Tabi gün aşırı ilişkiye de devam edilecek dedi. Diyemedim ki ben öldüm artık yeter![/QUOTE]
Vallahi kuzum bende bittim, artık kendimi robot gibi hissediyorum. Kocama çok aşığım ama aklımda bebek fikri varken sevişmeninde pek tadına varamıyorsun sakın ilişkiyi kesme benim buğün sanırsam yumurtlama günüm en son persembe gecesi oldu birde bu gece olsun istiyorum. Sonra şubatın 1'ne kadar tekrar gün aşırıya devam

Vallahi kuzum bende bittim, artık kendimi robot gibi hissediyorum. Kocama çok aşığım ama aklımda bebek fikri varken sevişmeninde pek tadına varamıyorsun sakın ilişkiyi kesme benim buğün sanırsam yumurtlama günüm en son persembe gecesi oldu birde bu gece olsun istiyorum. Sonra şubatın 1'ne kadar tekrar gün aşırıya devam [/QUOTE]
Sevişme takvimimiz bile aynı bismillah :)))) bizim de perşembe oldu bugün de olacak. Yalnız benim yumurtlama günüm yarın. Ama valla yarın da yapamam:)))

Sevişme takvimimiz bile aynı bismillah :)))) bizim de perşembe oldu bugün de olacak. Yalnız benim yumurtlama günüm yarın. Ama valla yarın da yapamam:)))[/QUOTE]
Benimde yarın da olabilir yumurtlama günüm emin değilim aslında bu gece sevişirsek yarına gerek yok birde pazartesi , çarşamba yapabilirsek ne ala benım bu ay bes tane yumurtam oluşmuş o yüzden yumurtlama günümü kestiremiyorum bare bu ay biri tutsa

Kızlar selam. Klomen kullandım bitti. Sağda ve solda birer yumurtam gelişmiş. Sağdaki 17, soldaki 16 mm. Dün de öğlen çatlatma iğnemi oldum. Bu ilk denemem olacak. İnşallah herkes için hayırlısı olsun bakalım.

İnş cnm bende femara kullandım sadece sağ tarafta 5 yumoşum var biri 20mm , diğerleri 16-19mm arası değişiyor ama bana doktorum çatlatma iğnesi vurmadı riskli diye

Bende 6 yumurta oluşmuş. Klomen bittikten 1 gün sonra baktı 15-16 mm civarıymış hepsi. Canım ben çok inandım sanki bu ay seninle birlikte tutturacaz bu işi. Bu kadar tesadüfün bi anlamı olmalı :) biz 4 aydır çalılıyoruz. Sizde durum ne?
Sevişme takvimimiz bile aynı bismillah :)))) bizim de perşembe oldu bugün de olacak. Yalnız benim yumurtlama günüm yarın. Ama valla yarın da yapamam:)))
Benimde yarın da olabilir yumurtlama günüm emin değilim aslında bu gece sevişirsek yarına gerek yok birde pazartesi , çarşamba yapabilirsek ne ala benım bu ay bes tane yumurtam oluşmuş o yüzden yumurtlama günümü kestiremiyorum bare bu ay biri tutsa [/QUOTE]

Sağol canım hepimiz için hayırlısı. Ya diğer topiklerde konu sahibi sat bat tarihlerini kimin kaçıncı denemesi olduğunu falan yazıyor . Bizimki de yapsa ya bbeklemek

R rune cnm ağzından ballll damlıyor şekerim biz 1,5senedir deniyoruz bu ay neticeye ulaşmak istiyorum... Sen daha çok yenisin bebeğim niye hemen klomen kullandın ki ... Bu arada benim yada eşimin sorunu yok sebebsiz inferlite bizimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…