Ocak ayında transfer olanlar var mı

Benim şimdilik 20 saatim doldu daha hiç umudum yok hiçte belirti agrı sözü yok
merhaba banada 6. gün embriyosu koydular orta kalite dediler çok bişey beklemiyordum adet olacağım yarın sanırım belirtilerim onu gösteriyor
pazartesi kan testi dediler ama ilk günlerde sol kasığımda baskı hissediyordum şimdi yok o durum gitti gibi

merhaba banada 6. gün embriyosu koydular orta kalite dediler çok bişey beklemiyordum adet olacağım yarın sanırım belirtilerim onu gösteriyor
pazartesi kan testi dediler ama ilk günlerde sol kasığımda baskı hissediyordum şimdi yok o durum gitti gibi
Seni biliyorum canım kısmet artık paxartesi bende kan vereceğim direk böyle saf saf beklemektense en azından

bir kere gerindim sonra içimden bişeyler koptu gibi oldu keşke gerinmeseydim dedim gece uykuda yaptım demekki o sırada ya düştü ..
Bana doktor dedi düşmez sadece gelişmez dedin düşme yok kalk tuvalet git dedi korkma sadece niye orta kalite dedi ki ya motelim şıfır oldu varya

Merhaba! Kızlar benimde 25 Ocak cumartesi 5. Gün embriyosu 2 tane konuldu ben dayanamadım bugün idrar testi yaptım bişey çıkmadı canım sıkıldı ne yapacak bilemiyorum 😔😔😔

Merhaba kizlar bende dün transfer oldum 5.gun embriyosu ben hic bişey hissetmiyorum herkestemi böyle oluyor sadece dunden beri cok gaz problemim var normal günlerden tek fark o

Back
X