- 4 Şubat 2019
- 405
- 285
- 33
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba banada 6. gün embriyosu koydular orta kalite dediler çok bişey beklemiyordum adet olacağım yarın sanırım belirtilerim onu gösteriyorBenim şimdilik 20 saatim doldu daha hiç umudum yok hiçte belirti agrı sözü yok
Seni biliyorum canım kısmet artık paxartesi bende kan vereceğim direk böyle saf saf beklemektense en azındanmerhaba banada 6. gün embriyosu koydular orta kalite dediler çok bişey beklemiyordum adet olacağım yarın sanırım belirtilerim onu gösteriyor
pazartesi kan testi dediler ama ilk günlerde sol kasığımda baskı hissediyordum şimdi yok o durum gitti gibi
bende pazartesi kan vereceğim canım hadi hayırlısıSeni biliyorum canım kısmet artık paxartesi bende kan vereceğim direk böyle saf saf beklemektense en azından
bir kere gerindim sonra içimden bişeyler koptu gibi oldu keşke gerinmeseydim dedim gece uykuda yaptım demekki o sırada ya düştü ..O zaman kadar sabırla bekleyeceğiz artık orta kalite de fena değilmiş tutarsa tutarmış işte bakalım
Bana doktor dedi düşmez sadece gelişmez dedin düşme yok kalk tuvalet git dedi korkma sadece niye orta kalite dedi ki ya motelim şıfır oldu varyabir kere gerindim sonra içimden bişeyler koptu gibi oldu keşke gerinmeseydim dedim gece uykuda yaptım demekki o sırada ya düştü ..
senin ki orta kalite dedilerBana doktor dedi düşmez sadece gelişmez dedin düşme yok kalk tuvalet git dedi korkma sadece niye orta kalite dedi ki ya motelim şıfır oldu varya
Evet canım benimki orta kalite hiç bir şey hissetmiyorum ne agrı nede başka birsey yoksenin ki orta kalite dediler
Kacinci günün? Benim 6. Günlük embriyo koydular 9. GünümEvet canım benimki orta kalite hiç bir şey hissetmiyorum ne agrı nede başka birsey yok
Canım toplandığı günü saymıyorsun ya beşinci gün oluyor benim artı dün oldu daha 20 saat yeni doldu bilmiyorum artık ilaçlarım bitince ters yapacağımKacinci günün? Benim 6. Günlük embriyo koydular 9. Günüm
benim o zaman 22 ocakta konuldu 8. gün oluyorCanım toplandığı günü saymıyorsun ya beşinci gün oluyor benim artı dün oldu daha 20 saat yeni doldu bilmiyorum artık ilaçlarım bitince ters yapacağım
Evet sen zaten büyük oranda bellidir bende erken gebelik tersi aldım ne yapayımbenim o zaman 22 ocakta konuldu 8. gün oluyor
Merhaba! Kızlar benimde 25 Ocak cumartesi 5. Gün embriyosu 2 tane konuldu ben dayanamadım bugün idrar testi yaptım bişey çıkmadı canım sıkıldı ne yapacak bilemiyorum![]()
Mirayseval senle ayni gün olmusuz transfer ne zaman sonuc ögreniceksinCanım toplandığı günü saymıyorsun ya beşinci gün oluyor benim artı dün oldu daha 20 saat yeni doldu bilmiyorum artık ilaçlarım bitince ters yapacağım
Ben almadım kendimi kan testine odakladım çünkü idrarda çıkmazsa uzulurumEvet sen zaten büyük oranda bellidir bende erken gebelik tersi aldım ne yapayım
Ben salı günü test yapacağımMirayseval senle ayni gün olmusuz transfer ne zaman sonuc ögreniceksin
Ben almadım kendimi kan testine odakladım çünkü idrarda çıkmazsa uzulurum