ocak için yardım

different_61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
63
5
48
Kızlar ocak için cam mi yoksa metal mi kullananlardan yardım istiyorum. Satıcılardan biri cam diyor diğeri cam alma diyor. Kafam çok karıştı

hem inox hem siyah cam kullanmış biri olarak, girintisiz modellerden alacaksan cam al, yoksa diğer girintili modeller çok zor olur. ne olursa olsun cam çok şık duruyor. biz yeni mutfak yaptırdık. önceki inoxtu. bana metal görüntüsünden bay geldiği için ve çok beğendiğim için siyah cam aldık. bazı modelleri daha kullanışlı, girinti çıkıntısı az olanları. ama şöyle diyeyim, gıcır gıcır silsen de davlumbazın spotlarını açtığında nasıl silmişim diyorsun. :)) ya spotları açıp sileceksin ya da açmadan sildiysen spotları almayacaksın. :) metal bir de çok demode geliyor, yaptırmışken şık olsun dedim. bir de büyük ızgaraları sevmiyorum, kolay yıkanmıyor diye. aldığım ocak eklediğim resmin siyahı. maalesef internette bunun siyahının resmini bulamadım, eski modelini koymuşlar hep.

Son düzenleme:
bende yeni aldım cam çok beğeniyodum ama cam bildiğin cam gibi temizleniyor üstelik siyah olduğu için extra efor harcaman anlamına geliyor başta sıkıntı değil ama günden güne temziliği zorlaşıyo..birde satıcı aban dedi ki bu gömülen yerde eğer mesafeyi ayarlayamazlarsa patlama yapıyomuş camlar bilgine ben inox aldım hayatım karardı sen daha dikkat et deterjanı vs pahalı birde uğraşıyoruz en iyi klasik beyaz

canım neyle temizliyorsun sen camı? biz buzdolabını da cam aldık bir de. zor mor ama güzel yaa

pardon ya inox yazdığını kaçırmışım. temizliğinden kullanmış gibi bahsedince cam aldın sandım. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…