Temizlik hastası olmuş olabilir miyim bu aşırı mı?

Ne duyar kastın sende ya ön balkonum küçük yarım villada su döküyorum teras büyük ona villada atıyorum 😀😀😀😀😆🤣
Görürsün duyarı birkaç güne, yüzümüzü yıkamaya su bulamayacağımız günler kapıda, çoğu şehirde planlı şu kesintileri uygulanıyor ve kuraklık bu şekilde devam ederse çok ciddi bir su sıkıntısı yaşayacağız.

Görürsün duyarı birkaç güne, yüzümüzü yıkamaya su bulamayacağımız günler kapıda, çoğu şehirde planlı şu kesintileri uygulanıyor ve kuraklık bu şekilde devam ederse çok ciddi bir su sıkıntısı yaşayacağız.
Aşkım yapma yaaaa git otelleri linç et hatta gel beraber edelim 😀

Otel motel meselesi değil bu, memleket meselesi. Su demek hayat demek oluyor ya, o yüzden dedim yani. Yoksa ben de bayılırım suyla şakır şakır oynamaya ama biraz da şu yangınlar, iklim kanunu ve kuraklık üzerine kafa yormak lazım.

Otel motel meselesi değil bu, memleket meselesi. Su demek hayat demek oluyor ya, o yüzden dedim yani. Yoksa ben de bayılırım suyla şakır şakır oynamaya ama biraz da şu yangınlar, iklim kanunu ve kuraklık üzerine kafa yormak lazım.

Şöyle düşün bi kovada dökebilirdim yarım kova döküyorum 😀😀😀

Biraz

Aşkım doktora gideyim ben çok temizim beni biraz pis yap mı diyim djdjdj şaka bi yana eski oturduğum ev 80 m2 mahalle arası toz almayan bir evdi iki günde bir silerdim ama elimle ve günde 3 kere tüm mutfağı küçük olduğu için elle silerdim sadece mutfak diğer odalar değil ama yeni eve taşındım aşırı büyük bana göre ve dublex cadde üzeri manyak derecede toz alıyor ayaklarım kara oldukça silesim gelio

Oooo Kocaeli’de oturuyorum her yer fabrika ama asıl sorunun evin işlek bir cadde de olması 🤷‍♀️
Robot süpürge almak iyi olur sizin için hastalıktan değil ihtiyaçtan siliyorsunız zaten

Psikolojik danışmanım,bana çok fazla geldi kusura bakmayın hele yapmayınca stres oluyorsanız daha kötü. Biraz önünü kesmeye çalışın çünkü artabilir.🤭
Tam adamını yakaladım peki bu bahsettiklerimi yapıp buzdolabının içini veya mutfak dolanının içini düzenlemeyi ertelemem neden peki?

Tam adamını yakaladım peki bu bahsettiklerimi yapıp buzdolabının içini veya mutfak dolanının içini düzenlemeyi ertelemem neden peki?
İçini sık görmediğiniz için olabilir ya da takıntınız diğerleri üzerine yoğunlaşmış olabilir. Tabi ki uzmanla görüşmeniz daha faydalı ama şöyle ihtiyaçtan siliyorsanız sıkıntı yok ama o gün onu yapmadığınızda kaygı yaşıyorsanız ya da onu yapmadan bir şey yapamıyorsanız dışarı çıkamıyorsanız uzmanla görüşmenizi öneririm

Düşünücem bide cam silme robotu istiyorum genelde kocama sildiriyorum ama bazen nasılsa karım siler silmezsem die umursamıyor dndjfhfh
Ya
Robot süpürge almak iyi olur sizin için hastalıktan değil ihtiyaçtan siliyorsunız zaten
temiz evi seviyorum ama bu ev konum itibari ile temiz durmuyor dediğim gibi eski evi iki günde bir silerdim salonda değil mutfakta oturduğumuz için ve mutfak çok küçük olduğu için günde iki üç kere sadece mutfağı sleepy ile alırdım

İçini sık görmediğiniz için olabilir ya da takıntınız diğerleri üzerine yoğunlaşmış olabilir. Tabi ki uzmanla görüşmeniz daha faydalı ama şöyle ihtiyaçtan siliyorsanız sıkıntı yok ama o gün onu yapmadığınızda kaygı yaşıyorsanız ya da onu yapmadan bir şey yapamıyorsanız dışarı çıkamıyorsanız uzmanla görüşmenizi öneririm
Aslına bakarsan senin gibi düşünüyorum takıntı ama belirli şeylere odaklandım kaygı fazlasıyla oluyor ama halimden memnunum birşey itiraf edeyim ben 28 yaşındayım 25 yaşıma kadar felaket pistim bir anda bozuldum mu düzeldim mi anlamadım dndndn

Herkes kendinden sorumlu yahu, ikide bir otel diyorsunuz siz de. Ahlak sınavında çan eğrisi mi var, başkası yapınca biz de mi muaf oluyoruz? Napayım elimde değil, içim rahat etmiyor falan deseniz neyse. Otel ne alaka 😑

Back
X