- 1 Ağustos 2025
- 50
- 58
- 3
- 28
- Konu Sahibi loren80545
Kız benim yarım kova suyuma taktınız yaa
Yaaa tozlanıyor ne yapabilirim evim cadde üzeriHer gün ama?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız benim yarım kova suyuma taktınız yaa
Yaaa tozlanıyor ne yapabilirim evim cadde üzeriHer gün ama?
Onda da bisey çıkmıyor kiAyda bir az değil mi ya![]()
inan bu evde olsan ayda bir silmek yerine sen bile 15 günde bir siler yıkardın öyle diyim![]()
Alt komşum almış kurutma yine aynı hep toz diyor taşınıcam diyor ama ev sahibiyiz gidemem ki evimide seviyorum güzelOnda da bisey çıkmıyor kikapı pencere açılmaz eve toz uğramaz - kurutma makınası olunca evde de huuçukk uçmaz - saçlarım dökülmez
![]()
Valla bacım ben memnunumAlt komşum almış kurutma yine aynı hep toz diyor taşınıcam diyor ama ev sahibiyiz gidemem ki evimizde seviyorum güzel
Dediğim gibi işlek bir cadde üstünde evim ve çok büyük ondan bu kadar toz alıyorValla bacım ben memnunum
Evi her gün havalandırmıyor musunuz ya, bu da çok sağlıksız ama. Sabah ilk işim pencereleri açmak olur. Onun tozu bile yetiyordu eve çocuklardan önce. Bebeler büyüsün o zaman görürüm ayda bir mi günde bir miOnda da bisey çıkmıyor kikapı pencere açılmaz eve toz uğramaz - kurutma makınası olunca evde de huuçukk uçmaz - saçlarım dökülmez
![]()
Villayı günde 2 kez kırklıyosunuz sandım azminize hayran kaldımKızlar size günlük yaptığım ev rutinimden bahsetmek istiyorum sizin rutinleriniz nelerdir benimki biraz aşırı mı?
Öncelikle belirtmek isterimki her konuda titiz değilim mesela dolaplarımın içi biraz pis gibi ve buzdolabımın içi erteliyorum ama onun haricinde her gün sabah kahvaltıdan sonra evi siler toz alır balkonu ve tuvaletleri yıkarım cam pervazlarını silerim camlarımı haftada bir siler perdelerimi yastıklarımı iki haftada bir yıkarım bazen canım sıkılır banyo temiz olsada bir günde ikinci kere silerim mutlaka günde Eve 2 kere fix villada atarım yerde toz olduğunu olmasada düşünüyorum sonra bişey dökülür dökülmez eğile eğile mendille silerim dağınıklık görünen yerlerde nefret ediyordum sanırım evi silme takıntım var ve toz alma bu yazdıklarım günlük temizlik için normal mi villada ile yapışık yaşıyorum abartı olduğunu düşünüyorlar günde en az iki bazen 3 kere ev silmeyi evde küçük değil 160 m2 dublex kilo verdim valla fjfjfjnormal bunlar diyin rahatlıycam ama rutinden şaşarsam korkunç rahatsız oluyorum hasta olsam da o villada elimde
Yere kırıntıda mı dökülmüyo?Onda da bisey çıkmıyor kikapı pencere açılmaz eve toz uğramaz - kurutma makınası olunca evde de huuçukk uçmaz - saçlarım dökülmez
![]()
Normalde her insanın saçı dökülür. Palto ve eşinin saçı da dökülmüyormuş.Yere kırıntıda mı dökülmüyo?
Sabah namaza kalkınca açarız mis gibi seher havasını serin serin alır kapatırız etrafbeton binalarla dolu site içi yani geçen araba yokki tozu olsunEvi her gün havalandırmıyor musunuz ya, bu da çok sağlıksız ama. Sabah ilk işim pencereleri açmak olur. Onun tozu bile yetiyordu eve çocuklardan önce. Bebeler büyüsün o zaman görürüm ayda bir mi günde bir mi![]()
Mutfaktan dışarı çıkaran olmaz yiyeceği . Mutfağında küçük araba süpürgesinden süpürgesi var alır geçeriz masa altınıYere kırıntıda mı dökülmüyo?
En önemli yerler pis anacım istediğin kadar yerleri günde 2 kere viledaladolaplarımın içi biraz pis gibi ve buzdolabımın içi erteliyorum
Kapı pencere açmayız deyince bir an ayda bir ev süpürmeden ona kaydı şaşkınlığım. En iyi vakit zaten.Sabah namaza kalkınca açarız mis gibi seher havasını serin serin alır kapatırız etrafbeton binalarla dolu site içi yani geçen araba yokki tozu olsun
Sen de mi sabah namazına müteakip havalandırıyonKapı pencere açmayız deyince bir an ayda bir ev süpürmeden ona kaydı şaşkınlığım. En iyi vakit zaten.![]()
Halı kullanmıyorsan, cam pencere açık ve toz alan bir bölgede yaşıyorsan normal değilse değil. Ha bence temizlik hastalığı bu da değil çünkü buzdolabı seni uyutmazdı mesela. Takıntı diyebiliriz.Kızlar size günlük yaptığım ev rutinimden bahsetmek istiyorum sizin rutinleriniz nelerdir benimki biraz aşırı mı?
Öncelikle belirtmek isterimki her konuda titiz değilim mesela dolaplarımın içi biraz pis gibi ve buzdolabımın içi erteliyorum ama onun haricinde her gün sabah kahvaltıdan sonra evi siler toz alır balkonu ve tuvaletleri yıkarım cam pervazlarını silerim camlarımı haftada bir siler perdelerimi yastıklarımı iki haftada bir yıkarım bazen canım sıkılır banyo temiz olsada bir günde ikinci kere silerim mutlaka günde Eve 2 kere fix villada atarım yerde toz olduğunu olmasada düşünüyorum sonra bişey dökülür dökülmez eğile eğile mendille silerim dağınıklık görünen yerlerde nefret ediyordum sanırım evi silme takıntım var ve toz alma bu yazdıklarım günlük temizlik için normal mi villada ile yapışık yaşıyorum abartı olduğunu düşünüyorlar günde en az iki bazen 3 kere ev silmeyi evde küçük değil 160 m2 dublex kilo verdim valla fjfjfjnormal bunlar diyin rahatlıycam ama rutinden şaşarsam korkunç rahatsız oluyorum hasta olsam da o villada elimde
Yoldan geçen arabanın tozu yeter o zaman Senın camlara balkonaDediğim gibi işlek bir cadde üstünde evim ve çok büyük ondan bu kadar toz alıyor
Benim mütemadiyen havalı. Asla dayanamam koca gün kapalı cama pencereye.Sen de mi sabah namazına müteakip havalandırıyon![]()