- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
Yeni evli misin canım ilk çocuk mu yaş kaçTokatlıyım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni evli misin canım ilk çocuk mu yaş kaçTokatlıyım canım
Evet canım 1 sene 2 ay olcak. 23 yaşındayım aynen Allah izin verirse ilk olucakYeni evli misin canım ilk çocuk mu yaş kaç![]()
Ayy hadi inşallah canımEvet canım 1 sene 2 ay olcak. 23 yaşındayım aynen Allah izin verirse ilk olucak![]()
Senin Varmı çocuk canım. Amin inşallahAyy hadi inşallah canım![]()
Benim bir oğlum var 4 yaşında bende 24 yaşındayım canım nasip olursa ikinciyi istiyoruzSenin Varmı çocuk canım. Amin inşallah![]()
Yaa ne güzel inşallah olur canımBenim bir oğlum var 4 yaşında bende 24 yaşındayım canım nasip olursa ikinciyi istiyoruz![]()
Bende okumaya başladım fatma adına canım. 28 okuyorum. İnşallah olucak olucak inanıyorumGunaydin kizlarrr ben basladim okumaya sanirim 4 ksiiyizFh2512
Papatya 26
esdenizes ve ben
bu durumda 111÷4 yapiyoruz okunan kisi 27 digerleri 28 okuyo
bu ay bu grup hamile kaliyo Allahin izniyle dualarimizi enerjilerimizi birlestirelim haydi bismillahh
![]()
37 tane okuyacaz demi kizlarBende okumaya başladım fatma adına canım. 28 okuyorum. İnşallah olucak olucak inanıyorum![]()
28 tanemi dünde 37di galiba canım
Ben başladım okumaya netleşir en bitirene kadar28 tanemi dünde 37di galiba canım
Tmm canım başlıyorum bndeDun 37 di 3 kisiydik simdi 4 kisiyiz yavrum o yuzden biz 28 okunan kisii 27 okuyo 111 e tamamliyoruz gunluk
Amin canım cümlemize inşallah saolasın canım
İnşallah canımBende okumaya başladım fatma adına canım. 28 okuyorum. İnşallah olucak olucak inanıyorum![]()
Canım ben 27 okuyorum dimiGunaydin kizlarrr ben basladim okumaya sanirim 4 ksiiyizFh2512
Papatya 26
esdenizes ve ben
bu durumda 111÷4 yapiyoruz okunan kisi 27 digerleri 28 okuyo
bu ay bu grup hamile kaliyo Allahin izniyle dualarimizi enerjilerimizi birlestirelim haydi bismillahh
![]()
Evet kuzum biz 28 sen 27Canım ben 27 okuyorum dimi
Tamamdır canım başlıyorumEvet kuzum biz 28 sen 27