• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Gunaydin kizlarrr ben basladim okumaya sanirim 4 ksiiyiz Fh2512 Fh2512 Papatya 26 Papatya 26 esdenizes esdenizes ve ben 😂 bu durumda 111÷4 yapiyoruz okunan kisi 27 digerleri 28 okuyo 😍 bu ay bu grup hamile kaliyo Allahin izniyle dualarimizi enerjilerimizi birlestirelim haydi bismillahh🤩🤩

Gunaydin kizlarrr ben basladim okumaya sanirim 4 ksiiyiz Fh2512 Fh2512 Papatya 26 Papatya 26 esdenizes esdenizes ve ben 😂 bu durumda 111÷4 yapiyoruz okunan kisi 27 digerleri 28 okuyo 😍 bu ay bu grup hamile kaliyo Allahin izniyle dualarimizi enerjilerimizi birlestirelim haydi bismillahh🤩🤩
Bende okumaya başladım fatma adına canım. 28 okuyorum. İnşallah olucak olucak inanıyorum🙏🏼

Dun 37 di 3 kisiydik simdi 4 kisiyiz yavrum o yuzden biz 28 okunan kisii 27 okuyo 111 e tamamliyoruz gunluk

Back
X