Ocak Ayında Transfer Olacaklar

Sen baya kalıcaksın sanırım, ben yalnızca 1 geceden bahsediyorum aslında direk yola çıkmamak adına sarsıntı vs risk olur denmiş ama o kadar uzun malesef kalamam sen neden o kadar uzun düşünüyorsun?
"Embriyo transferi sonrası tutunma yaklaşık olarak transferin 2.günü başlar, transferin 6-7. gününe kadar devam eder."
Bunu gordugumden beri 7 ye odakladim ben kendimi bı de kalıcak yerim de var o yüzden sanirim

Kızlar bugün transfer dahil sekizinci günüm. Beşinci gün embriyosu . Kan verdim 0.100 pozitife dönme ihtimali var mı

Canım evet inşallah sevinerek müjdeleyelim günler sonra umarım. Benim uyanınca 2 gündür çok bel ağrım var sende bu tarz bir şey oldu mu acaba?
Eveet bende de bazen bel bazen sırt ağrısı oluyor uyandığımda. Normalmiş öyle yazıyor doktorun bize verdiği kağıtta.

Bahçeçi fulya da Özkan Özdamar hocamda 10 ocak günü donmuş 5. Gün embriyosu transferim var. Bu benim ikinci tüp bebek tedavim ilki 12.haftada düştü 😣Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin kolay yoldan evlatlarımıza kavuşalım❤
Merhaba. Ben de 10 ocakta fulyada transfer oldum. 🥹 aynı gün aynı yerde olmuşuz. İnşallah bebeklerimiz tutunuyordur. Senin belirtilerin var mı nasılsın?

Merhaba. Ben de 10 ocakta fulyada transfer oldum. 🥹 aynı gün aynı yerde olmuşuz. İnşallah bebeklerimiz tutunuyordur. Senin belirtilerin var mı nasılsın?
Merhaba, test gününüz ne zaman acaba? Hayırlı haberlerle…🙏🏻

Merhaba yazdığınız için çok mutlu oldum kaç gündür kendimi tek başıma hissediyordum çok sevindim. Öncelikle güzel haberler alalım inşallah Rabbim miniklerimizi bize sıkı sıkı bağlasın😍 belirti aramıyorum aslında ama ben ağrım var ara ara göğüslerimde hassasiyet oluyor yine arada çoğunlukla kasıklarımda ağrı oluyor. İlk transferimde bel ağrım ve 9.gün yerleşme kanaması yaşamıştım bunda çok heyecanlıyım sabırsızım umarım pozitif sonuçlar alırız ve gebeliğimiz çok güzel sonuçlanır☺☺

Merhaba yazdığınız için çok mutlu oldum kaç gündür kendimi tek başıma hissediyordum çok sevindim. Öncelikle güzel haberler alalım inşallah Rabbim miniklerimizi bize sıkı sıkı bağlasın😍 belirti aramıyorum aslında ama ben ağrım var ara ara göğüslerimde hassasiyet oluyor yine arada çoğunlukla kasıklarımda ağrı oluyor. İlk transferimde bel ağrım ve 9.gün yerleşme kanaması yaşamıştım bunda çok heyecanlıyım sabırsızım umarım pozitif sonuçlar alırız ve gebeliğimiz çok güzel sonuçlanır☺☺
Ben de çook mutlu oldum♥️ inşallah güzel haberlerimizi de birbirimize söyleriz☺️ bu ikinci mi demek senin, benim ilk denemem. Bel ağrım çok oluyor ben de belirti olarak görüyordum ama çok ümitlenmemek mi lazım? ☹️ ilkinde negatif mi olmuştu?

Ben de çook mutlu oldum♥️ inşallah güzel haberlerimizi de birbirimize söyleriz☺️ bu ikinci mi demek senin, benim ilk denemem. Bel ağrım çok oluyor ben de belirti olarak görüyordum ama çok ümitlenmemek mi lazım? ☹️ ilkinde negatif mi olmustu?
İlki pozitifti bebişimizi de görmüştük kalp atımı da duyduk herşey iyi gidiyordu ama ne yazık kı benim transferimin 9.günü kan sulandırıcım kesilmişti pıhtılaşma vardı genlerimde o yüzden kaybettik. Rabbim tekrarını yaşatmasın kimseye de evlat kaybı göstermesin. Valla canım hiç bir şey diyemem bu ümitlenme konusunda çünkü bende çok kararsız kaldım bu defa ☺ belim ağrıyot unutlanıyorum bazen ağrı geçiyo ya boşuna umut ettim galiba diyorum ama olacak inanıyorum kucağımıza aldık diye de konuşacağız Rabbim tez zamanda güzel haberi nasip etsin💜🤲🏻

Merhaba, doktorunuz kim acaba ben de Fulya’da transfer olacağım 🥹

Çok teşekkürler, Amin inşAllah hepimiz güzel haberler alırız, Allah sizin emeklerinizi de boşa çıkarmasın ama inanıyorum güzel haberler alacağınıza🙏🏻🥲

Back
X