• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Demi ya önceden hemen şeyi yap🤣 çocuk oluyor 🤣🤣 sanıyordum kizz
Ya bende öyle sanıyordum o yüzden korunuyorduk 😊 benimkine diyodum ki taşınalımda öyle yapalım diyordum taşınırken hamile kalırsam zorlanırım diyodum ay ne bileyim öyle zınk diye olmadığını 😄 aklıma geldide kendime gülüyom hemen olcak sanmışım Saf gibi 😄

Kız benimde kasıklarım ağrıyor ama bide karnımdan gluk gluk sesler geliyor kendi kendime yine bişeyler hissediyom ama 😄😄
O da birşey öyle deme . Benim adete yakın cıkan sivilcelerim cok erken cıktı ama bence köyün havasından suyundan stresten

O da birşey öyle deme . Benim adete yakın cıkan sivilcelerim cok erken cıktı ama bence köyün havasından suyundan stresten
Ya bişey dicem benimde alnım doldu daha 9 gün var folik asit kullanmaya başladım ya folik asit sivilce yaparmı ya Bi anda çıktı hepsi

Ya bişey dicem benimde alnım doldu daha 9 gün var folik asit kullanmaya başladım ya folik asit sivilce yaparmı ya Bi anda çıktı hepsi
Bende hiç yapmadı kuzum sivilce folik asit. Belkide hamileyizdir😂

Ya bende öyle sanıyordum o yüzden korunuyorduk 😊 benimkine diyodum ki taşınalımda öyle yapalım diyordum taşınırken hamile kalırsam zorlanırım diyodum ay ne bileyim öyle zınk diye olmadığını 😄 aklıma geldide kendime gülüyom hemen olcak sanmışım Saf gibi 😄
Hahhanah🤣🤣 yaa halbuki ne kadar zormuş ben şimdi Yeni evli tanıdıklarıma hemen yapin tavsiyesi veriyorum 😀

Hahhanah🤣🤣 yaa halbuki ne kadar zormuş ben şimdi Yeni evli tanıdıklarıma hemen yapin tavsiyesi veriyorum 😀
Benim ablam düşünmüyordu gebelik yanlışlıkla kalmış sözüm ona vallaha böyle şeylere şaşırıp kalıyom 😄 şimdi üç aylık oğlu var doyamıyom sevmeye 😘

Back
X