- 9 Kasım 2021
- 388
- 267
- 23
- 33
Yaptırdım canım cuma gece yarısı, hala cıkmadı sonuç cok yogunmuş hastane öyle demiştiKuzum sen test yaptrdin mi korona
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptırdım canım cuma gece yarısı, hala cıkmadı sonuç cok yogunmuş hastane öyle demiştiKuzum sen test yaptrdin mi korona
Var mi bi rahatsizliginn cok yogunn yaa evettYaptırdım canım cuma gece yarısı, hala cıkmadı sonuç cok yogunmuş hastane öyle demişti
Evet ya bu aralar herkesin geç çıkıyormuşYaptırdım canım cuma gece yarısı, hala cıkmadı sonuç cok yogunmuş hastane öyle demişti
Dün vardı hafif bogaz ağrısı bugün hiçbirşey yok canımVar mi bi rahatsizliginn cok yogunn yaa evett
Ay iyi masallh aman olmasinnDün vardı hafif bogaz ağrısı bugün hiçbirşey yok canım
Ev işi canım. Aman bitmek bilmiyorNasılsınız kızlar napıyosunuz![]()
HahnhahAh sorma bende şimdi banyoyu yıkıcam foşur foşur![]()
Ah naparsın işte el mahkumHahnhahen sevmediğim banyo yıkamak
![]()
Ben vallaha sabahtan yapıyorum sıkıntısı yoruyor insanıEn sevmedigim is yemek yapmak Allahtan yemegim var![]()
Ay bende bende her gün ne yapsam diye düşünmek bile yoruyor beni yaEn sevmedigim is yemek yapmak Allahtan yemegim var![]()
Ütü severimBende utu yapicam simdi![]()
Bende seviyomÜtü severim![]()
Ay kuzum ya hem evde hem disrda calsiiyonBende şimdi yemek yapıcam. Yıkanan çamaşırları toplayıp sonra tekrar çamaşır, en son duş ve kapanışyarında iş . Adetime 1 hafta kalmış olıyor bakalım