• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak sonuna kadar 60 kılo olmak isteyenler aktif bir sekilde konuşarak paylasarak zayıflayalım

yamactepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
247
90
53
Kahramanmaraş
Merhabalar 28 yasında 160 cm 68 kılo ve 6,5 aylik bebeği olan bir anneyim... Ocak sonunda dogum gunüm var 29 a giricem ve bu dogum günümde 60 kılo olmak en buyuk hayalim.burda sık sık yediklerimi yemediklerimi:) paylasicam gelin birlikte yazisalim birlikte zayıflayalım... İlerleyen bır gunluk olsun inşallah. Kimin günlüğüne yazdıysam bı süre sonra konu durmaya başlıyor kendi günlüğümü açıp sık sık yazmaya karar verdim hadi yanlız bırakmayın kizlarrrrrrrr

Bu arada kızlar benim herhangi bir kuralım diyetim falan yok az ve hafif seyler yemeye çalışıyorum. Aksama patates salatası (patatesi az yeşilliği bol) ve tavuk corbasi var mesele

Seni takip ediyordum arada ama cidden tek yazan sensin ben de farkettim.
Bende emziriyorum canım 2 ay olmak üzere diyete başlayalı 5.5 kilo verdim cok sukur benim acele yok kilom da çok zaten
92.5 dan 87.3 e düştüm. Devam ediyorum

Seni takip ediyordum arada ama cidden tek yazan sensin ben de farkettim.
Bende emziriyorum canım 2 ay olmak
üzere diyete başlayalı 5.5 kilo verdim
cok sukur benim acele yok kilom da çok
zaten 92.5 dan 87.3 e düştüm. Devam ediyorum
Baktım kendi kendime yazıyorum bari kendi sayfamda kendi kendime yaziyim
dedim:) allahım hepimize kolaylıklar versin zayıflamak cok zor ama azimli olmakla bu isin yarısını halletmiş oluyoruz aslında. Bebeğinde varmış ne
guzel emzirmekte aslında baya yardımcı
oluyormuş zayıflamaya malesef ben 3,5
ay ancak emzirebildim inşallah sen uzun
zaman emzirebilirsin

Sabahki mesajım düşmemiş ne kotu. Neyse tekrarliyim bari. Normalde salı gunleri tartiliyorum ama bu aralar pek motive değilim bı bakiyim istedim belki faydası olur diye. 67.9 geldim cok şükür yarım kılo kadar vermisim yine 9 unu bosver 7 kilom kaldı diyorum daha iyi hissediyorum:)))))

Bu arada aksama corba var yani bana:)) icinde dövme nohut et var yoğurt yumurtayla bağladım tereyağı ve dere otu ustune. Cok guzel oldu boyle bı corba varmi bilmiyorum kafama gore yaptım açıkcası. Hadi bana afiyet olsun

Biz memlekete gidiyoruz. Esım izin alabildi cok şükür. Yıllık izinimiz yanıyordu nerdeyse 2 hafta ordayiz inşallah. Cok fazla nete giremeyebilirim ama olsun nasılsa benden baska yazan yok :)))) bekleyenim olmadıgı icin sorunda yok gelince görüşürüz insallahhhh..... Hadi bize iyi tatiller

Biz memlekete gidiyoruz. Esım izin alabildi cok şükür. Yıllık izinimiz yanıyordu nerdeyse 2 hafta ordayiz inşallah. Cok fazla nete giremeyebilirim ama olsun nasılsa benden baska yazan yok :)))) bekleyenim olmadıgı icin sorunda yok gelince görüşürüz insallahhhh..... Hadi bize iyi tatiller

bende zayıflamak istiyorummm 1.55 boyum 70 kiloya çıktım hiç bu kadar kilo almamıştım 1 düşük yaptm haziranda tekrar hamile kalmak istiyorum ama kilo vermeden kalırsam durumum vahim yarın başlıyorum.verdikçe yazıcam.

Back
X