ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Yok canım tansiyon düşükse yükselten yüksekse de düşüren ilaçlar var anestezi yapıyor onlari efedrin ve perlinganit :KK70:
Ay Inşallah kolayca atlatırım şu anestezi işini canım. Ocak ayında histeroskopi olmuştum genel anestezi ile. Uzun sürmüştü 1 saat falan. Uyaninca kafam bir milyondu :) Kürtajlarda 15 dk sürüyordu onda sıkıntı yaşamadım

Ay Inşallah kolayca atlatırım şu anestezi işini canım. Ocak ayında histeroskopi olmuştum genel anestezi ile. Uzun sürmüştü 1 saat falan. Uyaninca kafam bir milyondu :) Kürtajlarda 15 dk sürüyordu onda sıkıntı yaşamadım
Kurtajda bide sedasyon oluyor canım yani sadece ilaç verip bir maskeyle sürekli akcigerlerin oksijenlenmesi sağlanıyor ama histereskopide değişiyor endotrakeal tupler var onlar sayesinde oksijen gidiyor ama rahat kolay atlatacağını umuyorum insaallah :)

Kurtajda bide sedasyon oluyor canım yani sadece ilaç verip bir maskeyle sürekli akcigerlerin oksijenlenmesi sağlanıyor ama histereskopide değişiyor endotrakeal tupler var onlar sayesinde oksijen gidiyor ama rahat kolay anlatacağını umuyorum insaallah :)
Inşallah canım ya bünyem alıştı artık bayılıp ayılmaya :)

Back
X