ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Sen bilirsin canım şimdi aklını karıştırmış gibi olmayım canın çektiyse 1 tane ye :KK70: çok pişmişi hiç yiyemiyorum ben ya kuru geliyi :KK70:
Bende kuru yiyemiyorum maydanozla harmanlayıp güzel oluyo ama maydnz pek onerilmiyo diye onuda yapamıyorum yağda yiyorum bende:-)

2 kişinin doğumu başlamış yan yana yatiyorlardi ve sancidan kivraniyorlardi yaa kizlar Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten..sonra birininki yarım saate yakın sürdü doğum yapması bebegin baş kısmı göründü ama çıkmadı kararsız kaldı heralde :KK70: sonra ebe dikkatlice başını tutup kendine çekmeye başladı altta da kova var tüm atıklar oraya :KK70: sonra gerekirse dikiş atılıyor ama dikissiz çıkanlar da oluyor..o an bana doğum yapan kişinin söyledikleri baş çıktıktan sonrası kolay demişti:))

Bas cikarsa govde pesinden geliyormus :))

Annem hep bana moral veriyor kızım dogurduktan sonra şöyle bi uyku bastırıyor ondan sonra da bebeğini izlemekten uyuyamiyirsun diye o anları düşünüyorum sadece abla doğum diye birşey yok unutun :KK70: hamilelik-bebişcik var :KK70:

Benim teyzem 3oglan dogurdu pespese Allah bagislasin. Dogum yarim saat zor olan 9ay tasimak der kizlar o yuzden pozitif dusunelim

Canım geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı nasıl oldu dedim bir ıkındım başı çıktı bir ıkındım vücudu çıktı dedi. Hiç bağırmamış sadece dişlerini sıkmış. Hastaneye gittiklerinde 6 cm açıklık varmış sancıyı hissediyor musun diye sormuşlar pek hissetmiyorum demiş. Yarım saat sonra da doğurmuş. Maşallah nazar değmesin ama imrendim. Hayatımda duyduğum en kolay doğum hikayesi buydu. Böyle olacağını bilsem ben de normal doğururum :) yani diyeceğim o ki illa sancılı, ağrılı olacak diye bir kural yok. Psikolojik olarak hazırsan gerisi kolay. Inşallah böyle kolay doğumlarımız olur :)

Amin cumlemizin insallah

Back
X