Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kuru yiyemiyorum maydanozla harmanlayıp güzel oluyo ama maydnz pek onerilmiyo diye onuda yapamıyorum yağda yiyorum bendeSen bilirsin canım şimdi aklını karıştırmış gibi olmayım canın çektiyse 1 tane yeçok pişmişi hiç yiyemiyorum ben ya kuru geliyi
![]()
Aynen kuzum alıştım saat bile kurmuyorum ayarlanmış gibi hergün aynı saatte içiyorumHm dikkat et cnm ilacini hiç aksatma
Afiyet olsun kuzuumm öptüm kizinla seni .iyi uykular şimdidenEsra'cım bebeğim karnım iyice bi guruldadikahvaltı yapayım ben uyursan sana iyi uykular bidenem kizinla öpüyorum
![]()
Yeşil soğan da guzel oluyorBende kuru yiyemiyorum maydanozla harmanlayıp güzel oluyo ama maydnz pek onerilmiyo diye onuda yapamıyorum yağda yiyorum bende![]()
Canm biberon filan olabilir de meme ucu cikariciya gerek yok tabi iceride değilse uc .eğer ucu yoksa al mutlaka cnm bebek tutamiyo benm yegenim çok zorlanms
2 kişinin doğumu başlamış yan yana yatiyorlardi ve sancidan kivraniyorlardi yaa kizlar Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten..sonra birininki yarım saate yakın sürdü doğum yapması bebegin baş kısmı göründü ama çıkmadı kararsız kaldı heraldesonra ebe dikkatlice başını tutup kendine çekmeye başladı altta da kova var tüm atıklar oraya
sonra gerekirse dikiş atılıyor ama dikissiz çıkanlar da oluyor..o an bana doğum yapan kişinin söyledikleri baş çıktıktan sonrası kolay demişti:))
İns Esra abla kendimizi önce gevsetip rahatlatmamiz lazım.zor olcak dersek zaten zorlaniriz ama ikinip çıkarmayı denersek kolay olur diye umuyorum![]()
Annem hep bana moral veriyor kızım dogurduktan sonra şöyle bi uyku bastırıyor ondan sonra da bebeğini izlemekten uyuyamiyirsun diye o anları düşünüyorum sadece abla doğum diye birşey yok unutunhamilelik-bebişcik var
![]()
Canım geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı nasıl oldu dedim bir ıkındım başı çıktı bir ıkındım vücudu çıktı dedi. Hiç bağırmamış sadece dişlerini sıkmış. Hastaneye gittiklerinde 6 cm açıklık varmış sancıyı hissediyor musun diye sormuşlar pek hissetmiyorum demiş. Yarım saat sonra da doğurmuş. Maşallah nazar değmesin ama imrendim. Hayatımda duyduğum en kolay doğum hikayesi buydu. Böyle olacağını bilsem ben de normal doğururum :) yani diyeceğim o ki illa sancılı, ağrılı olacak diye bir kural yok. Psikolojik olarak hazırsan gerisi kolay. Inşallah böyle kolay doğumlarımız olur :)
Ben karar verdim özel hastanede spinal anestezi ile sezaryen olacağım inşallah :)
Ben de sizden bir gün sonra inşallah :) sizin kontroller ne sıklıkta kızlar?
O zaman al cnm mutlaka sen sorun yaşama bebisin hemen tutsun annesinin memesini.Benim meme ucum pek yok canim cok ice gomuk degil ama bazen bebek kucuk ucu kabul etmiyormus
Teyzecigin cok iyi demiş cnm en iyi böyle anlatilirdi sanırım daha bi güç verir bunu bilmekBenim teyzem 3oglan dogurdu pespese Allah bagislasin. Dogum yarim saat zor olan 9ay tasimak der kizlar o yuzden pozitif dusunelim
Teyzecigin cok iyi demiş cnm en iyi böyle anlatilirdi sanırım daha bi güç verir bunu bilmek![]()
Günaydın kızlar![]()
Teyzeciginin ellerinden öpüyorum :-*Aynen bende teyzemin bu lafindan cok guc aliyorum
Canım aramızda 5 gün varTeyzeciginin ellerinden öpüyorum :-*