Benim doktorum özel klinikte ama işlerimlerim yeditepe üniv.hastanesinde oldu
Z Zrd bulantıları olanlar evet hep zayıflıyorlar .neyse ki cok uzun sürmüyor bulantı haftaları .senın ne zaman basladı belirtiler ?ben daha önce de 3 kere hamıle kaldım devam etmedı ama hıc bulantım olmamıştı .genelde anneye ceker dıyorlar benım annemde de hiç bulantı olmamısBenim doktorum özel klinikte ama işlerimlerim yeditepe üniv.hastanesinde olduAhh sorma okadar berbat geçiyorki hiç bişey yiyemiyorum 3 haftada 4 kilo vermişim iştahsızlık had safhada zorlayıncada kusuyorum Dilerim senin inşallah hiç olmaz hep öyle kalırsın
Benim annemde de hiç bulantı olmamış, aslında bende de bulantı yok yiyemediğim için zorluyorum bu yüzden midem bulanıyor
Bende de bazen oluyorSürekli bi adet sancısı gibi ağrı var devamlı yani kesintisiz ilaçların etkisi midir acaba sizlerde de var mı ?
Sen de hoş geldin canımmerhabalar bende tahminimce ocak sonu şubat başı gibi doğururumbenimde tüp bebek ilk denemem
Selam kızlar Rabbim hayırla kucağımıza almamızı nasip etsin benim de ikinci denemem bugün 4+6 oldu sağlıkla sıhhatle devam eder inşallah
Benim tedavi sırasında çok oluyordu iğnelerin etkisi diye düşünüyorum şuan yok sizinde zamanla geçerYa bende hiç bi şey olmuyor ayıptır söylemesi gaz oluyor bir de cok kötü kokuyor sizde de var mı bu
Merhaba çok şükür ilk denemede tuttu kalp atışını iki hafta önce duydum iki kes gittim dinlemek için şuan tam olarak 7 haftalık oldukSen de hoş geldin canımsanslısın ilk denemede masallah .kalp atışını duydun mu su an kac artı kaçsın?
MerhabaArkadaşlar umarım karşılıklı bilgi alısverısınde bulunabileceğimiz güzel bir başlık olur .3.tüp bebek denemem ilk çocuğum olacaktahmını doğum 14 Şubat
Kalp atışını duydun mu canım transferin nezamandı biraz bahşeder misinMerhabaBenimde 14 Şubat görünüyor inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?