Ocak -Şubat 2023 Tüp anneler ❤️🍀🙏🦋

Merhabalar bende tüp bebek ile hamile kaldım ilk bebiş 8+2 günlük olduk şükür, ocak sonu gibi doğururum heralde kendi tahminimce

Merhabalar bende tüp bebek ile hamile kaldım ilk bebiş 8+2 günlük olduk şükür, ocak sonu gibi doğururum heralde kendi tahminimce
Z Zrd hos geldın oncelıkle tebrık edıyorum seni de .belirtiler var mı ben 4+6 yım hiç bi şey yok senin nasıl gıdıyor ? Nerede olmustu tedavın benım Şişli Memorial

Z Zrd hos geldın oncelıkle tebrık edıyorum seni de .belirtiler var mı ben 4+6 yım hiç bi şey yok senin nasıl gıdıyor ? Nerede olmustu tedavın benım Şişli Memorial
Benim doktorum özel klinikte ama işlerimlerim yeditepe üniv.hastanesinde oldu Ahh sorma okadar berbat geçiyorki hiç bişey yiyemiyorum 3 haftada 4 kilo vermişim iştahsızlık had safhada zorlayıncada kusuyorum Dilerim senin inşallah hiç olmaz hep öyle kalırsın

Z Zrd bulantıları olanlar evet hep zayıflıyorlar .neyse ki cok uzun sürmüyor bulantı haftaları .senın ne zaman basladı belirtiler ?ben daha önce de 3 kere hamıle kaldım devam etmedı ama hıc bulantım olmamıştı .genelde anneye ceker dıyorlar benım annemde de hiç bulantı olmamıs

Benim annemde de hiç bulantı olmamış, aslında bende de bulantı yok yiyemediğim için zorluyorum bu yüzden midem bulanıyor
Benim 6 haftalıkken başladı bu durum

Selam kızlar Rabbim hayırla kucağımıza almamızı nasip etsin benim de ikinci denemem bugün 4+6 oldu sağlıkla sıhhatle devam eder inşallah

Sürekli bi adet sancısı gibi ağrı var devamlı yani kesintisiz ilaçların etkisi midir acaba sizlerde de var mı ?

Selam kızlar Rabbim hayırla kucağımıza almamızı nasip etsin benim de ikinci denemem bugün 4+6 oldu sağlıkla sıhhatle devam eder inşallah
CevikKiz selam ,tebrıkler ben de bugün kese görmeye gittim 5+2 şükür keseyi de gördük minicik de olsa yolk sac da görüldü .2hafta sonra kalp atışı ıcın çağırdı doktor senin tedavin nerede idi ?

Merhabalar benim de ilk denemem çok şükür 5+1 tahmini 18 Şubat doğum, dün kesemizi gördük

Ya bende hiç bi şey olmuyor ayıptır söylemesi gaz oluyor bir de cok kötü kokuyor sizde de var mı bu
Benim tedavi sırasında çok oluyordu iğnelerin etkisi diye düşünüyorum şuan yok sizinde zamanla geçer

Sen de hoş geldin canım sanslısın ilk denemede masallah .kalp atışını duydun mu su an kac artı kaçsın?
Merhaba çok şükür ilk denemede tuttu kalp atışını iki hafta önce duydum iki kes gittim dinlemek için şuan tam olarak 7 haftalık olduk

Selam herkese benimde 4.tup bebek denemem. Biri düşük diğer ikisi negatif oldu. Bunda sukur 6+5 e geldik dün dr um doğum tarihi 10 Şubat dedi. İnshallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…