- Konu Sahibi angel_2858
canım belli olmaz umutlu olup olmayanda var umutsuz olup güzel sonuc alanda.senin batınada az kaldı hiç bir belirtin yokmu
yok malesef ki geçen hafta ultrason çektirdim yoktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım belli olmaz umutlu olup olmayanda var umutsuz olup güzel sonuc alanda.senin batınada az kaldı hiç bir belirtin yokmu
yok malesef ki geçen hafta ultrason çektirdim yoktu
canım senin bat 18 subat degilmi?ovulasyon zamanın nezmandıki hemen görünmezki ultrasonda adetin gececek kandaki beta degeri 2000 olucak ondan sonra
bat 14 şubat 27ocak-2şubat ovulasyon tarihi. kadın doğuma bi rahatsızlığım için gittim oda gebelikten şüphelenip ultrason çekti yokmuş deyip ilaç verdi bilmiyorum ki
canım nacizane fikrim batın gecmeden hamile olup olmadıgını bilemezsin ne bileyim ya valla beim doktorum keseyi batım gectikten baya sonra görmüştü 1 hafta sonrasıda bebek için cagırmıstı mesela ben ikinci kan vermede bile doktorum daha erken göremeyiz demişti doktorun neyi nasıl gördü acaba ne bileyim bu işin gec döllenmesi var onu var bunu var adetin gecmeden bilemzsin bekle bence keske dememek için .
6 tabletlik bir fitil vermişti bitti zaten adetine de çok varmış kullanabilirsin dedi kullandım bitti bebek yok diye çokda dikkat etmiyordum kendime ağrı kesiciler falan da aldım hiç bu şekilde düşünmemiştim umarım bi sorun yoktur ayın 26sında birlikte olmuştuk hamile olma olasılığımda olabilir yani
hamilelik oluşmussada bi sorun olmaz diye düşünüyorum adet olmazsan zaten doktorunlada konusursun zaten kadınlar kulubündede payşasımlar vardır illaki .ama benim bildigim bu şekilde doktorlar bile bata yakın zamanda ancak kan testi yaptırınca yorum yapıyorlar onun dısında bat a yakın zamanda negatif cıkıp sonra hamile oldugunu ögrenenleri bile okudum bu topikte hayırlısı bakalım 4 gün kalmış zaten hayırlısı bakalım
inşallah hamileyimdir ama umudum yok herşeyin hayırlısı 4 gün sonra öğreniriz artık olup olmadığını
29 aralıkta çatlatma iğnemi vurdurmuştum 9ocakta kan testi yaptırdm sıfır cıktı regl olamayınca 24 ocakta tekrar yaptırdıgımda kan degerim 1000 lerdeydi hamile oldugumu öğrendikten 3 gü sonra kanamam geldi ve hla devam ediyor klomen +catlatma iğnesi kullanmıstm tekrar ne zaman gbe kalmalıyım bıran önce tkrar denemek istiyorm ama doktorm erken oldugu için tedaviye baslamadı
bebiş çok istiyorum ama daha erken gıbı geliyor. bı turlu karar veremiyorum..![]()
![]()
cok gecmiş olsun canım yiyecek ekmegi yokmuş.canım ben düşük yaptıktan sonra kanamam oldu 40 gün sonra bi daha adet olmayı beklemek gerekiyor.kürtaj olunmadıgı için rahminin durumuna göre düşük sonrası ilk adet olumunda tekrar deneyebilirsin benim doktorum öyle yönlendirmişti.
canm benm yumurtlama sorunum var tekrar adet olmayı beklersem bir 40günde öyle geçer klomensiz zor yumurtluyorm bu ay ilaç tedavsiz olursa olur olmazsa sağlık olsun mevlam hayırlısını versin