- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
TeşekkürBelirtim kasık ağrılarım oldu göğüs ağrılarım ve göğüste şişlik oldu sonuç 139.04
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürBelirtim kasık ağrılarım oldu göğüs ağrılarım ve göğüste şişlik oldu sonuç 139.04
Canım teşekkür ederim inşallah hbr bekliyoruz heyacanla hepimiz güzel hbrler veririz umarım burdan :)İnş hepsi döllenir Allah hakkına hayırlısını versin yüzünü güldürsün haberdar edersin
Inşallah canım amin hepimiz guzel yüzümüzü güldüren hbr.ler alırız inşallah :)merhaba inş. hepsi döllenir :)
BU arada kojol senin son durumun nedir en son 3 Yumoşun vardı kontrole gidecektin senden güzel hbr.ler bekliyorum burdan yaz mutlakaBade26...
canm yumos dediginiz yumurta toplanmasindanmi bahsediyorsunuzBU arada kojol senin son durumun nedir en son 3 Yumoşun vardı kontrole gidecektin senden güzel hbr.ler bekliyorum burdan yaz mutlaka
hayır canım aslında tedavi sırasında oluşan folüküller aslında henüz yumurta değiller ama biz yumoş diyoruzcanm yumos dediginiz yumurta toplanmasindanmi bahsediyorsunuz
yani toplanmamis halimi oluyo bende yaptiriyorum ama bilmjyorum sizin kadarhayır canım aslında tedavi sırasında oluşan folüküller aslında henüz yumurta değiller ama biz yumoş diyoruz
canım inşallah büyürler yaşamazsın benim yaşadıklarımı.tabiki dileğimiz hayırlısı olsun.demekki hayırlısı böyleymiş.ne yapalım üzülsekte elden bişey gelmiyo.tüp bebeğin her anı sıkıntılı maalesef.bir umutla tedaviye başlarsın.yumurta oluştumu oluşmadımı kaç tane oldu.toplanır döllenmesi bölünmesi transferi pgt si tuttu tutmadı korkusu tutar düşecekmi duracakmı.erkenmi doğacak velhasıl başlayıp doğana kadar hep korku içindeyiz maddi boyutunu hiç demiyorum bile
nezaman başladın canım senyani toplanmamis halimi oluyo bende yaptiriyorum ama bilmjyorum sizin kadar
tesekkür ederim canım inşallah hepimiz için en hayırlısı olurbade26 canım hayırlısı olsun inşallah :)
amin gerçekten çok zorG Gizlimelekank İnşallah canım hayırlısı olsun hakkında son günler daha zor geçiyor
canm benim gecen ay oldum ben 5 tane dondurulmusum var bu ay regl olunca tekrar tedaviye baslayip transfer yapilcaknezaman başladın canım sen
ay hadi hayırlısı canım.bu arada dondurulmuş transverlerinde herangi bir ilaç kullanılacakmı merak ettimcanm benim gecen ay oldum ben 5 tane dondurulmusum var bu ay regl olunca tekrar tedaviye baslayip transfer yapilcak
progestan igne ve diger ilaclar galba bende tam bilmiyorumki ne olur nasil oluray hadi hayırlısı canım.bu arada dondurulmuş transverlerinde herangi bir ilaç kullanılacakmı merak ettim![]()
benmde opuda 14 yumurta toplandi 8 dollendi ama 5 gun embriyosu olucakti son anda cok hastalanip ohss oldugum icin 3 u gitti 5 dondurulduay hadi hayırlısı canım.bu arada dondurulmuş transverlerinde herangi bir ilaç kullanılacakmı merak ettim![]()
Ohss nin belirtileri nasıl oluyo pekibenmde opuda 14 yumurta toplandi 8 dollendi ama 5 gun embriyosu olucakti son anda cok hastalanip ohss oldugum icin 3 u gitti 5 donduruldu