• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

İnş hepsi döllenir Allah hakkına hayırlısını versin yüzünü güldürsün haberdar edersin
Canım teşekkür ederim inşallah hbr bekliyoruz heyacanla hepimiz güzel hbrler veririz umarım burdan :)

[Q
canım inşallah büyürler yaşamazsın benim yaşadıklarımı.tabiki dileğimiz hayırlısı olsun.demekki hayırlısı böyleymiş.ne yapalım üzülsekte elden bişey gelmiyo.tüp bebeğin her anı sıkıntılı maalesef.bir umutla tedaviye başlarsın.yumurta oluştumu oluşmadımı kaç tane oldu.toplanır döllenmesi bölünmesi transferi pgt si tuttu tutmadı korkusu tutar düşecekmi duracakmı.erkenmi doğacak velhasıl başlayıp doğana kadar hep korku içindeyiz maddi boyutunu hiç demiyorum bile

merhaba
benim gittiğim merkezde böyle bir hasta vardı ona 3 kere opu yapılacakmış yani havuz sistemi dedi sonra toplanan yumoşları genetiğe yollayıp sağlam olan transfer edileceğini söyledi bilgin olsun bir araştır istersen

Günaydın kızlar bugün hbr.geldi hastaneden 12 tane toplanmışdi 4 ü boşmus 8 taneye dölleme yapmışlar 8 de dollenmis doktor sonuctan gayet nemnundu şimdi bölünmesine bakacağız hergün arayıp bilgilendireceklerini söylediler :)

canm benim gecen ay oldum ben 5 tane dondurulmusum var bu ay regl olunca tekrar tedaviye baslayip transfer yapilcak
ay hadi hayırlısı canım.bu arada dondurulmuş transverlerinde herangi bir ilaç kullanılacakmı merak ettim :KK16:

ay hadi hayırlısı canım.bu arada dondurulmuş transverlerinde herangi bir ilaç kullanılacakmı merak ettim :KK16:
benmde opuda 14 yumurta toplandi 8 dollendi ama 5 gun embriyosu olucakti son anda cok hastalanip ohss oldugum icin 3 u gitti 5 donduruldu

Back
X