ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Kızlar merhaba,buğün opu oldum 3 tane toplandı dr 3 de gayet iyi görünüyor dedi yarın arayacaklar cuma transfer olucak mübarek bir günde dua ediyorum bizim için en önemlisi hayırlı olması Yüce Rabbimin izni ile inşaallah hepinize hayırlı akşamlar:KK15:
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım hepsi güzel güzel döllensin :)

Herkese meraba bugun tedavim basladi hayrlisiyla ama bna sadece 1 adet embriyo transfer edeceklerini solediler bnm 2 istememe ragmn cogunuza 2 embriyo transferi olmus sizce ihtimal dusermi
hayırlı olsun canım benimde 1tane transfer yapıldı gerçi ben 1tane istedim 2 tane şansını % 10-15 arttırabilir ama embriyon çok kaliteli ben çok umutluyum dedi bence bunu çok kafana takma olacağı varsa tekle de olur canım :)

Ultrasonda kanama iki bebegin arasindaydi. Nasil birsey anlamiyorum ama pek öyle kolay kolay cikmiyorda... Parca parca dökülüyor. Yani haftalardir bu durumdayim. Pazartesi gunu yine ultrasona girdim Doktor kan hala var temizlenmemis dedi. Bugun cok azzz vardi yine. Bir anda cikmiyor malesef biraz sabir gerekiyor. :/
anladım canmm .. iğneye devamm desene :/

hayırlı olsun canım benimde 1tane transfer yapıldı gerçi ben 1tane istedim 2 tane şansını % 10-15 arttırabilir ama embriyon çok kaliteli ben çok umutluyum dedi bence bunu çok kafana takma olacağı varsa tekle de olur canım :)

Tesekkur ederim cnm .Tekrar merkezle konusucam cumartesi randevum var yumilerin durumuna bakilcak ozmn bidaha solicm olmazsa kismetimde ne varsa artik Allahim hayrli sagliklisini versin..sen hangi asamadasin

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım hepsi güzel güzel döllensin :)
Sagol canımsın,2 si döllenmiş hiç umudum yoktu ama Allah ol derse herşey olur.Bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor,test sonucun nezamandı?hayırlı geceler olsun:KK15::KK75:

Bende çok ısrar ettim de kesin bi dille tek dediler olsun nasipte ne varsa o olur çıktık bir yola allah yolumuzu bahtimizi açık etsin insallh
amin canm ins ama ne alakasi var eger yumurtalarin fazlaysa istiyosaniz bunyende kaldirabilicek gibiyse iki tane embriyo koyabilirler yinede hakkinda hayirlisi olsun

Sagol canımsın,2 si döllenmiş hiç umudum yoktu ama Allah ol derse herşey olur.Bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor,test sonucun nezamandı?hayırlı geceler olsun:KK15::KK75:
Hadi hayırlı olsun çok sevindim canım :) bende iyi sayilirim ruh hali değişiklikleri oluyor malum heyecanla 19 martı bekliyorum :) senin transfer nezaman

Tesekkur ederim cnm .Tekrar merkezle konusucam cumartesi randevum var yumilerin durumuna bakilcak ozmn bidaha solicm olmazsa kismetimde ne varsa artik Allahim hayrli sagliklisini versin..sen hangi asamadasin
Inşallah hayırlısı olsun canım. Ben transferin 5.gunundeyim perşembe kab testi yaptırmaya gideceğim :)

Ayy geçmez ki :) ben catlamistim :KK49: hatta 7.gün yaptırdım ikiz olduğundan sanırım hamile çıkmıştım :) siz bana uymayin:KK54::KK9:

İnşallah hayırlısı ile müjde vermeyi nasip etsin Rabbim bekleriz 6gun daha biz :)

Kızlar gittiğiniz kliniğe yada hastaneye bağlı birazda tek çift olayı ben 26 yaşındayım 2 tane transfer yapıldı sordular isteriz dedik
Ben de 34 yaşındayım. Dr kendisi istedi 2 transfer ..ben dünden razıydım zaten :))) arkadaşım 30 yaşında 3 tane transfer yapıldı. Özel hastanede sıkıntı olmuyor.

Ben de 34 yaşındayım. Dr kendisi istedi 2 transfer ..ben dünden razıydım zaten :))) arkadaşım 30 yaşında 3 tane transfer yapıldı. Özel hastanede sıkıntı olmuyor.

Bnmde ozel hastane ama 1 dediler cogul gebelik riskli dedi oyuzden 1 dio ama bn yarin gttgmde bidaha konusucm.bn istiorum diycm cogul gblk farktmez

Kizlar bisey sorcam..transferden sonra jel mi kullandnz ignemi ?ben gecen seger jel kullandm ama bubsefer igne isticem..jel oldumu derine gttimi gitmedmi bilemiorz..sizce igne nasil yani igne kullananlar varmi?sizce igne istiyimmi?

Kizlar bisey sorcam..transferden sonra jel mi kullandnz ignemi ?ben gecen seger jel kullandm ama bubsefer igne isticem..jel oldumu derine gttimi gitmedmi bilemiorz..sizce igne nasil yani igne kullananlar varmi?sizce igne istiyimmi?

ben jl kullanıyorum hiç geri gelmiyo gayet rahat oluyo

Hadi hayırlı olsun çok sevindim canım :) bende iyi sayilirim ruh hali değişiklikleri oluyor malum heyecanla 19 martı bekliyorum :) senin transfer nezaman
Teşekkür ederim canım,bugün oldum geldim zaten iki taneydi 2 embriyo transfer oldu dr günlük hayatla ilgili birşey demedi sence nelere dikkat etmem gerekiyor yada senin dr nededi buarada test günüm 27 si canım seninkine çok birşey kalmamış ohhh benimki daha çok:KK19:

Back
X