ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Teşekkürler canım,kasıklarım belim kalça bacagıma kadar agrıyor sence normalmi yada sende oldumu cevaplarsan sevinirim

Benim de transferin 5.gününden itibaren hafif ağrılarım olmuştu. 8 9 ve 10.gün test günümdü moralimi bozacak derecede bel ve kasık ağrılarım vardı. Ama sonuç pozitif çıktı :anneadayı::nazar:
İnşallah seninde güzel haberlerini alırız.

Son düzenleme:
Benim de transferin 5.gününden itibaren hafif ağrılarım olmuştu. 8 9 ve 10.gün test günümdü moralimi bozacak derecede bel ve kasık ağrılarım vardı. Ama sonuç pozitif çıktı :anneadayı::nazar:
İnşallah seninde güzel haberlerini alırız.
Sagol canım moral oldu bana ayaga kalkınca daha çok agrıyor ah negüzel anne oluyorsun Allah senide Bebeginide korusun:)

Senin ikiz olduğu kaçıncı haftada belli oldu canım? Benimde kan testim yüksek çıktı doktor ikiz olabilir diyor ama daha göremedik.

Canım transfer den sonra 3.haftada bakıldı çift embriyo transfer olduğu için iki kese var çift yumurta ikizi ise iki keseyi görüyor doktorlar ultrason da

Sagol canım moral oldu bana ayaga kalkınca daha çok agrıyor ah negüzel anne oluyorsun Allah senide Bebeginide korusun:)
Amin inşallah. Aynen canım ayağa kalkınca artıyor uzanınca geçiyor. Ben 10gün rapor aldım yattım hep. Sende dinlenmeye bak

Canım transfer den sonra 3.haftada bakıldı çift embriyo transfer olduğu için iki kese var çift yumurta ikizi ise iki keseyi görüyor doktorlar ultrason da

Bizimde çift embriyo transfer oldu. 16.gün de kese yi gördük ama tek mi çift mi henüz ayırt edilemiyor. Önümüzdeki hafta sonu tekrar bakacağız nasip olursa. 10.gün sonucum 515 çıktı 2 günde bir 2ye değil daha fazla artınca çift olabileceğini düşündü doktorum. Bakalım nasip

Bizimde çift embriyo transfer oldu. 16.gün de kese yi gördük ama tek mi çift mi henüz ayırt edilemiyor. Önümüzdeki hafta sonu tekrar bakacağız nasip olursa. 10.gün sonucum 515 çıktı 2 günde bir 2ye değil daha fazla artınca çift olabileceğini düşündü doktorum. Bakalım nasip
Ben birer hafta arayla ikinci keseyi gördum :)

Opuyu çarşambaya attılar ya dr yumurta hakkindada birşey demio en sonunda ben sordum 10 un üstünde bekliyorum dedi

Mawi slm nbr? Ne durumdasin?
1 aydir hic girmedim buraya. Bugun kntrole gittim hersey yolunda ama kan degerine gore transfer yapip yapmaycgmz belli olacak dediler.
Progesteron 0.70, e2 23 cikmis. Basliyoruz dediler. Estrofem kullanacagim 2 hafta boyunca. 1 nisan da da transfer yapilacakmis..
iyiyim cnm saol benmde transferim olucak ama regl olmadim daha ya bende bekliyorum sabirla adet olmayi

Amin inşallah. Aynen canım ayağa kalkınca artıyor uzanınca geçiyor. Ben 10gün rapor aldım yattım hep. Sende dinlenmeye bak
Ben dinlenemiyorum canım 8 ve 5 yaşında oglum var eşimde çalışıyor çocuklarım bakımsız kalmasın diye mecbur ayaktayım.canım test günün nezamandı sizlerin adına bende heyecan var:)

arkadaşlar bende iğne vurulmaya başladım. sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. yumurtalar toplandıktan sonra bazı merkezler 5. günde rahme koyma taraftarı. benim gittiğim merkezde 1. denememde 5. gün transfer oldu. şimdi aynı yerde 2. ye başladım. 40-45 gün sonra transfer yapalım dediler. başarı oranı artıyormuş sanırım. vurunduğumuz iğneleri vücuttan atıp 1 adet dönemi geçirince daha başarılı oluyormuş. bir fikriniz varmı bu konuda?

Opuyu çarşambaya attılar ya dr yumurta hakkindada birşey demio en sonunda ben sordum 10 un üstünde bekliyorum dedi
Evet canım bazen yumurtalarım küçüklügüne büyüklügüne bakılıyor ben 13 gün igne yaptım çok zor gelişti

Ben dinlenemiyorum canım 8 ve 5 yaşında oglum var eşimde çalışıyor çocuklarım bakımsız kalmasın diye mecbur ayaktayım.canım test günün nezamandı sizlerin adına bende heyecan var:)

6 Marttaydi benim test günüm :) şimdi keseyi görmek için bekliyorum. Allah kolaylik versin sana maşallah 3.geliyor demek :)

İyi Pazarlar kızlar... Heyecanlı bekleyiş içinde olanlara sabır, transfer ve opu için bekleyenlere rahat ve mutlu bir hafta diliyorum. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.. İsteyen herkese hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

İyi Pazarlar kızlar... Heyecanlı bekleyiş içinde olanlara sabır, transfer ve opu için bekleyenlere rahat ve mutlu bir hafta diliyorum. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.. İsteyen herkese hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Amin canım,Allah razı olsun.inşaallah,inşaallah:KK54:

Inşallah canım benim hep birlikte burdan müjdeli haberler verelim
merhaba
nasıl gidiyor benim bazen adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama son 2 gün ağrım yoktu bugün adet olacak gibi ağrım var bakalım inş sonu hepimiz için mutlu biter :)

Back
X