ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

günaydın kızlar
kafan çok karışık kendimi bomboş hissediyorum ne yapcağımı bilemiyorum.
şuanda bülent hocayı görmek bile istemiyorum ama başka nereye giderim onamı devam etmeliyim ooofffffffffffff kafam çok karışık lütfen bilgilerinizi paylaşın ...
Canım Bülent hoca hangi hastanedeydi

acıbadem maslak
Ok bende sana Acıbadem kadıköy u tavsiye edecektim ben orays yaptırdım. Aslında doktorlsrin hepsi aynı şeyi uyguluyor önemli olan embembriyoligog ve Laboratuvar bana kalırsa aynı yere devam et hem arastirirlar neden olmadığıni hemde bildiğim kadarıyla fiyatta indirim yapıyorlar ikincide.yyinede sen bbilirsin.canim yine söylüyorum ne olur kendinini cok yıpratma vakti gelince mutlaka okur.okur.yola devam

hayir henuz degil olmak icin ilac kulaniyorum
ben de lucrin kullanıyorum 8. iğnemi vuruldum bugün ama adet olmadım hala ...normalde 26 günde bir olurdum..hamilemiy ki acaba hiç belirti de yok gerçi ama :KK70::KK70:sadece göğüslerim aşırı büyüdü ...

Kızlar hakkınızda hayırlısı olsun lütfen bikmayin Allah isteyen herkese versin umudumuzu kaybetmeyin bizler vesile sunuyoruz Rabbim e nasip edecekse her türlü olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

günaydın kızlar
şuanda bülent hocayı görmek bile istemiyorum ama başka nereye giderim onamı devam etmeliyim ooofffffffffffff kafam çok karışık lütfen bilgilerinizi paylaşın ...
Cnm uzulme nolur..bende senin gibi negatifi gordum ilk denememde..gecen ay..buay adetim 1 hafta gecikti..normalde dondurulmuslar icin bu ay gidecektm ama 1 ay daha beklemeyi tercih ettik..bazen toplamadan hemen sonra transfer saglikli olmayabilio yani tutunma ihtimali icin diyorum..eger dondurulmuslarn varsa icin biraz daha rahat olsun..herseyin basi stres..sakin uzulme her iste bir hayir varmis..insalllah gelecek bebislerimiz...litfen rahatla biraz biliyorum cok zor ama rahatlamamiz lazim...

Cnm uzulme nolur..bende senin gibi negatifi gordum ilk denememde..gecen ay..buay adetim 1 hafta gecikti..normalde dondurulmuslar icin bu ay gidecektm ama 1 ay daha beklemeyi tercih ettik..bazen toplamadan hemen sonra transfer saglikli olmayabilio yani tutunma ihtimali icin diyorum..eger dondurulmuslarn varsa icin biraz daha rahat olsun..herseyin basi stres..sakin uzulme her iste bir hayir varmis..insalllah gelecek bebislerimiz...litfen rahatla biraz biliyorum cok zor ama rahatlamamiz lazim...

merhaba benim zaten dondurulmuştu şimdi tekrar sıfırdan başlayacağız

merhaba benim zaten dondurulmuştu şimdi tekrar sıfırdan başlayacağız
Anladm canm...olsun yinede uzulme..benm dondurulmuslarmdan umidim sifir!!!cunku bana okadar asiri doz igne verdiki doktorum..saglikli olmadgini dusunuorm.embriyolarmzn..mecbur gidip transfer ettrecegim..ondan sonrada acibadem dusunuorm..bende senle ayni durumdaym anliycagin..iki tane dondurulmsmdan da olmiyacagna eminim benm sansszligm.iyi bi doktora denk gelmemem oldu:(moralm cok bozuk ama.iyi olmaya calisiorm..cevremde tek bebegi olmayan ben kaldim:(hergun bi bebek haberi aliorm hevesleniorm ama sonu husran:(

Anladm canm...olsun yinede uzulme..benm dondurulmuslarmdan umidim sifir!!!cunku bana okadar asiri doz igne verdiki doktorum..saglikli olmadgini dusunuorm.embriyolarmzn..mecbur gidip transfer ettrecegim..ondan sonrada acibadem dusunuorm..bende senle ayni durumdaym anliycagin..iki tane dondurulmsmdan da olmiyacagna eminim benm sansszligm.iyi bi doktora denk gelmemem oldu:KK43:moralm cok bozuk ama.iyi olmaya calisiorm..cevremde tek bebegi olmayan ben kaldim:KK43:hergun bi bebek haberi aliorm hevesleniorm ama sonu husran:KK43:

bende bugün kendimi bomboş hissediyorum çok kötü o kadar alıştırmıştımki iyi olacak diye sen nereye gidiyorsun acıbadem maslaktı benim sen hangisini düşünüyorsun peki

bende bugün kendimi bomboş hissediyorum çok kötü o kadar alıştırmıştımki iyi olacak diye sen nereye gidiyorsun acıbadem maslaktı benim sen hangisini düşünüyorsun peki
Ben kibriaa gitmistm.transfer sayisi fazla olsun diye..ama olmadi iste.simdi adana acibadem dusunuorim cnm..

Canım senin durumun nedir,nasıl oldun?Ben şimdiden bulantı yaşamaya başladım:KK43:
Ben hamile oldugumu ögrenir ögrenmez hemen o hafta halsizlik baslamisti, deli gibi ayran ictim ilk hafta. 5.ci hafta mide bulantisi agir bir sekilde basladi sonraki haftalarim hep kusarak gecti. Birde bas agrisi vardi cok fena. Kasik agrisi, Bel agrisi, Kanama saymiyorum bile. Bu sabah bile kustum yani. Ikiz olunca iki Kat hissediyorsun bu etkileri. Doktordan bitkisel ilac yazdirdim bas agrisi ve mide bulantisi icin. Birde nane yagi aldim eczaneden basim cok agrirsa onu sürüyorum. Bulantilar cok fena allah sabir versin sana simdiden. Tahminim seninkide ikiz olucak herhalde, cunku benim gibi erken baslamis.

günaydın kızlar
Canim moralini bozma lutfen. Senin ilk denemen miydi? Benim 3.cü denememde tuttu. Nasip Kismet hersey. Sabir gerektiriyor bu tedavi, baska bir alternatifi yok malesef. Allah sana da gönlune göre versin. Burda daha bir cok arkadas var senin gibi anneligi tatmak icin sirada bekleyen. Rabbim hepinizin gönlune göre versin birer, cifter... Moralini bozma. Bülent hoca icin herkes iyi seyler söyluyor. Tekrar ayni yerde deneyeceksen Doktoruna güvenmek zorundasin.

Ben hamile oldugumu ögrenir ögrenmez hemen o hafta halsizlik baslamisti, deli gibi ayran ictim ilk hafta. 5.ci hafta mide bulantisi agir bir sekilde basladi sonraki haftalarim hep kusarak gecti. Birde bas agrisi vardi cok fena. Kasik agrisi, Bel agrisi, Kanama saymiyorum bile. Bu sabah bile kustum yani. Ikiz olunca iki Kat hissediyorsun bu etkileri. Doktordan bitkisel ilac yazdirdim bas agrisi ve mide bulantisi icin. Birde nane yagi aldim eczaneden basim cok agrirsa onu sürüyorum. Bulantilar cok fena allah sabir versin sana simdiden. Tahminim seninkide ikiz olucak herhalde, cunku benim gibi erken baslamis.
Geçmiş olsun canım,dün mesela kshvaltıda bir parça ekmek yedim ve ikindi gibi bir kahve içtim içen senmisin bulantı baş dönmesi halsizlik dorukta akşam birşey yiyemedim kendimi yataga attım ölü gibi uyumuşum şimdi bile bulantı başladı sag ve sol kasıklarım hep sancılanıyor kramf giriyor uzatamıyorum ayagımı bakalım inlaallah hayırlısı ama eşimde çok istiyor ikizi kendisi ikiz çünki:)

Geçmiş olsun canım,dün mesela kshvaltıda bir parça ekmek yedim ve ikindi gibi bir kahve içtim içen senmisin bulantı baş dönmesi halsizlik dorukta akşam birşey yiyemedim kendimi yataga attım ölü gibi uyumuşum şimdi bile bulantı başladı sag ve sol kasıklarım hep sancılanıyor kramf giriyor uzatamıyorum ayagımı bakalım inlaallah hayırlısı ama eşimde çok istiyor ikizi kendisi ikiz çünki:)
Allah gönlünüze göre versin. Insallah ikiz olur diyelim ;)

Beni hatirlayanlar wardir mutlaka bi ara cok yaziyordum sora hamilelik bulantilari stres hormon deisiklikleri derken telefonu elime pek almaz oldum bugun kontrolum wardi 9. Hafta'ya giriyoruz kalp atisini bi oncekinde duymadk goruntu olarak gorduk kucuk bi kivilcim gibi 3 hfta sora yani bugn gel dedi kalp atisini duymaya hazrlanirken saglksiz bir bebek oldgunu,kesenin normalden cok buyuk oldgunu we gebeligi sonlandiracagini soyledi doktorm nasil olablirki bu karnmda bedenmde canimda ama kalp atisi yok iste canlanmamis..bu kadar zor elime gecmisken onu kaybetmenin huznunu inanin anlatamam aglamaktan gozlerm morardi artik ama icim sogumuyo btrlu dinmio acim cok zormus hamilesn kelimesini ilk kez duydum ben ama yarm kaldi bidahaki tup bebek 2-3 ay sora olcakmis imtihanmz zor arkadaslar cok zor..rabbim hamile olanlarinkini saglkla kucaklarina almalarini nasip eylesin bu yola ciktigim gunden beri hamile oldugum 2 ay dahil hep dedimki rabbim tum isteyenlere nasip et kimseyi bundan mahrum birakma saglkli seklde dogurmayi nasip et..artk bende yalnizim bebegim yok artk birakti gitti beni..rabbim sabir wersn herkese

Back
X