ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Canim aynı zamanda bendede bel ağrısı başladı 8 haftaya kadar şiddetle devam etti özellikle geceleri ağlıyordu. Şimdi 9 haftalığım çok sukur azaldı biraz

Canım cevabın için teşekkür ederim. Ama benim şiddetli ağrının sebebi o günün aksami kanama olarak ortaya çıktı. Yatak istirahatindeyim o günden beri.

Ins guzelce dollenirler canim saol fitili gunde 3 defa 2 ser defa kullaniiorum yurumem.gerektigini bilmiodum neden yuruoruz bide bu ilac ne ise yarayacak bilgilndrirsen cok sevinirim.ilk bnm asprin falanda vermis birsuru ilac
Jelin emilimi için yürümek önemli. Eğer alttan hap şeklinde alsaydın yatacaktın mesela. Özellikle dr uyarmıştı. Bir sürü ilaç derken.. Aspirin ya da coraspin kan sulandırır. Kanamayı artırabilir..gereksiz bence. Onun yerine ananas ye. Daha doğal. Ayrıca faydalı. Dr una mutlaka sor. Aspirini kesen çok dr var

Ya kızlar suzin kullandığınız ilaçları duyunca brn şaşırdım benim doktor transfer den sonra vajinal jel ve bant verdi banti 1 kutu kulllandim bitince bıraktık birtek şuan jele decam ediyorum bunun dışında başka bir ilaç kullanmadım acaba bu farklılık neden bende doktorum dan şüphe etmeye başladım :KK43:
Canım ben de kullandıklarımı yazayım. Opu dan hemen sonra 2 adet östrojen band kullandım. 7 gün durdu. Bir 7 gün daha 2 adet östrojen band kullandım. Estrofem hap günde 3 defa kalp atışına kadar kullandım.crinone jel günde 2 defa kullanıyorum. 5 nisanda ikili tarama testim var.o güne kadar bitiyor jel artık. Folbiol kullanıyorum. O da 5 İnde bitiyor. Onun yerine vitamin takviyeleri başlayacağız. Ayrıca ben ferrum kan-demir şurubu içiyorum halsizliğim ve iştahsızlığım için.ben istedim dr um verdi.

Canım ben de kullandıklarımı yazayım. Opu dan hemen sonra 2 adet östrojen band kullandım. 7 gün durdu. Bir 7 gün daha 2 adet östrojen band kullandım. Estrofem hap günde 3 defa kalp atışına kadar kullandım.crinone jel günde 2 defa kullanıyorum. 5 nisanda ikili tarama testim var.o güne kadar bitiyor jel artık. Folbiol kullanıyorum. O da 5 İnde bitiyor. Onun yerine vitamin takviyeleri başlayacağız. Ayrıca ben ferrum kan-demir şurubu içiyorum halsizliğim ve iştahsızlığım için.ben istedim dr um verdi.
Sağol canım ya ben opu dan sonra jel ve bant kullandım sadece transfer sonrasında da devam ettim bant tahlil den 3 gün önce bittiartık gerek yok kulkanmaniza dediler şimdi sadece gunde bir defa crinone jel kullanıyorum çok şükür bebeğim tutunmus ama yinede vana garip geldi sizin kullandığınız diğer ilaçların hiçbirini kullanmadım neye göre veriyorlar bu ilaçları acaba

Saolun kizlar guzel dilekleriniz icin dua etmek bile insanin icinden gelmezmi gelmio walla..oyle kotu berbat bi durum normal yollarla olupta bebegini kaybedenler bu kadar uzulmezler cunku naslsa yine olur nasilsa aci cekmeden o kadar igneyi yemeden vucuduna hormon yuklenmeden islemler olmadan hamile kalabliolar ama biz cok zor kaliyoruz we sonuc bu olunca insan hayattan soguyo..allahim ferahligini werir ins
Amin insallah canim kardesim. Inan cok uzuldum. Böyle olmasi tabi insana ayri bir aci verir. Dedigin cok dogru ne sikintilarla hamile kaliyoruz... Rabbim senin ve diger anne olmak isteyen tüm kardeslerimin gönlüne göre versin insallah. Allahtan ümit kesilmez her serde bir hayir vardir. Vardir bunda da bir hayir. Sabir diliyorum . Üzülme. Insallah tekrar anne oldugunu burdan bizlere duyurursun.

İctiklerimin bitanesi ates yapıyor ama hangisi bilmiom gerçi bu gün çoğunu kesicem bu gece çok zor geçti tansiyonum dusuyo başım ağrıyı midem agriyo kasiklarim belim kopuyo yatamiom ani bir açlık gelio çok kötüyum yaaa
O ani aclik hissini bilirim. Gece yarilari aniden kabus gibi basliyor dimi!!?! Yemezsen daha cok rahatsiz ediyor. Suan 9. cu haftadayim. Kesildi artik aclik hissi. Geceleri rahat uyuyorum Allaha sukur. Bir dayan basta hakkaten cok sikinti veriyor bilirim.

Beni hatirlayanlar wardir mutlaka bi ara cok yaziyordum sora hamilelik bulantilari stres hormon deisiklikleri derken telefonu elime pek almaz oldum bugun kontrolum wardi 9. Hafta'ya giriyoruz kalp atisini bi oncekinde duymadk goruntu olarak gorduk kucuk bi kivilcim gibi 3 hfta sora yani bugn gel dedi kalp atisini duymaya hazrlanirken saglksiz bir bebek oldgunu,kesenin normalden cok buyuk oldgunu we gebeligi sonlandiracagini soyledi doktorm nasil olablirki bu karnmda bedenmde canimda ama kalp atisi yok iste canlanmamis..bu kadar zor elime gecmisken onu kaybetmenin huznunu inanin anlatamam aglamaktan gozlerm morardi artik ama icim sogumuyo btrlu dinmio acim cok zormus hamilesn kelimesini ilk kez duydum ben ama yarm kaldi bidahaki tup bebek 2-3 ay sora olcakmis imtihanmz zor arkadaslar cok zor..rabbim hamile olanlarinkini saglkla kucaklarina almalarini nasip eylesin bu yola ciktigim gunden beri hamile oldugum 2 ay dahil hep dedimki rabbim tum isteyenlere nasip et kimseyi bundan mahrum birakma saglkli seklde dogurmayi nasip et..artk bende yalnizim bebegim yok artk birakti gitti beni..rabbim sabir wersn herkese
Ah canm benm ben hatrliyorum seni allah sabir versin diyecek bisey bulamiyorum..lutfen uzulme:(az cok neler hissetgini tahmin edebiliorum ama lutfen ayakta durmaya calis...herzaman herseyin hayirlisini diledik burdada soyledik..demekki rabbim boyle istedi allah korusun ileride daha kotu bisey olablrdi bu acidan bakmak lazim belkide bilemiorm inan cok uzuldum...lutfen kendine dikkat et

Hiçbirşey hissetmiyorum yaa :KK43:
Cnm uzulme ben hissttm de ne oldu guya tutundugunu hissediodum ama olmadi herkesde hersey farkli inam buna..sana soyliyecegm tek sey rahat ol kafandan at olumsuz dusuncleri...rahatla inan cok etkilio..buraya fazla girme biseyler okuma normal bi gundeymissin gbi kafan rahat olsun sabah aksam burdaydm kafayi yedim resmen olmadi..tecrubeyle solyluorm bunlari kafani rahatlat oldumu olmadi mi die dusunme bebislerinide strese sokma olacak insallah☺

Sağol canım ya ben opu dan sonra jel ve bant kullandım sadece transfer sonrasında da devam ettim bant tahlil den 3 gün önce bittiartık gerek yok kulkanmaniza dediler şimdi sadece gunde bir defa crinone jel kullanıyorum çok şükür bebeğim tutunmus ama yinede vana garip geldi sizin kullandığınız diğer ilaçların hiçbirini kullanmadım neye göre veriyorlar bu ilaçları acaba
Tüp bebek tedavisinin zaten fix ilaçları var. İnternette de yazıyor. Kan ve hormon değerlerine göre ilaçların kullanım süresi ve miktarları değişebiliyor..bu arada mutlaka folik takviyesi almalısın.çok önemli. Dr a sor ve gecikmeden kullan.

O ani aclik hissini bilirim. Gece yarilari aniden kabus gibi basliyor dimi!!?! Yemezsen daha cok rahatsiz ediyor. Suan 9. cu haftadayim. Kesildi artik aclik hissi. Geceleri rahat uyuyorum Allaha sukur. Bir dayan basta hakkaten cok sikinti veriyor bilirim.
Evet midem aciyo gibi yesek bulaniyo yemesem başıma vuruyo sabahın beşinde gece belli olmuyo ama daha bnm erken tutundular mi ki çok merak ediyom ben hergün iğneye gidiom protestan çok acitiyo yaaa başım çok agriyo sabretmeye calisiom

Cnm uzulme ben hissttm de ne oldu guya tutundugunu hissediodum ama olmadi herkesde hersey farkli inam buna..sana soyliyecegm tek sey rahat ol kafandan at olumsuz dusuncleri...rahatla inan cok etkilio..buraya fazla girme biseyler okuma normal bi gundeymissin gbi kafan rahat olsun sabah aksam burdaydm kafayi yedim resmen olmadi..tecrubeyle solyluorm bunlari kafani rahatlat oldumu olmadi mi die dusunme bebislerinide strese sokma olacak insallah☺
Canm bnm saol aslında çok umutluyum esimde pervane adam benden beter oldu hayal kırıklığına uğramaktan korkuom insallah allah yardım etsin hayırlısı :)

Evet midem aciyo gibi yesek bulaniyo yemesem başıma vuruyo sabahın beşinde gece belli olmuyo ama daha bnm erken tutundular mi ki çok merak ediyom ben hergün iğneye gidiom protestan çok acitiyo yaaa başım çok agriyo sabretmeye calisiom
Bilemiyorum insallah tutunmuslardir. Benim fikrimi sorarsan ben ayni sekilde ayniii belirtileri yasadim, o acidan kendime benzettim. Allah hakkimizda herseyin hayirlisini versin canim. Kan Testine ne zaman gidiceksin?

Tüp bebek tedavisinin zaten fix ilaçları var. İnternette de yazıyor. Kan ve hormon değerlerine göre ilaçların kullanım süresi ve miktarları değişebiliyor..bu arada mutlaka folik takviyesi almalısın.çok önemli. Dr a sor ve gecikmeden kullan.
Canım ben folik asite tedaviye başlamadan 1 ay once kullanmaya başladım zaten bu standart her hamilelik de kullanıldığı için onh saymadim diğer tup bebek tedavisinde ki farlı ilac kullanimlarinin sebebini merak ettiğin icin yazdim

Canım ben folik asite tedaviye başlamadan 1 ay once kullanmaya başladım zaten bu standart her hamilelik de kullanıldığı için onh saymadim diğer tup bebek tedavisinde ki farlı ilac kullanimlarinin sebebini merak ettiğin icin yazdim
Kan ve hormon değerleri herkeste farklı ya ondan farklı ilaçlar ya da ekstralar veriliyor canım..

Back
X