gozun aydin canm hayirli olsun darisi basimiza
Maviimmm canimm, insallah sira sende.. canini sikma, ben de opuya baslarken ilk adetim 2 gun gecikti ve 3 gun surmustu, gunde 2 ped gidiyordu sen dusun gerisini. Izne de ayrilmistim, cok korkmustum ya islem iptal edilir de sonraki aylara kalirsam diye(izin almam sıkıntı,birdaha alamazdim)
Cok sukur , yine de tedaviye baslamistim.. opu oldum transfere iznim kalmadi , o tedavinin yıpranmisligiyla ben simdi napcam derken transferim iptal oldu.. simdi de 3 gunluk raporla transferimi oldum ve sonuc ortada...
Demem o ki, herseyin vakti zamani var. Benle baslayanlar simdi 3aylik hamile !! Ama ne yapayim benim elimde degil ki bu. Benimki iptal oldu,ertelendi. Insan transferinin iptaline sevinir mi hic? Simdi diyorum iyi kii ertelenmiss, kendimi anca toparladim 2ayda.. kendini uzme canim, ha 1ay erken, ha 1 ay gec.. stres yapma, sil kafandan, olursa giderim de..illa bu ay olmali diye dert etme kendine, sen dusundukce stresten olmuyor cunku biliyorsun.. bu kdr sabrettin , son dakikalari oynuyorsun zaten neden acele ediyorsun ki?
Insallah senin de olacak, allah a havale et gerisini. Biz catlasak da patlasak da O, ol demedikce olmayacak, bu is bizden cikti artik tatlim.. stres yapma, Allahin izniyle sen de insallah hamile kalacaksin canim, dert yapma kendine, pozitif ol, umut olsun icinde..