- 16 Ekim 2014
- 809
- 375
- 48
- 34
Ara ara kasiklarim agriyo ne biliyim ateş basiyo su keseyide görsem rahatlicam sen kalp atışını duydunmuKız hamile sin ne regl si bebisinin ağrıları onlar bol bol dinlen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara ara kasiklarim agriyo ne biliyim ateş basiyo su keseyide görsem rahatlicam sen kalp atışını duydunmuKız hamile sin ne regl si bebisinin ağrıları onlar bol bol dinlen
Cok tesekkur ederimSiden80 hayırlısı olsun inşallah aramıza hoşgeldiniz umarım tecrübeler destek oluyordur darısı kucagimiza almak cümlenin kucağında görelim Rabbim inşallah herkese versin umudumuzu yitirmeden hayırlısı ile sağlıkla Allah size de nasip etsin..
Canim Yarin yaptir. Aramizda 2gun vardi senle... benim 1 i transfer, 8 i test gunum oldu.. hayirli sonuclarla gel..Sen beni gaza getirdin bende bu akşam beta hCG baktirmaya gideceğim.. inşallah hayırlı sonuçlar ile dönerim.. zaman geçmiyor buzun bakalım durum vaziyet neymiş dağa 8. Gunum bugün 5. gün embriyosu
Benim dr ilk 3 ay ilişki yasak dedi. Tüp bebek olduğu içinmiş. Yasak olmasa da yapmıcaz zaten bişi.ama flört ediyoruz. O iyi oluyo :)Kızlar birşey sormak istiyorum drunuz cinsellikle alakalı herhangi birşey soyledimi ? Yasak serbest zararlı gibi ?
Bende senden cevap bekliyordum benimki de zor duruyo daBenim dr ilk 3 ay ilişki yasak dedi. Tüp bebek olduğu içinmiş. Yasak olmasa da yapmıcaz zaten bişi.ama flört ediyoruz. O iyi oluyo :)![]()
canım 7 de kan verdim az önce aldık sonuç 133 çok şükür. Allah herkese tamamını erdirsin..Canim Yarin yaptir. Aramizda 2gun vardi senle... benim 1 i transfer, 8 i test gunum oldu.. hayirli sonuclarla gel..
Aaa iyi sevindim massallahhh yupiyuuu, hayirli olsun canim.. senin de cIft dimi?canım 7 de kan verdim az önce aldık sonuç 133 çok şükür. Allah herkese tamamını erdirsin..
Tebrik ederim cnm allah kucagina almayi nasip etsin insallah:)canım 7 de kan verdim az önce aldık sonuç 133 çok şükür. Allah herkese tamamını erdirsin..
saol arkadasim ama adet oldum estofreme basladim bugun sali gunu isaretleme ye gidicem heralde persembede transeferim olur gibime geliyor artik hakkimizda hayirlisi olsun canm bu arada bisey sorucam transfer gunu 1 diemi sayiliyor ve 12 gun sonra ogrendigimizde 12 gunlukmu oluyor yoksa 1 ay lik falanmi orayi hic anlamadim demek istedigimi insaalah anlatabilmisimdirMaviimmm canimm, insallah sira sende.. canini sikma, ben de opuya baslarken ilk adetim 2 gun gecikti ve 3 gun surmustu, gunde 2 ped gidiyordu sen dusun gerisini. Izne de ayrilmistim, cok korkmustum ya islem iptal edilir de sonraki aylara kalirsam diye(izin almam sıkıntı,birdaha alamazdim)
Cok sukur , yine de tedaviye baslamistim.. opu oldum transfere iznim kalmadi , o tedavinin yıpranmisligiyla ben simdi napcam derken transferim iptal oldu.. simdi de 3 gunluk raporla transferimi oldum ve sonuc ortada...
Demem o ki, herseyin vakti zamani var. Benle baslayanlar simdi 3aylik hamile !! Ama ne yapayim benim elimde degil ki bu. Benimki iptal oldu,ertelendi. Insan transferinin iptaline sevinir mi hic? Simdi diyorum iyi kii ertelenmiss, kendimi anca toparladim 2ayda.. kendini uzme canim, ha 1ay erken, ha 1 ay gec.. stres yapma, sil kafandan, olursa giderim de..illa bu ay olmali diye dert etme kendine, sen dusundukce stresten olmuyor cunku biliyorsun.. bu kdr sabrettin , son dakikalari oynuyorsun zaten neden acele ediyorsun ki?
Insallah senin de olacak, allah a havale et gerisini. Biz catlasak da patlasak da O, ol demedikce olmayacak, bu is bizden cikti artik tatlim.. stres yapma, Allahin izniyle sen de insallah hamile kalacaksin canim, dert yapma kendine, pozitif ol, umut olsun icinde..
Benimde öyleydi normal canmKizlar, bugun transferin 8.gunu.. dun hcg 118 di. Gun gectikce kasıklarım cok kotu yaa sanki seyiriyor gibi, ama iyice uyuz oldum. yatiyorum ayni oturuyrm ayni.. bir de canim tatli cekiyo genelde, durduk yere bi ter basio bi titreme gelio, zaten gunde 7 kere lavb. Cikiyorum.. kilo aldim gibi.. opu daki gibi ohss olcam diye ödüm kopuyor. Belim de agri var hafiften.. tum bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa anormal bisey mi var? Sanki kasıklarımda biseyler yuruo, agri yapio.. vucudum sisti biraz. Fikri olan var mi ??
Bizimkide erkek infertilitesiKizlar bisey sormak istiyorum..pozitifi gorenler genellikle erkek infertilitesi mi?sanki bana oyle gbi geldi..bende iyice umudumu kaybediorum..cunku soru bayanda olup pozitif goren az sanki![]()
Kizlar, bugun transferin 8.gunu.. dun hcg 118 di. Gun gectikce kasıklarım cok kotu yaa sanki seyiriyor gibi, ama iyice uyuz oldum. yatiyorum ayni oturuyrm ayni.. bir de canim tatli cekiyo genelde, durduk yere bi ter basio bi titreme gelio, zaten gunde 7 kere lavb. Cikiyorum.. kilo aldim gibi.. opu daki gibi ohss olcam diye ödüm kopuyor. Belim de agri var hafiften.. tum bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa anormal bisey mi var? Sanki kasıklarımda biseyler yuruo, agri yapio.. vucudum sisti biraz. Fikri olan var mi ??
Kizlar bisey sormak istiyorum..pozitifi gorenler genellikle erkek infertilitesi mi?sanki bana oyle gbi geldi..bende iyice umudumu kaybediorum..cunku soru bayanda olup pozitif goren az sanki![]()
Olamzsin korkma :) daha batmalarin articak. Sanki top koymuslar kasigina gibi olcsnn. Yeni abaşladık canm normal bunlr :)Kasiklarim çok agriyo sanki regl olucam![]()
Benim bide kanamam oolmuştu 4 aya kadar yasak olacak sanrm gerisini bilmiyom Canm. amaKızlar birşey sormak istiyorum drunuz cinsellikle alakalı herhangi birşey soyledimi ? Yasaböylest zararlı gibi ?
Ayyyy hadi fgözün aydın Seninde . SSağlıkla kucagina al insalh :)canım 7 de kan verdim az önce aldık sonuç 133 çok şükür. Allah herkese tamamını erdirsin..
saol arkadasim ama adet oldum estofreme basladim bugun sali gunu isaretleme ye gidicem heralde persembede transeferim olur gibime geliyor artik hakkimizda hayirlisi olsun canm bu arada bisey sorucam transfer gunu 1 diemi sayiliyor ve 12 gun sonra ogrendigimizde 12 gunlukmu oluyor yoksa 1 ay lik falanmi orayi hic anlamadim demek istedigimi insaalah anlatabilmisimdir
Canim bizim dondurulmus oldugu icin (opuda adetin ilk gunu baslanip 14.gun falan toplaniyorya , 5 gun de labr da buyuyor, 12 gun sonra da biz ogrenince 1aylik oluyorsaol arkadasim ama adet oldum estofreme basladim bugun sali gunu isaretleme ye gidicem heralde persembede transeferim olur gibime geliyor artik hakkimizda hayirlisi olsun canm bu arada bisey sorucam transfer gunu 1 diemi sayiliyor ve 12 gun sonra ogrendigimizde 12 gunlukmu oluyor yoksa 1 ay lik falanmi orayi hic anlamadim demek istedigimi insaalah anlatabilmisimdir
Kizlar bisey sormak istiyorum..pozitifi gorenler genellikle erkek infertilitesi mi?sanki bana oyle gbi geldi..bende iyice umudumu kaybediorum..cunku soru bayanda olup pozitif goren az sanki![]()
valiente biz ilk defa tüp denedik tuttu. İkimizde de sorun yoktu. Her şey normaldi. Sadece ben çok stres yapıyordum.
L Lotus_034 canım şimdi hamileliğinin ilk haftası. Yani regl olma dönemindi. Bu dönemde yumoşlar hareketli. Ne de olsa iğne hap vs kullanıldı. Her regl dönemine denk gelen günlerde bu şekilde hissedebilirsin. İğne ve haplar etkisini en az 3 ay gösteriyor canım. Rahim kendini hazırlıyor. İçerdeki kıpraşmalar çok normal.