ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

aradım az önce cnm.. Bebe aspirini bırak dedi fitil den geri progestan iğneye geç dedi bundan sonra iğne ama inşallah bişey olmamıştır bebislerimë :KK43:(( sürekli geliyo kahverengi gibi oldu korkuyorum belinde ağrıyo stresten ölecem :KK43:(
hayr hayir stres yapma sakin uzat bacaklarini yat bakan birileri varmi sana sakin kalkma stres yaparsan allah korusun daha kotu olabilirsin allaha emanet olsun bebislerimiz ben allaha emanet ettim bugun benmde hafif belim agrio ama daha erken deilmi

hayr hayir stres yapma sakin uzat bacaklarini yat bakan birileri varmi sana sakin kalkma stres yaparsan allah korusun daha kotu olabilirsin allaha emanet olsun bebislerimiz ben allaha emanet ettim bugun benmde hafif belim agrio ama daha erken deilmi
benim annem geliyo ogleden sonra .. sürekli yanında var birileri komşum geliyo hergün kahvaltımi falan hazırlıyor sagolsunlar.. uzanıyorum ama işte tedirginim yinede.
Bel ağrısı iyi bişey tutuncak ağrıyo benimde agrimisti inşallah rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasin cnm

benim annem geliyo ogleden sonra .. sürekli yanında var birileri komşum geliyo hergün kahvaltımi falan hazırlıyor sagolsunlar.. uzanıyorum ama işte tedirginim yinede.
Bel ağrısı iyi bişey tutuncak ağrıyo benimde agrimisti inşallah rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasin cnm
ayy amin ins bilioyosun daha once demistim kayinvalidemi cagirdim die iyiki cagirmisim ya annem bir yandan kayinvaludem bir yandan isi gituruyolar saolsunlar

amin canm ins hep dua ediyorum hepimize

gozun aydin canm benmde transferimin bugun 3 gunu cok merak ediyorum bende biraz anlatirmisin sen de ne gibi belirtiler oldu
Canim cok belirtim olmadi, ilk 2-3 gun kasikta biraz agri oldu, o da ara ara oldu. Arada goguslerim acidi, ama cok az yani, bazen hic agrimadi, inan birsey hissedilmiyor. Ama benim 7. Gununden itibaren karinda sisme oldu .hafif OHSS geciriyormusum, doktorum oyle anlamis hamile oldugumu, test yap dedi.pozitif cikti, hic belirti arama arkadasim bende olmadi diyordum.

Canim cok belirtim olmadi, ilk 2-3 gun kasikta biraz agri oldu, o da ara ara oldu. Arada goguslerim acidi, ama cok az yani, bazen hic agrimadi, inan birsey hissedilmiyor. Ama benim 7. Gununden itibaren karinda sisme oldu .hafif OHSS geciriyormusum, doktorum oyle anlamis hamile oldugumu, test yap dedi.pozitif cikti, hic belirti arama arkadasim bende olmadi diyordum.
bu saydiklarin bende de var canm hayirli artik

Kızlar özellikle hamile arkadaşlarım..benim 5 haftalık hamileyim ara ara pembe gibi açık kahve gibi akıntı geliyo çok değil ama gün içinde çamaşırı lekeleyecek kadar .. sizce normal mi çok korkuyorum yaa her gördüğümde :(((

Kızlar lütfen yardımcı olun kafam acayip Karışık bu gidişle tüm tüp bebek topiklerine yazacam heralde ben 3 aşılama yaptırdım negatif tüpe geçecez hiç bi sorunumuz yok sebebsiz yani haziranda olcak olursa Ramazan a da denk geliyor ama napım yoksa gecikiyor sorum ben fransadayım ve burda 2 embroyo sınırlı yani 2 den fazla koymuyorlar sizce 1 tanemi 2 tanemi karar versem karar vermek için 1 ayım var siz olsanız 2 tanemi koydudururdunuz..2 tane koydurup tutanlar ikizmi oldu ..?? bide burda sigorta 4 defa karşılıyor tüp bebeği dondurmama gerek varmı sonrası için aradaki fark ne ..?

Siden80 Siden80 hayırlı uğurlu evlât olsun arkadaşım Allah cumlemizin yavrularını sağlıklı şekilde kucagimiza almayı nasip etsin Allah isteyen herkes e bu duyguyu tattirsin inşallah...

Siden80 Siden80 hayırlı uğurlu evlât olsun arkadaşım Allah cumlemizin yavrularını sağlıklı şekilde kucagimiza almayı nasip etsin Allah isteyen herkes e bu duyguyu tattirsin inşallah...
dionisya dionisya cok tesekkurler arkadasim, anladim ki her sey ogrendikten sonra basliyormus.senin tek miydi canim yok sa ikizmiy di?

zahidem70 zahidem70 canım hoşgeldin öncelikle bu zorlu süreçte sabırlar diliyorum Allah nasip etsin inşallah..tüp bebek aşılamaya göre biraz daha mesekkatli ve bayana daha çok işlem yapılan bir tedavi.iki embriyo koydurmak bence daha mantıklı eğer durumunuz müsait olursa eğer iki koydur derim çünkü biri olmazsa diğeri olur mantığı :KK66: senden topladıkları yumurta ve eşinin spermleri eğer kaliteli embriyo lar olusturursa eğer ornek 6yumurta topladıkları ni varsayalım 5i dollendi diyelim 2tane transfer edilse 3tanesi dondurulmaya gidiyor eğertutmazsa ki inşallah tutar ya da ilerde çocuk sahibi olmak istersen dondurduklarindan çözüp sağlam cikarsa senin üzerinde tekrar bir işleme gerek duyulmadan transfer yapılıyor.hem maliyeti uygun oluyor hemde sen yipranmamis oluyorsun..özetle böyle..

İkizler teyzesi hatta biri kız öğrenince daha sabırsız oluyorsun ;) yok kalp atışı kese görme cinsiyetini ne zaman öğreneceğim sağlıklı olacak mi ben iyi olacak miyim nasıl buyuyecekler süt yeter mi acaba erken doğum mu olacak vs vs vs olsun...güzel telaslar bunlar sana kaç tane transfer edildi

Back
X