- 2 Şubat 2015
- 516
- 326
- 133
- 36
M
mrymbeyaz34
canım bir sakin ol önce bende 12.haftaya kadar ara ara kahve akıntı oldu moralin bozulmasın canim yerlesme olabilir yine de doktor a sor derim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masaallahİkizler teyzesi hatta biri kız öğrenince daha sabırsız oluyorsunyok kalp atışı kese görme cinsiyetini ne zaman öğreneceğim sağlıklı olacak mi ben iyi olacak miyim nasıl buyuyecekler süt yeter mi acaba erken doğum mu olacak vs vs vs olsun...güzel telaslar bunlar sana kaç tane transfer edildi
ayy canm dualarimiz seninle bende 4 gun once o heycani yasadim iyibiliyorum ama hic korkma korkulcak hic bisey yok sadece 2 dk falan suruyo sonra beklerken zamn gecmio bol sanslarkızlarr yarın transferim olacak benimde dua edin nolur çok heyecanlıyım.
Hayirlisi olsun canim, Allah yardimcin olsun.kızlarr yarın transferim olacak benimde dua edin nolur çok heyecanlıyım.
ayy canm dualarimiz seninle bende 4 gun once o heycani yasadim iyibiliyorum ama hic korkma korkulcak hic bisey yok sadece 2 dk falan suryo sonra beklerken zamn gecmiyo sansin bol olsunkızlarr yarın transferim olacak benimde dua edin nolur çok heyecanlıyım.
Sağol canım doktoru aradım şakır şakır kan gelmediği sürece hersey normal dedi. progestan iğneye devam dedi.. bilmiyorum sürekli açık kahve gelmesi beni tedirgin ediyor ama napalım nasip te varsa olur Allah büyüktürM mrymbeyaz34 canım bir sakin ol önce bende 12.haftaya kadar ara ara kahve akıntı oldu moralin bozulmasın canim yerlesme olabilir yine de doktor a sor derim..
normal canım zaten rahim emecegini alır gerisi çıkar endişe etme. Jel de bi süre sonra akiyokizlar fitil kullaniyorum ben kullandiktan iki saat yatiyorum sonra wc gittigimde birazi cikio normalmi acaba
kzlar cok merak ediyorum oldumu olmadimi dienormal canım zaten rahim emecegini alır gerisi çıkar endişe etme. Jel de bi süre sonra akiyo
kizlar cok merak ediyorum oldumu olmadimi dienormal canım zaten rahim emecegini alır gerisi çıkar endişe etme. Jel de bi süre sonra akiyo
senin adına çok sevindim kaç tane konuldu canım sana?ayy canm dualarimiz seninle bende 4 gun once o heycani yasadim iyibiliyorum ama hic korkma korkulcak hic bisey yok sadece 2 dk falan suruyo sonra beklerken zamn gecmio bol sanslar
teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur.Hayirlisi olsun canim, Allah yardimcin olsun.
canım merak hepimizde oldu ..bende suan kahverengi akıntım oluyo bende merak ediyorum bebeğim gelişiyor mu yoksa tutmadı mi diye.. merak hep olacak sabret gününde testini yaptırıp inşallah güzel sonucu alacaksın canımkizlar cok merak ediyorum oldumu olmadimi die
2tane canm 5 gun embriyosusenin adına çok sevindim kaç tane konuldu canım sana?
herkez de oluyomu kahve rengi akinti zaamani gelince nasil oluyo normal biseymi yani kahve rengi akinti olmasi ayy olur falan paniklemiyimcanım merak hepimizde oldu ..bende suan kahverengi akıntım oluyo bende merak ediyorum bebeğim gelişiyor mu yoksa tutmadı mi diye.. merak hep olacak sabret gününde testini yaptırıp inşallah güzel sonucu alacaksın canım
hadi hakkımızda hayırlısı. benimkileri dondurdular 35 gün geçti bakalım yarın neler olacak. tek sıkıntım sigarayı çok içiyorum. yarın bırakıcam onuda inşallah.2tane canm 5 gun embriyosu
benimkilerde 2 ay dondurulmus olarak bekledi canm sonunda 4 gun once cok sukur transferim oldu bende iciyodum 4 gundur icmiyorum arada bir vuruyo ama icmiyorum kimsede bana sgara almazda vermezde zatenhadi hakkımızda hayırlısı. benimkileri dondurdular 35 gün geçti bakalım yarın neler olacak. tek sıkıntım sigarayı çok içiyorum. yarın bırakıcam onuda inşallah.