ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

M mrymbeyaz34 canım bir sakin ol önce bende 12.haftaya kadar ara ara kahve akıntı oldu moralin bozulmasın canim yerlesme olabilir yine de doktor a sor derim..

İkizler teyzesi hatta biri kız öğrenince daha sabırsız oluyorsun :KK66: yok kalp atışı kese görme cinsiyetini ne zaman öğreneceğim sağlıklı olacak mi ben iyi olacak miyim nasıl buyuyecekler süt yeter mi acaba erken doğum mu olacak vs vs vs olsun...güzel telaslar bunlar sana kaç tane transfer edildi
Masaallah :nazar::nazar::nazar: kuzucuklara, Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin, dedigin tatli telaslar,bana da 2 tane 5. Gun transferi oldu canim.

M mrymbeyaz34 canım bir sakin ol önce bende 12.haftaya kadar ara ara kahve akıntı oldu moralin bozulmasın canim yerlesme olabilir yine de doktor a sor derim..
Sağol canım doktoru aradım şakır şakır kan gelmediği sürece hersey normal dedi. progestan iğneye devam dedi.. bilmiyorum sürekli açık kahve gelmesi beni tedirgin ediyor ama napalım nasip te varsa olur Allah büyüktür

kizlar cok merak ediyorum oldumu olmadimi die
canım merak hepimizde oldu ..bende suan kahverengi akıntım oluyo bende merak ediyorum bebeğim gelişiyor mu yoksa tutmadı mi diye.. merak hep olacak sabret gününde testini yaptırıp inşallah güzel sonucu alacaksın canım

canım merak hepimizde oldu ..bende suan kahverengi akıntım oluyo bende merak ediyorum bebeğim gelişiyor mu yoksa tutmadı mi diye.. merak hep olacak sabret gününde testini yaptırıp inşallah güzel sonucu alacaksın canım
herkez de oluyomu kahve rengi akinti zaamani gelince nasil oluyo normal biseymi yani kahve rengi akinti olmasi ayy olur falan paniklemiyim

bende ic
hadi hakkımızda hayırlısı. benimkileri dondurdular 35 gün geçti bakalım yarın neler olacak. tek sıkıntım sigarayı çok içiyorum. yarın bırakıcam onuda inşallah.
benimkilerde 2 ay dondurulmus olarak bekledi canm sonunda 4 gun once cok sukur transferim oldu bende iciyodum 4 gundur icmiyorum arada bir vuruyo ama icmiyorum kimsede bana sgara almazda vermezde zaten

Kızlar bugün serviks dikişi oldum yani rahmin ağzını torba gibi büzdü doktorum.ikiz gebelikte erken doğum riskini göze alamadık bunun için yapacağım dedi güvendik araştırdık bi problem olmaz dediler.iyiyim eve geldim yatıyorum dikisten dolayı kanama var ara ara ama olması normalmis zaten kısa sürdü..bugün ultrasonda da tekrar baktı ikisi de kız :) prensesler geliyor ;)

Back
X