ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Siden80 Siden80 canım 1 hafta önce başladı.. yani 6. hafta biterken başladı ve 7.haftanın içindeyim pazar günü 8.haftaya giricem.. olabilir doktoru aradım güne katı yiyecekler ile baSLA sıvıyı ogleden sonra al dedi.. sabah limonlu açık çağ iç dedi ama ben bunları denedim hiç ise yaramadı.zaten pazartesi görüşeceza ultrason muayenesi var. O zaman konuşalım dedi.. inşallah geçecek bir çaresi vardır..çok zor inşallah senin hamileliğin boyunca hiç bulanmaz felaket birsey. tek mi konuldu canım sana ?
Canim Allah yardimcin olsun, banada cift embriyo konuldu . Tek kese gordu ama belli olmaz dedi.bende cok merak ediyorum tek mi ciftmiii

Siden80 Siden80 hayırlısı olsun canım.. tek çift farketmez rabbim sağlıklı versin.. belli olmuyor evet sonrada bölünüyor veya tek yumurta ikizi olabiliyor.. ben hiç gitmedim ultrasona... 2 nisanda 5. gün embriyosu transfer edildi. tek kan testi yaptık doktor ikiz büyük ihtimalle dedi.. ilk kez pazartesi göreceğiz rabbim hepimize bu zor süreçte yardım etmesini diliyorum

Siden80 Siden80 hayırlısı olsun canım.. tek çift farketmez rabbim sağlıklı versin.. belli olmuyor evet sonrada bölünüyor veya tek yumurta ikizi olabiliyor.. ben hiç gitmedim ultrasona... 2 nisanda 5. gün embriyosu transfer edildi. tek kan testi yaptık doktor ikiz büyük ihtimalle dedi.. ilk kez pazartesi göreceğiz rabbim hepimize bu zor süreçte yardım etmesini diliyorum
Canım bulantı için dr un emedur tablet verir. Bana vermişti ama inatla içmedim. Hala yemek sonrası bulantı oluyor bende. Ama önceden çok çok kötüydü. Zamanla geçiyor.. Bulantı ve kusma iyiye işaret.. Bunu düşün :))

9.gün kan testi değerin ne çıktı senin? Kaçı baz alıyo doktorlar.

Kızlar 9. Haftama girdim ikizlerim olucak allahın izniyle ultrasonda gördük bnm belirtilerim bulantim baş dönmem yeni başladı biliyorum içinizi yiyorsunuz biliyorum ama belirti aramayın ben hamile olduğuma yeni yeni inanıyorum rabbim hepinizin gönlüne göre versin insallah

Bende seni merak ediyorum gdip bi bakiyim dedim çok üzüldüm demekki daha zamanı varmış kendine dikkat et Cnm harap etme kendini öpüyorum
saol cnm iyim ben dondurulmuslarla devam edicem 2 ay sonra ne yapalim kismet deilmis ins bir dahkine bu arada okizlerin hayirli olsun canm allah kavisustursun darisi basima ins

Kizlar doktora gttm sabah..sabah aksam jel 3 gune bir de igne verdi..bu sekilde kullanan varmi aranizda?

masum_cat masum_cat canım vallahi bende korkuyorum bulanti için ilaç kullanmaktan ama bakalim pazartesi ultrason muayenesi var o zaman konuşuruz dedi doktorum. Bulantı iyi bişey diyosun :) ama bana hiç geçmez gibi geliyo senin geçmiş ne güzel canım

masum_cat masum_cat canım vallahi bende korkuyorum bulanti için ilaç kullanmaktan ama bakalim pazartesi ultrason muayenesi var o zaman konuşuruz dedi doktorum. Bulantı iyi bişey diyosun :) ama bana hiç geçmez gibi geliyo senin geçmiş ne güzel canım

İlaç hamişlerin rahatlıkla kullanabileceği bir ilaç. Rahat ol. Çalışanlar için bulantı falan zor olur. Kullanmak gerekir. Ben raporluyum. Evde dinleniyorum. O yüzden içmemiştim.

masum_cat masum_cat bende çalışıyorum canım. Eğer doktorum verirse rapor almayi bende istiyorum..en azından doğum iznime kadar... Özel hastaneye gidiyorum umarım sorun çıkmaz. ise gitmek gerçekten zor oluyo kimse yanıma gelmesin istiyorum.. masa başı fakat başım da döndüğü için ekran gozumu ağrıtiyor.. sen ne zaman kadar rapor alacaksın canım

masum_cat masum_cat bende çalışıyorum canım. Eğer doktorum verirse rapor almayi bende istiyorum..en azından doğum iznime kadar... Özel hastaneye gidiyorum umarım sorun çıkmaz. ise gitmek gerçekten zor oluyo kimse yanıma gelmesin istiyorum.. masa başı fakat başım da döndüğü için ekran gozumu ağrıtiyor.. sen ne zaman kadar rapor alacaksın canım
Canım ben transfer tarihim 21 ocaktan beri heyet raporu alıyorum.söylemiştim öğretmenim diye. Temmuz 1 de okul bitiyor.. Seminerler falan. O zamana kadar heyet verecek dr. Sonra 2 ay yaz tatilimiz var. Eylül 1 de zaten çoktan doğum izni içine girmiş oluyorum ..

masum_cat masum_cat öğretmen olduğunu hatırlıyorum canım.. peki sen özel hastaneden mi alıyorsun raporu. ve bu raporu sana ilk istediğinde verdi mi doktorun .. prosedür falan ugrastin mj hiç ?

masum_cat masum_cat öğretmen olduğunu hatırlıyorum canım.. peki sen özel hastaneden mi alıyorsun raporu. ve bu raporu sana ilk istediğinde verdi mi doktorun .. prosedür falan ugrastin mj hiç ?
MEDICAL park benim. Tüp bebek dr um oradaydı. Takip açısından oradaki başka bir kadın doğumcuyla devam ediyoruz. Açıkçası benim aklımdan heyet raporu falan hiç geçmemişti. Direkt dr bana tüp bebek kıymetli gebeliktir. O yüzden istediğin kadar heyet veririm deyince biz coştuk tabi. Doğuma kadar heyet veririm ama doğumdan sonra vermem dedi. Bizim için önemli olan zaten bu aşama. Sonrasını düşünmüyorum. Alınıyor heyet parayla.

Bende özel hastaneye gidiyorum ben çalışmak istiyorum çünkü evdekilere catarim yatmaya alışkın değilim mümkün mu diye sordum benim doktor da 6.aydan sonra heyet raporu dedi şimdilik problem yok çalışabilir sin dedi veriyorlar sorun olmuyor canım

masum_cat masum_cat çok iyi canım.. prosedür falan uğraşmadan almak süper. Bu halimle bende hiç evrak falan hazırlayamam. parayla derken kaç gün se okadar para mı? kusura bakma soruyorum yarın gidince bilinçsiz kalmayım diye.. Eğer vermezlereel bende medical parka giderim yakın zaten bana istanbul Kozyatağı

Bende özel hastaneye gidiyorum ben çalışmak istiyorum çünkü evdekilere catarim yatmaya alışkın değilim mümkün mu diye sordum benim doktor da 6.aydan sonra heyet raporu dedi şimdilik problem yok çalışabilir sin dedi veriyorlar sorun olmuyor canım
anladım 5..seni dikiş iyileşti mi iyisin inşallah

masum_cat masum_cat çok iyi canım.. prosedür falan uğraşmadan almak süper. Bu halimle bende hiç evrak falan hazırlayamam. parayla derken kaç gün se okadar para mı? kusura bakma soruyorum yarın gidince bilinçsiz kalmayım diye.. Eğer vermezlereel bende medical parka giderim yakın zaten bana istanbul Kozyatağı
Doğum sonrası heyet raporları özel hastanelerde en az 20 günlük 200 lr dan başlıyor. Mesela arkadaşım 30 güne 250 lr ,45 güne 200 lr verdi. Farklı hastanelerden aldı. Hepsinin fiyatı farklı. Aynı hastaneler doğum sonrası pek üst üste heyet vermiyor. Ama dr tanıdık olursa yine sorun yok.

Hayirli olsun cnm sendemi iki embroyo koydurmustun

Back
X