ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

valiente valiente sen nezman yaptirmistin illa konusmusuzdur daha once ama inanki hayirlamiyorumben cok unutkan oldum iyice
Yok cnm valla bende unutup tekrar soruyorm herseyi:)ben subatin ilk haftasnda yaptrmstm..sanrm bizim toplama ayni anlara denk gelmisti..yanls hatrlio olablrm gerci:)toplamadan hemen sonra 3gun transferm olmstu..ignenin dozu cok yuksekti ole durunlarda beklenmesi gerekiomus ama bilmioduk iste..her iste bi hayr varms.dun doktorum 3lu cizgiden bahsetti.mesela bunu yeni ogrendim ben..suan 3lu cizgi varmis bende iyi bisey dedi sansi arttirio dedi bi oncekinde hicboyle bisey solemediler bana..valla iki doktorla isi goturmek cok zor..benm donmuslar son bidaha yok.olmassa eger bu haziranda baslamayi dusunuorm onada ama oncesinde histeroskopi olmayi istiorm bakalm..

Bayanlar hamilelikte nar suyu ve maydonoz sakıncalı diye duydum. Fikri olan varmı yoksa söylentimi?

Bu arada dün değer 25 ti bugün dayanamadım tekrar yaptırdım 7. Gün değerim 53 çıktı. Doktorada söyledim ama illa cumartesi yani 9. Günü beklememi söyledi. Ne var bu 9. Ve 12. Günler'de anlamadım.

Canim sabırlı ol.. hepimiz bu zorlu süreci geçirdik lütfen sabırsız olup kendini ve bebeğini yıpratma.. suan bulgular hamile olduğunu gösteriyor bekle doktorunu dinle. daha çok süreç var önünde.
bak bana 27 nisanda kese kalp atışı için randevu verdi doktor ama ben ilkindeilkinden sabretmeyi öğrendim ve 4 Mayıs ta gelicem hocam dedim oda daha iyi o zaman defi..herseyin başı sabır vak hu günlere gelmissin az daha sabret inşallah olacak Allahin izniyle canım

Canim sabırlı ol.. hepimiz bu zorlu süreci geçirdik lütfen sabırsız olup kendini ve bebeğini yıpratma.. suan bulgular hamile olduğunu gösteriyor bekle doktorunu dinle. daha çok süreç var önünde.
bak bana 27 nisanda kese kalp atışı için randevu verdi doktor ama ben ilkindeilkinden sabretmeyi öğrendim ve 4 Mayıs ta gelicem hocam dedim oda daha iyi o zaman defi..herseyin başı sabır vak hu günlere gelmissin az daha sabret inşallah olacak Allahin izniyle canım
Doğru diyosun insan dayanamıyo. Kese ne zaman oluşuyomuş?

Yok cnm valla bende unutup tekrar soruyorm herseyi:)ben subatin ilk haftasnda yaptrmstm..sanrm bizim toplama ayni anlara denk gelmisti..yanls hatrlio olablrm gerci:)toplamadan hemen sonra 3gun transferm olmstu..ignenin dozu cok yuksekti ole durunlarda beklenmesi gerekiomus ama bilmioduk iste..her iste bi hayr varms.dun doktorum 3lu cizgiden bahsetti.mesela bunu yeni ogrendim ben..suan 3lu cizgi varmis bende iyi bisey dedi sansi arttirio dedi bi oncekinde hicboyle bisey solemediler bana..valla iki doktorla isi goturmek cok zor..benm donmuslar son bidaha yok.olmassa eger bu haziranda baslamayi dusunuorm onada ama oncesinde histeroskopi olmayi istiorm bakalm..
ben histeriskopi oldum canm 3lu cizgi olayini anlamadm evet benm subat basinda normalde transferim olucakti ama ohss oldum olmadi ordan kalmis aklinda yinede dogru hatirliyosun iki doktor a mi gdiyosun sen

ben histeriskopi oldum canm 3lu cizgi olayini anlamadm evet benm subat basinda normalde transferim olucakti ama ohss oldum olmadi ordan kalmis aklinda yinede dogru hatirliyosun iki doktor a mi gdiyosun sen
Cnm kendi doktorum burdayken takip edio kibristakiyle telefonda gorusturuorm oyle tedavi oliorm ve gidiyorum kibrisa...

Bayanlar hamilelikte nar suyu ve maydonoz sakıncalı diye duydum. Fikri olan varmı yoksa söylentimi?

Bu arada dün değer 25 ti bugün dayanamadım tekrar yaptırdım 7. Gün değerim 53 çıktı. Doktorada söyledim ama illa cumartesi yani 9. Günü beklememi söyledi. Ne var bu 9. Ve 12. Günler'de anlamadım.

Hamileliğin ilk ayları maydanoz yemeklik soğan sakıncalı canım. Çiğ olarak tüketme. Pişmiş olsun. Rahimi temizler, ne var ne yok süpürür.. Saraçoğlunun bile soğan ve maydanoz kürleri var.. Adet söktürüyor. Uzak dur.. Fazla bulaşma :)) betahcg değeri en iyi 12. 13. Günden sonra yükselişe geçtiği için o günler tahlili daha uygun görür dr lar..

M mavi.su üzülmeyi bir kenara bırakıp yoluna bakacaksın tatlım. Dondurulmuşun da varmış.ne güzel. Benim o da yoktu. Allaha güven, gerisini merak etme.. Her şey nasip.

Gunaydinnn güzel anne adayları bu aralar giremedim negatifi gören arkadaşlar üzülmeyin gerçekten rabbim nezaman verirse ozaman oluyo kafanızı hiç takmayin stres bize yaramiyo bende çok uğraştım sizler gibi ama rabbim bu zamanı uygun görmüş çok sukur nasipse oglusum olucak hepinize dua ediyorum rabbim hiçbirimizin kucağıni boş bırakmasın :KK15:

Kızlar slm.. 7. haftada bitmek üzere ama benim bulantım hergün artıyor.. cikartamiyorum ama sürekli afedersiniz sürekli kusma geliyor.. hiçbişey yiyemiyorum patates haşlama yiyorum bir tek.. çok fenayım halsizlik ve baş dönmesi de var.. pazartesi izin bitip ise başlıyorum ne yapıcam böyle 9 ay sürecek mi lütfen bir akıl :(

Kızlar slm.. 7. haftada bitmek üzere ama benim bulantım hergün artıyor.. cikartamiyorum ama sürekli afedersiniz sürekli kusma geliyor.. hiçbişey yiyemiyorum patates haşlama yiyorum bir tek.. çok fenayım halsizlik ve baş dönmesi de var.. pazartesi izin bitip ise başlıyorum ne yapıcam böyle 9 ay sürecek mi lütfen bir akıl :KK43:
Canim senin ikiz oldugu icin normalden daha yogun yasiyorsun belirtileri.bol bol dinlen sanirim cok yogun olursa doktorlar ilac veriyormus ama 9 ay surmez canim ya, en fazla 16. Haftaya kadardir, senin kacinci haftada baslamisti belirtiler? Ben 5. Haftadayim hic belirti yok bende , erkenmi acaba

Siden80 Siden80 canım 1 hafta önce başladı.. yani 6. hafta biterken başladı ve 7.haftanın içindeyim pazar günü 8.haftaya giricem.. olabilir doktoru aradım güne katı yiyecekler ile baSLA sıvıyı ogleden sonra al dedi.. sabah limonlu açık çağ iç dedi ama ben bunları denedim hiç ise yaramadı.zaten pazartesi görüşeceza ultrason muayenesi var. O zaman konuşalım dedi.. inşallah geçecek bir çaresi vardır..çok zor inşallah senin hamileliğin boyunca hiç bulanmaz felaket birsey. tek mi konuldu canım sana ?

Back
X