ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Tmm cnm:)valla dinlenmek cok kolay olmuo benm isim geregi..yani izin cok kullandm artk ..2 gun alabldm ..bide bilmio patronm bahan3 uyduruorm durmadan..ama bu sefer havaalaninda filam cok kostrmadm.smdi eve gidiorm bugun boyuncada yatarm yarin is mecbur:KK43:doktorda calsmamsa sknti olmadgni soluo zaten..bide masa basi isim
bütün doktorlar zaten aynı şeyi söylüyo. 2 gün yeter zaten. masa başı işim varsa sıkıntı olmaz. hadi bakalım :) 13 gün olcak aramızda. benimki 13. günlük oldu. hadi inşallah...

bütün doktorlar zaten aynı şeyi söylüyo. 2 gün yeter zaten. masa başı işim varsa sıkıntı olmaz. hadi bakalım :) 13 gün olcak aramızda. benimki 13. günlük oldu. hadi inşallah...
Ay insallah cnm yaaa...ananas yedinmi sen?ananas yiyorm armut aldm bide ondanda yicem baska bildgn bisey varmi?yemem gereken

Cnm senn tek embriyi konlmstu dmi?kese gormeye gttnmi?

kizlar negatif sonuctan sonra yatin sabah ilk kez doktorumla gorusmeye gdicem ne gibi soru sormaliyim sizce dusenemiyorum hic bisey

Donmuş olanlar ne zmana koyulacak bu süreçte yapmam gereken. Birşey var mi ya da kullanacağım ilaç filan de bilmiyorum ki :( valiente valiente işten çıkarmak istiyor şirket ilerleyen günlerde benden verim alamayacaklarıni düşünüyormus genel müdür bugün kopacak dananın kuyruğu bakalım ne olacak..

Ay insallah cnm yaaa...ananas yedinmi sen?ananas yiyorm armut aldm bide ondanda yicem baska bildgn bisey varmi?yemem gereken
canım onları neden yedin ben öyle birşey yemedim yenilmesimi gerekiyomuş? :) bana tek konuldu. 35 yaş altına bakalnığın emri ile tek transfer oluyomuş. yada 3. denemende 2 tane konuluyomuş. anlamadım bende. neyseki bir tanesi tuttu. herşeyde vardır bi hayır. sen döndünmü kıbrıstan?

kizlar negatif sonuctan sonra yatin sabah ilk kez doktorumla gorusmeye gdicem ne gibi soru sormaliyim sizce dusenemiyorum hic bisey
canım doktor beni 1 ay bekletmişti dinlen diye. 2. ayın başında tekrar başladık. aslında sorulacak çok fazla birşey yok. nasılsa donbmuşların var. hemen hap tedavisine başlar bence.

Cnm senn tek embriyi konlmstu dmi?kese gormeye gttnmi?
pazartesi kese görmeye çağırdı. doktorum antalyada ben burdurda yaşıyorum. sanırım kese görüldükten sonra bana doktor bul dicek oralardan :) çünkü araba kullanırken zorlanmaya başladım. 14 günlük oldu. ama acayip şiştim :) çok değişik. aynı zamanda kalp atışlarınada bakarız dedi. ben erken sanıyodum ama 5 günde embriyo gelişme süreci varsa 19 gün olarak hesaplıyor sanırım anlamadım.

valiente valiente canım süt, yoğurt, ceviz yemen gerekenler arasında. nar suyu, çiğ soğan ve sarımsak, maydonoz yememen gerekenlerin arasında. bunları unutma.

canım onları neden yedin ben öyle birşey yemedim yenilmesimi gerekiyomuş? :) bana tek konuldu. 35 yaş altına bakalnığın emri ile tek transfer oluyomuş. yada 3. denemende 2 tane konuluyomuş. anlamadım bende. neyseki bir tanesi tuttu. herşeyde vardır bi hayır. sen döndünmü kıbrıstan?
Valla cnm.kime sorsam ananas diyo baska bisi demio:)armut sanrm dionisya dionisya solemisti yanls hatrlamiosam dmi cnm?

Ya arkadaslar benm kafama bisi takilio..simdi bu anans nomalde odem sokturucu deilmi.zayiflatio filanda..maydanoz da ole.maydanoz yemeyin bol bol ananas yiyin diolar..benm kafam karsti yemesemmi diorum..oofff

Ya arkadaslar benm kafama bisi takilio..simdi bu anans nomalde odem sokturucu deilmi.zayiflatio filanda..maydanoz da ole.maydanoz yemeyin bol bol ananas yiyin diolar..benm kafam karsti yemesemmi diorum..oofff
valla bana söyledikleri maydonoz ve nar suyu ve nar ekşisi, birde çiğ soğan ve sarımsak yeme. :) doktoruna sorsana sanırım en iyi o bilir.

Cancagzim ananasin rahimi guclendirici etkiside var sen ye. Zaten ilk 3 gun yesen yeter

Y
Ye sen ye sifa niyetine. Bak ben almanyadayim burdakiler bilr ayni seyi soyluo. Sütünü yogurdunu eksik etme. Ben kendom yapiorum yogurdu evde daha lezzetli oluo :)[/QUOTE
yiyorum yemesine ama bi sure sonra ananas gormek istenicem sanrm:))))))kac yasndaydn cnm.sen?

Back
X