ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

valiente valiente canım benim doktor söylemisti ananas ve kabak çekirdeğini yememi vitaminli gıdalar ceviz fındık vs önemli demişti karbonhidrat ve ekmekten uzak dur biraz canım çünkü şişlik yapıp baskı yapabilir demişti..
bugün prensesleri görmeye gittim kızlar inanılmaz ya çok sirinler biri yan yatmış ağzına almış elini emiyor du diğeri de sırt üstü yatmış keyif çatıyor du 4lu test için kan ve idrar aldılar 1 aylık heyet raporu verdi şirket e güvenim kalmadı çünkü bende özellikle yazdirdim..bu arada 1kilo aldım hamilelik başlangıcından bu yana kızlar da 150gram olmuş doktor iyi gidiyoruz dedi ;)

valiente valiente canım benim doktor söylemisti ananas ve kabak çekirdeğini yememi vitaminli gıdalar ceviz fındık vs önemli demişti karbonhidrat ve ekmekten uzak dur biraz canım çünkü şişlik yapıp baskı yapabilir demişti..
bugün prensesleri görmeye gittim kızlar inanılmaz ya çok sirinler biri yan yatmış ağzına almış elini emiyor du diğeri de sırt üstü yatmış keyif çatıyor du 4lu test için kan ve idrar aldılar 1 aylık heyet raporu verdi şirket e güvenim kalmadı çünkü bende özellikle yazdirdim..bu arada 1kilo aldım hamilelik başlangıcından bu yana kızlar da 150gram olmuş doktor iyi gidiyoruz dedi :KK66:

Masallah masallah simdiden keyiflerine bakmaya baslamislar :)

bugün prensesleri görmeye gittim kızlar inanılmaz ya çok sirinler biri yan yatmış ağzına almış elini emiyor du diğeri de sırt üstü yatmış keyif çatıyor du 4lu test için kan ve idrar aldılar 1 aylık heyet raporu verdi şirket e güvenim kalmadı çünkü bende özellikle yazdirdim..bu arada 1kilo aldım hamilelik başlangıcından bu yana kızlar da 150gram olmuş doktor iyi gidiyoruz dedi :KK66:
Masallah Allah bizede bu gunleri nasip eder insallah.

dionisya dionisya maşallah kızlara canım..
is konusunda seninle aynı durumdayım benimde hamile oldugumu öğrenince hemen tanıma personal Slip beni gözden çıkaracaklar ve kulağıma geliyo. boşver hı takma o isten de mudurden de fayda yok sen kendine Bak. bende ilk tedavimi başından beri biliyorlardi ve ben 3 ayima kadar kimseyi almayın ne olur ne olmaz demiştim buna rağmen benden habersiz eleman bulmuşlar di.. nitekim benim hamilelik olmadı.. şimdide gec söylemeyi düşünüyorum 3 ay olunca..sende al raporunu bak keyfine onlar bugün var yarın yok..

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah herkes bu duyguyu yaşasın Allah tattirsin...içinizde hep o kurt duruyor ama 4 aylık olsalar da insanoğlu misali bugün var yarın yok korkusu hep oluyor..istekler hiç bitmiyor inanın olsaydı olunca kese gorsek kalp atışı duysak testler temiz çıksa her gün ultrason da görsek acaba yaşıyor mu sağlıklı kucagimiza alsak maddiyat sorun olmasa herşey dört dörtlük olsa evladı daha önce oluyor insanın buna emin olun..bazen kucagimiza alsak artık diyorum annemde karnına geri koymak isteyeceksin diyor:KK48:

Kizlar gunaydin sabah brunmda icten bir iki damla kanama oldu ..hayatmda ilk kez oluo.kendimi bildgmden beri burnm hic kanamadi...acaba diorm corasprinle ilgisi olablrmi?

Kizlar gunaydin sabah brunmda icten bir iki damla kanama oldu ..hayatmda ilk kez oluo.kendimi bildgmden beri burnm hic kanamadi...acaba diorm corasprinle ilgisi olablrmi?
coraspin ile kan sıvılaşıyo ya fazla geliyo kan. kan tahlilleri yaptırmaya başlayınca azalır :)

Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 22 nisanda transferim oldu 4. Gün embriyosu transfer edildi. 2 Mayıs'ta Beta hcg : 263 çıktı 4mayısta yani 12. Gün Beta hcg: 557 çıktı . Keseyi görmeyince hiç içim rahat değil .22 Mayıs a doktorum gün verdi Bebeğin kalp atışlarına bakıcak ben çok heyecanlıyım.

Kızlar günaydın herkese.. Bu mübarek günde tüm dualarımız kabul olsun inşallah..

Ananas yiyenler yemeye devam etsin. Birkaç hafta yemek yeterli. Günde bir dilimden fazla da olmasın. Ne de olsa kan sulandırıcı etkisi var. Coraspin kullananlar yemesin.. Maydanoz ve pişmemiş soğan da yemeyin.. Regl söktürüyor çünkü...mevsim meyvelerine devam. Ben de 10 gündür her gün çilek yiyiyorum deli gibi. Kara dut yiyiyorum. Nar ekşisi bol kısır yedim çok bir aralar.. Yaşasın ekşi:KK49:

Kızlar günaydın herkese.. Bu mübarek günde tüm dualarımız kabul olsun inşallah..

Ananas yiyenler yemeye devam etsin. Birkaç hafta yemek yeterli. Günde bir dilimden fazla da olmasın. Ne de olsa kan sulandırıcı etkisi var. Coraspin kullananlar yemesin.. Maydanoz ve pişmemiş soğan da yemeyin.. Regl söktürüyor çünkü...mevsim meyvelerine devam. Ben de 10 gündür her gün çilek yiyiyorum deli gibi. Kara dut yiyiyorum. Nar ekşisi bol kısır yedim çok bir aralar.. Yaşasın ekşi:KK49:
Cnm ya ben gunde yarim ananas yiyorum:(hemen azaltayim ozaman..bol bol yeyin diolar..napicami sasrdm :(

Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 22 nisanda transferim oldu 4. Gün embriyosu transfer edildi. 2 Mayıs'ta Beta hcg : 263 çıktı 4mayısta yani 12. Gün Beta hcg: 557 çıktı . Keseyi görmeyince hiç içim rahat değil .22 Mayıs a doktorum gün verdi Bebeğin kalp atışlarına bakıcak ben çok heyecanlıyım.
seninle aynı heyecanı yaşıyorum. ptesi bende kese görmeye gidicem. için rahat olsun. herşeyin hayırlısı.

Allah tamamına erdirsin canım.. degerlerin güzel. inşallah gusel haberler bekliyoruz

Back
X