ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

cok endiseleniyorum gerce dr um da aynisi dedi ama ilk denemen
Medicana nerde? Biz istanbul tüp bebek merkezinde yaptırmak istemiştik ama kalacak yerimiz yoktu kimsemizde yok istanbulda olmadı nasip deyilmiş. İnş bu hayırlı olur. Evet ilk defa yaptırdıgın içindir içini ferah tut gayet normal agrılar, sonuçta hızlı bi şekilde büyütülüyor yumurtalar

Medicana nerde? Biz istanbul tüp bebek merkezinde yaptırmak istemiştik ama kalacak yerimiz yoktu kimsemizde yok istanbulda olmadı nasip deyilmiş. İnş bu hayırlı olur. Evet ilk defa yaptırdıgın içindir içini ferah tut gayet normal agrılar, sonuçta hızlı bi şekilde büyütülüyor yumurtalar
umraniye medicana doktorum muthis bir doktor imkaniniz varsa lftn bir gidin derim inanin pisman olmicaksiniz

kizlar mrb bende tup bebek yaptriyorum bugun 6 gunum yumurta buyutme islemi yapilio suanda ve kasiklarimda agri var sizde de varmi acaba
Slm.cnm benmde 5.gunum birazdan kontrole gidicem..arada hafif cok hafif sizilar oluo ...kac yumurtan olusmus senin?

bende ankarada yaptırıyorum eşimde ve bende sorun yok ama döllenme olmuyor ilk denedim dölllenme olmadıgı için yarım kaldı tedavim şimdi tekfrar yapılcak ama değişik bir tedavi yöntemiyle inşallah bu sefer olur allahım tüm isteyenlere versin cok zor...
Mrb cnm.ilkinde dollenmeme sebebini soyledilermi ?yumurtalarn kalitelimiydi cnm?simdi mikro yapacaklarsa belki cip bebek olacaktr..bizim cip olacakmis dr oyle soledi....

Insallah cnm.anladgm.kadariyla idrar testi yapmmisn.12.gun kan yapilmasi gerekmiyormu?
Slmlar, bende şimdi geldim doktordan ilacım bitmişti. Bugün 13. Günüm. Malesef bizim burda türkiyedeki gibi kan tahlili yapmıyorlar, doktor transferden belli bir süre sonra randevu veriyor. Kaç yumurtan var şuan? Nasıl gidiyor?

Slmlar, bende şimdi geldim doktordan ilacım bitmişti. Bugün 13. Günüm. Malesef bizim burda türkiyedeki gibi kan tahlili yapmıyorlar, doktor transferden belli bir süre sonra randevu veriyor. Kaç yumurtan var şuan? Nasıl gidiyor?
Cnm 5.gunmdeym 7 tane var gelisen daha kicuklerde var dedi ama .10u bulur dedi..cok ii gorunuolar dedi

Cnm
kac transfer oldu sana?kac yumurtan vardi biraz anlatrmsn

Cnm

kac transfer oldu sana?kac yumurtan vardi biraz anlatrmsn
Cnm, şöyle ben sprey kullandım kontrole gittim ignelere başlamadan önce. Dr tedaviye başlıyamayız dedi çünkü yumurtalıgım da 2 tane kist oluşmuştu. Apar topar aynı gün içinde dr kistleri aldı. Spreyden dolayı oluşmuş olabilir dedi. İgnelerden sonra 7 falan vardı 6 sagda 1 solda. Sonra solda gene kist oluştu ama zararı yok dedi. Sonunda ama 3 saglıklı yumurta toplandı 2 tanesi döllendi 3. Gün transferi oldu 7 ve 5 hücreli.

Anladım, çünkü benim bir iş arkadaşımında var çikolata kisti, aldırttı hemen :anneadayı: kaldı ve bir:KK46: var
Tabi olablir cnm ama risk bu..zateb bende pozitif sonic alamassam ikinci de de alamazsam ameliyat olurm.die dusunuorm.ama insallah hayrlisiyla gerek kalmaz.

Back
X