- 27 Ekim 2014
- 1.857
- 972
- 333
Simdilk kac yumurtan var peki?ilk muayeneni oldunmi?benimde ilk denemem. 19 ocakta gonal f 225 ile başladım. bugün 5. günüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdilk kac yumurtan var peki?ilk muayeneni oldunmi?benimde ilk denemem. 19 ocakta gonal f 225 ile başladım. bugün 5. günüm.
Evet ayni gun baslamisiz.simdlk7 tane.ama 10u bulur dediyarın sabah gidecem randevum yarına bakalım ne olacak. sile aynıyız sanırım. siz gittinizmi sizde kaç tane oluşmuş*
Evet cnm inş ameliyata falan gerek kalmaz. Birgün bizde birer ana baba oluruz inşTabi olablir cnm ama risk bu..zateb bende pozitif sonic alamassam ikinci de de alamazsam ameliyat olurm.die dusunuorm.ama insallah hayrlisiyla gerek kalmaz.
merhaba hayır söylemediler neden olmadıgını cok görunen bır sey değil dedi doktor yumurtalar kalıteli sorun yok ilaçlarımı kullandıgımda cok guzel iyi 10 adet olustugunu söyledi ama yumurta toplanınca döllenme olmadı şimdi piezzo elektik soku varmış onunla denicez dedi pek bilgim yokda cip dediğiniz nedir nasıl bir tedavi ne zaman yapılcak size peki ve nerde yaptırıyorsunuzMrb cnm.ilkinde dollenmeme sebebini soyledilermi ?yumurtalarn kalitelimiydi cnm?simdi mikro yapacaklarsa belki cip bebek olacaktr..bizim cip olacakmis dr oyle soledi....
Microcip diye yeni cikan bi yontem.basari orani yuksekms.en iyi spermleri secen bi cip varmismerhaba hayır söylemediler neden olmadıgını cok görunen bır sey değil dedi doktor yumurtalar kalıteli sorun yok ilaçlarımı kullandıgımda cok guzel iyi 10 adet olustugunu söyledi ama yumurta toplanınca döllenme olmadı şimdi piezzo elektik soku varmış onunla denicez dedi pek bilgim yokda cip dediğiniz nedir nasıl bir tedavi ne zaman yapılcak size peki ve nerde yaptırıyorsunuz
Kasıklardaki ağrı yumurtaların büyüdüğünü gösteriyo rahat ol cnm.ben de tedavi oluyorum bugün 4 yumurtam toplandı insallah hayirlı haberler alıriz hepimizkizlar mrb bende tup bebek yaptriyorum bugun 6 gunum yumurta buyutme islemi yapilio suanda ve kasiklarimda agri var sizde de varmi acaba
İnş cnm, ama yerleşme kanaması daha erken olması gerekmiyo mu? Cnm kusra bakma, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizin ilk denememi?allah yardımcın olsun canım iyi düşün iyi olsun. yerleşme kanamasıdır. bişey olmaz korkma
İnş cnm herkes alsın kucagına...anladım ben bravelle ve menupur kullanmıştım. Hayırlısı. İst tüp bebek merkezinde mi yaptırıyorsun? Ben avusturyadayım.hayırlısıyka ikizlerini kucağına alırsın inşallah. ben bugün kontrole gittim. bir sürü yumurta var dedi . büyümeye başlamışlar gonal f ve centrotide galiba adı bi ğine daha başladık bugün. pazartesi yine gideceğim bakalım kısmet:)
ist dayım ben siz?