ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

yarın sabah gidecem randevum yarına bakalım ne olacak. sile aynıyız sanırım. siz gittinizmi sizde kaç tane oluşmuş*

Tabi olablir cnm ama risk bu..zateb bende pozitif sonic alamassam ikinci de de alamazsam ameliyat olurm.die dusunuorm.ama insallah hayrlisiyla gerek kalmaz.
Evet cnm inş ameliyata falan gerek kalmaz. Birgün bizde birer ana baba oluruz inş

Ayyy ne guzel soyledin cnm ya☺oreriz valla☺buarada adasiz☺

Mrb cnm.ilkinde dollenmeme sebebini soyledilermi ?yumurtalarn kalitelimiydi cnm?simdi mikro yapacaklarsa belki cip bebek olacaktr..bizim cip olacakmis dr oyle soledi....
merhaba hayır söylemediler neden olmadıgını cok görunen bır sey değil dedi doktor yumurtalar kalıteli sorun yok ilaçlarımı kullandıgımda cok guzel iyi 10 adet olustugunu söyledi ama yumurta toplanınca döllenme olmadı şimdi piezzo elektik soku varmış onunla denicez dedi pek bilgim yokda cip dediğiniz nedir nasıl bir tedavi ne zaman yapılcak size peki ve nerde yaptırıyorsunuz

merhaba hayır söylemediler neden olmadıgını cok görunen bır sey değil dedi doktor yumurtalar kalıteli sorun yok ilaçlarımı kullandıgımda cok guzel iyi 10 adet olustugunu söyledi ama yumurta toplanınca döllenme olmadı şimdi piezzo elektik soku varmış onunla denicez dedi pek bilgim yokda cip dediğiniz nedir nasıl bir tedavi ne zaman yapılcak size peki ve nerde yaptırıyorsunuz
Microcip diye yeni cikan bi yontem.basari orani yuksekms.en iyi spermleri secen bi cip varmis

Mikro çipli tüp bebek tedavisinin uygulanması

Teknolojide sağlıklı spermlerin seçilmesinde yardımcı olacak sperm çipleri geliştirilmiştir. Sperm çiplerinde vücutta olan sistemi taklit edebilen mikro kanalcıklar bulunmaktadır. Mikro kanallar kaliteli spermlerin seçiminde önemli bir rol oynar. Bir bölümde spermler toplanırken, sağlıklı ve kaliteli olanlar mikro kanallardan süzülerek başka bölümde toplanır. Seçilen bu spermler sayesinde, uygulanan mikro enjeksiyon yönteminde elde edilen gebelik şansı daha yüksek olur. Kaliteli spermlerle yumurta hücresinin döllendirilmesi sayesinde, kaliteli embriyolar oluşturulur. Bunu uygulayan kliniklerde başarı oranı oldukça yüksektir.

Mikro akışkan çip teknolojisinde normal olarak spermler kadının vajinasına geldiklerinde rahim kanalına girmektedir. Buradaki mukus adındaki salgıdaki hormonların etkisiyle bazı mikro kanallar oluşur. Mikro kanalcıkların görevi aynı süzgeç gibidir. Spermleri burada süzer. Kanalların içinde sadece sağlıklı olan spermler geçebilir. Tıpta başka alanlarda da kullanılan mikro çip teknolojisi, tüp bebek tedavisinde çok önemli bir gelişmedir. Mikro enjeksiyon yönteminde sağlıklı spermlerin kullanılmasına olanak vermesi sayesinde, gebelik elde etmek oldukça kolaylaşmıştır. Bu maratonu kazanan her zaman sağlıklı olan spermlerdir. Bunların yumurta hücresini döllenme yeteneği daha fazladır.
Prof.Dr.Bülent Tıraş[/QUOTE]

kizlar mrb bende tup bebek yaptriyorum bugun 6 gunum yumurta buyutme islemi yapilio suanda ve kasiklarimda agri var sizde de varmi acaba
Kasıklardaki ağrı yumurtaların büyüdüğünü gösteriyo rahat ol cnm.ben de tedavi oluyorum bugün 4 yumurtam toplandı insallah hayirlı haberler alıriz hepimiz

Arkadaşlar bıgün kahverengi lekenmem oldu ve bugün 14. Günüm bu yerleşme kanaması mı acaba?? Korkumdan kalkamıyorum bile, sanki kalkınca daha kötü olcak gibi :KK17: Allahım sen bizlere yardım et yarabbim :KK61:

allah yardımcın olsun canım iyi düşün iyi olsun. yerleşme kanamasıdır. bişey olmaz korkma

belki daha iyi yerleşiyordur. :) güzel düşün bir de arada olabilirmiş kanamalar. ablamın arkadaşı tup bebekle hamile kaldı. arada kanaması filan oluyordu. şimdi maaşallah ikizler 5 yaşında. benim ilk denemem 6 gündür iğne olyorum daha yumurta toplanmadı bakalım halkkımızda hayırlısı olsun. korkma...

İnş cnm daha iyi yerleşsinler :KK64: 2 tane transfer olduda. Sizin nasıl gidiyor, yumurtalar büyüyor mu?

hayırlısıyka ikizlerini kucağına alırsın inşallah. ben bugün kontrole gittim. bir sürü yumurta var dedi . büyümeye başlamışlar gonal f ve centrotide galiba adı bi ğine daha başladık bugün. pazartesi yine gideceğim bakalım kısmet:)
ist dayım ben siz?

hayırlısıyka ikizlerini kucağına alırsın inşallah. ben bugün kontrole gittim. bir sürü yumurta var dedi . büyümeye başlamışlar gonal f ve centrotide galiba adı bi ğine daha başladık bugün. pazartesi yine gideceğim bakalım kısmet:)
ist dayım ben siz?
İnş cnm herkes alsın kucagına...anladım ben bravelle ve menupur kullanmıştım. Hayırlısı. İst tüp bebek merkezinde mi yaptırıyorsun? Ben avusturyadayım.

medicana bahçelievlerde yaptırıyorum. b-hcg sonucun nasıl çıktı? ikizmi acaba? ayy inş . bende iki tane istiyom. bakalım dr ne diyecek?

Malesef bizim burda kan tahlili yapmıyorlar. Salı günü randevum var dr da. Günler sanki çabuk geçiyor sonra geçmiyor. İgne zamanı bence çok çabuk geçmişti. Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. İstanbuldansın o halde.

evet istanbuldayım. allah yardımcımız olsun. seninde ilk denemen mi? sorununuz nedir?

Back
X