ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

canım prednol 16 mg kullanıyorum bende donmuş tedavime başladım pazartesi kontrolüm var estrofem folik asit lucrin iğne oluyorum bakalım pazartesi dr ne diycek size prednol niye verildi ilk defamı kullanıyorsunuz ben ilk kullanıyorum kaçıncı denemeniz şuan tedaviye başladınızmı benim 5.denemem olucak
doktoruma güvendiğim için hiç içeriğini okumadım her yeni bilgi beni strese sokuyor benim ikinci denemem allah isteyen herkese bizede sağlıklı bebek nasip etsin

Ben de tüp bebek tedavisine başladım. tedavide 6. günüm iğne vuruluyorum. Kocaeli/Gebze ASM'de Prof. Aydın ARICI doktorum. Şimdilik iyi gidiyor. Ben de pko var. Rahim ince, Prolaktin yüksek. Bu sebeplerden olmayabilirmiş. İlk tüp bebek denemem.
meraba bende ayni durumdayim prolaktin yuksekve pco luyum bende benmde ilkdenemem yumurtalarim toplandi ama transfer bidahaki aya kaldi cok dikkat li olmani oneririm ben yumurta toplamadan sonra ohss oldum ve prolaktin icin dostinex kullandim seni endiselendirmek istemem ama benm kotu gecti bu surec cok sukur atlattim sana neler verdi dr un bana yumurta toplamadan sonra verdi dostinex i

Kizlarrrrr opu dan sonra transferi ertelenen var mi aranizda? Ertelendiyse eger adetin ilk gunu igne,haplara vs baslaniyor sanirim transfer gunune kadar. Peki bu surecte sizi gormek istiyorlar mi 2_3 gune bi? Opu daki kadar sık mi gidiliyor,yoksa haftada 1 falan mi? Ben calisiyorum, isten izin de alamam keza kimse bilmiyor da.. napiliyor o surecte? Opu icin izin almistim, rahat ettim kontrollerde. Bu da mi ayni surecc ??? :KK17:
benmde opu dan sonra transferim iptal edildi dondurtmak zorunda kaldim ben hemen hemen hergun hastanede gecurdim zaten gunlerimi simdi saliyi bekliyorum kont var bakalim ne zman transfer uygulanicak beklemedeyim

Biseylerle ugrasmak gerek hep teste odaklandigimiz icin moraller kotu daha war epey zaman guzel olacak ins hepimiz icin :)

benmde opu dan sonra transferim iptal edildi dondurtmak zorunda kaldim ben hemen hemen hergun hastanede gecurdim zaten gunlerimi simdi saliyi bekliyorum kont var bakalim ne zman transfer uygulanicak beklemedeyim
Opudan sonraki iki ayı mi hastanede gecirdin?
Opu _ transfer arasinda da mi (opuda ki gibi suekli) kontrole gitmek gerekiyor?
Opu yu atlattim bitti, donduruldu embr. Adet olunca haber ver ilaclara baslayalim 2ay sonrasina transferini yapalim dediler. Iznim yok artik ;( off cok kotu oldu bu eger boyleyse

Ya lekelenme olmazsa tutmadı anlamına mı geliyor? Herkeste farklı olabilir. Kaçıncı gün dionisya
Ben klomen kullanip hcg yaptirdim dr da cok umitliydi kesin tutar diye,hersey normaildi. Ama test sonucu negatifti, 7_10 gun sonra lekelenme gibi kuru kan geldi. Dr bi umitle tekrar test yaptir yerlesme kanamasidir dedi ve sonuc yine negatiff.. o ay adet de olmadim, pkoyum zaten... kanama demek tutundu anlamina gelmiyor, gelmemesi de olmadi demek degil. Herkesin bunyesi farkli demekki.. insallah pozitif li sonuclarimiz olur saglikla dogum yapabilecegimiz...

Kızlar hep belirtim yok fln diyorsunuz.belirti olması gerekmiyor ki benim de hiç belirtim olmadı.hatta bende sizin gibi kesin tutmadı diyordum ama sonrqdan acısı cıktı:-)yani belirti arqmayın moralınızı yüksek tutun ve başka seylere odaklanın.ben alısverişe gidiyordum evde işler çikarıyordum kendime

Gunaydin kizlar felaket bi adet agrim war belim ayni sekilde nerdeyse patlayip gelcek kan..o kadr kotu oldum ki sabah sabah inancimi kaybediyorum bu kuvvetli adet agrilari olunca :( daha carsambaya cok war bitsin artik bu bkleyis..

arkadaşlar aranızda Menogon 75 lik kullanan varmı,bana bu iğneyi verdiler ve doktorun asistanı göbekten yapılacak dedi,ve göbekten vurdu ilk gün göstermek için bize,ama internette ve bazı prospektüslerde kas içine yapılır sadece diyor,kafam karıştı,aradım asistana tekrar sordum ama göbekten dedi,eczacıda destekledi,bana clexan 0,4 de verdi oda göbekten diyorum acaba karıştırmış olabilirmi ama böyle bir hata olamaz heralde dimi?birde biz bu iğneleri dik açıda ve iğnenin sonuna kadar itiyoruz(deriyi sıkarak)acaba doğrumu yapıyoruz?iğneyi yanlış yapma gibi bi durum nasıl olabilir?

Gunaydin kizlar felaket bi adet agrim war belim ayni sekilde nerdeyse patlayip gelcek kan..o kadr kotu oldum ki sabah sabah inancimi kaybediyorum bu kuvvetli adet agrilari olunca :KK43: daha carsambaya cok war bitsin artik bu bkleyis..
Cnm hemen telaşlanma...belkide hamiş oldgndandir o agrilarin..carsamba 12.gunun sanrm az kalmis bak:)benm 12.gunm cuma ama bende 10.gun yapiim diorm 10.gun yapan pozutifi goren cok arastrdmda.

Cnm hemen telaşlanma...belkide hamiş oldgndandir o agrilarin..carsamba 12.gunun sanrm az kalmis bak:)benm 12.gunm cuma ama bende 10.gun yapiim diorm 10.gun yapan pozutifi goren cok arastrdmda.
Cnm bu kadr sey yasadktan sora telaslanmamak elde olmuyoki :( bide her ay adette yasadigim agri bu insan acaba dio :( carsamba 14. Gunum doktorum o gun cagrdi

Gunaydin kizlar felaket bi adet agrim war belim ayni sekilde nerdeyse patlayip gelcek kan..o kadr kotu oldum ki sabah sabah inancimi kaybediyorum bu kuvvetli adet agrilari olunca :KK43: daha carsambaya cok war bitsin artik bu bkleyis..
İnşallah bitecek inşallah yerleşiyor ve hamilelik agrisidir Allah hepimize burada müjdeyi vermeyi nasip etsin :)

Amin.iki gündür habire ağlıyorum aklıma gelince senin yazdığın mesajı okurken bile bi garip oldum kızlar duygu değişimini anlayamıyorum
Canim zorlu bir sürec insanın piskolojısı bozuluyor bende cok ağlardiım bakalım bu sefer ne yapıcam?şimdide bol bol uyuyorum nedenini anlamadım valla

Back
X