- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
pazar günü iste bendede o dusunce var tutmayacak diye bi belirtide yokki diyeyim tuttu bu arada senin kacinci denemenBeklemek beni de yordu tutmayacak mi diye düşünmek yoruyor.derman kaç günün kaldi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazar günü iste bendede o dusunce var tutmayacak diye bi belirtide yokki diyeyim tuttu bu arada senin kacinci denemenBeklemek beni de yordu tutmayacak mi diye düşünmek yoruyor.derman kaç günün kaldi?
bende ayni ya biri nasilsin dese hüngür hüngür ağlıyorum :-(Manyak gibi ağlıyorum ya tutmayacak mi diye psikolojim bozuldubende de lekelenme olmadı
doktoruma güvendiğim için hiç içeriğini okumadım her yeni bilgi beni strese sokuyor benim ikinci denemem allah isteyen herkese bizede sağlıklı bebek nasip etsincanım prednol 16 mg kullanıyorum bende donmuş tedavime başladım pazartesi kontrolüm var estrofem folik asit lucrin iğne oluyorum bakalım pazartesi dr ne diycek size prednol niye verildi ilk defamı kullanıyorsunuz ben ilk kullanıyorum kaçıncı denemeniz şuan tedaviye başladınızmı benim 5.denemem olucak
meraba bende ayni durumdayim prolaktin yuksekve pco luyum bende benmde ilkdenemem yumurtalarim toplandi ama transfer bidahaki aya kaldi cok dikkat li olmani oneririm ben yumurta toplamadan sonra ohss oldum ve prolaktin icin dostinex kullandim seni endiselendirmek istemem ama benm kotu gecti bu surec cok sukur atlattim sana neler verdi dr un bana yumurta toplamadan sonra verdi dostinex iBen de tüp bebek tedavisine başladım. tedavide 6. günüm iğne vuruluyorum. Kocaeli/Gebze ASM'de Prof. Aydın ARICI doktorum. Şimdilik iyi gidiyor. Ben de pko var. Rahim ince, Prolaktin yüksek. Bu sebeplerden olmayabilirmiş. İlk tüp bebek denemem.
benmde opu dan sonra transferim iptal edildi dondurtmak zorunda kaldim ben hemen hemen hergun hastanede gecurdim zaten gunlerimi simdi saliyi bekliyorum kont var bakalim ne zman transfer uygulanicak beklemedeyimKizlarrrrr opu dan sonra transferi ertelenen var mi aranizda? Ertelendiyse eger adetin ilk gunu igne,haplara vs baslaniyor sanirim transfer gunune kadar. Peki bu surecte sizi gormek istiyorlar mi 2_3 gune bi? Opu daki kadar sık mi gidiliyor,yoksa haftada 1 falan mi? Ben calisiyorum, isten izin de alamam keza kimse bilmiyor da.. napiliyor o surecte? Opu icin izin almistim, rahat ettim kontrollerde. Bu da mi ayni surecc ???![]()
amiiin canım inşallahdoktoruma güvendiğim için hiç içeriğini okumadım her yeni bilgi beni strese sokuyor benim ikinci denemem allah isteyen herkese bizede sağlıklı bebek nasip etsin
Opudan sonraki iki ayı mi hastanede gecirdin?benmde opu dan sonra transferim iptal edildi dondurtmak zorunda kaldim ben hemen hemen hergun hastanede gecurdim zaten gunlerimi simdi saliyi bekliyorum kont var bakalim ne zman transfer uygulanicak beklemedeyim
Ben klomen kullanip hcg yaptirdim dr da cok umitliydi kesin tutar diye,hersey normaildi. Ama test sonucu negatifti, 7_10 gun sonra lekelenme gibi kuru kan geldi. Dr bi umitle tekrar test yaptir yerlesme kanamasidir dedi ve sonuc yine negatiff.. o ay adet de olmadim, pkoyum zaten... kanama demek tutundu anlamina gelmiyor, gelmemesi de olmadi demek degil. Herkesin bunyesi farkli demekki.. insallah pozitif li sonuclarimiz olur saglikla dogum yapabilecegimiz...Ya lekelenme olmazsa tutmadı anlamına mı geliyor? Herkeste farklı olabilir. Kaçıncı gün dionisya
Cnm hemen telaşlanma...belkide hamiş oldgndandir o agrilarin..carsamba 12.gunun sanrm az kalmis bak:)benm 12.gunm cuma ama bende 10.gun yapiim diorm 10.gun yapan pozutifi goren cok arastrdmda.Gunaydin kizlar felaket bi adet agrim war belim ayni sekilde nerdeyse patlayip gelcek kan..o kadr kotu oldum ki sabah sabah inancimi kaybediyorum bu kuvvetli adet agrilari oluncadaha carsambaya cok war bitsin artik bu bkleyis..
Cnm bu kadr sey yasadktan sora telaslanmamak elde olmuyokiCnm hemen telaşlanma...belkide hamiş oldgndandir o agrilarin..carsamba 12.gunun sanrm az kalmis bak:)benm 12.gunm cuma ama bende 10.gun yapiim diorm 10.gun yapan pozutifi goren cok arastrdmda.
Hmmm.peki normalde adet olman gereken tarih carsambamiydi??Cnm bu kadr sey yasadktan sora telaslanmamak elde olmuyokibide her ay adette yasadigim agri bu insan acaba dio
carsamba 14. Gunum doktorum o gun cagrdi
İnşallah bitecek inşallah yerleşiyor ve hamilelik agrisidir Allah hepimize burada müjdeyi vermeyi nasip etsin :)Gunaydin kizlar felaket bi adet agrim war belim ayni sekilde nerdeyse patlayip gelcek kan..o kadr kotu oldum ki sabah sabah inancimi kaybediyorum bu kuvvetli adet agrilari oluncadaha carsambaya cok war bitsin artik bu bkleyis..
Amin cnm amin rabbim yuzumuze baksinİnşallah bitecek inşallah yerleşiyor ve hamilelik agrisidir Allah hepimize burada müjdeyi vermeyi nasip etsin :)
Amin.iki gündür habire ağlıyorum aklıma gelince senin yazdığın mesajı okurken bile bi garip oldum kızlar duygu değişimini anlayamıyorumAmin cnm amin rabbim yuzumuze baksin
Canim zorlu bir sürec insanın piskolojısı bozuluyor bende cok ağlardiım bakalım bu sefer ne yapıcam?şimdide bol bol uyuyorum nedenini anlamadım vallaAmin.iki gündür habire ağlıyorum aklıma gelince senin yazdığın mesajı okurken bile bi garip oldum kızlar duygu değişimini anlayamıyorum