ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Caniimmmm allahhh korusunnnn... benim de korkum genetik birsey cikmasi. Ama zor bi ihtimal, kalitimla ilgili bunlar irsiyet. Nice kanserli insanlar var dogum yapan.. nolursun umutlu ol. Saglikli gorunen insanin bile cocugu down send, epilepsi olabiliyor. Bunu bizler bilemeyiz. Dedigin gibi insallah allah guzel yazmistir kaderinizi. Benim kuzenim 7 yil bekledi 3.denemede tutturdu 3_6 aylikken dusuk yapti kacc kere. Tam da artik olmaz dendigi anda oldu. Insallah altindan kotu birsey cikmaz, stres yapma, kendini dr lara emanet et canim. Gerisi allah a kalmis
Canım banim çok sağol desteğin için,sizler içimi rahatlatıyorsunuz..Umut etmekten başka şansım yok şu anda..Rabbim ne yazdıysa onları yaşıyoruz elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakıcaz:(( Doktorlara güvenim kalmadı.Size tavsiyem yaptıklarını sorgulayın sürekli neden böyle neden diye sorun cevap vermek zorundalar..Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bizi bizden başka kimse daha iyi anlayamaz yaşamayan da bilmez..

Amin.iki gündür habire ağlıyorum aklıma gelince senin yazdığın mesajı okurken bile bi garip oldum kızlar duygu değişimini anlayamıyorum
Zor seyler yasiyoruz duygu degisimi olmasi cok normal bunlari ancak yasayan bilir ben bugn ilk kez umitsizlige dustum..

Allah şifa versin,en önemliside senin saglıgın,huzurun yaş olarak gençsin sanırım hani derler ya umut kesilmez sabret canım bir gün Anne olursun inşaallah,önce sen önemli sonra bebek arkadaşın dedigi gibi rahatını,hayatını yaşa kocanla mutlu ol,en önemlisi hayat yoldaşın birbirinizi destekleyin sabır gösterin,Allaha çok dua edin hayırlısını isteyin çünki olupta çok Baba'ya Anne'ye eziyet edip döven okadar evlat varki sor onlara derlerki olmaz olsun senin gibi evlat.inş yalnış anlamamışsındır yazdıklarıma Allah'ım hep sizinle beraber olsun kendine iyi bak saygılar.
Canım duaların için çok sağol,
Haklısın hayatta mutlu olmak en önemlisi öncelikle..Eşim çok anlayışlı çok bağlıyız birbirimize..Biz çok zor yollardan geçtik onunla bu zorluklar bizi birbirimize daha da bağlıyor..Yaşım 30 rabbim dermansız dert vermesin yeterki bu yaşadıklarımız da bir gün geçecek..Çocuk sahibi olamasak ta hayat devam edecek..Ben evlatlık almayı düşünüyorum.Bir çocuğun hayatını değişrmek sanırım geride bırakılan en güzel şeylerden biri olur..Sıcak bakıyorum bu konuya da..Fabbim hakkımızda hepimizin hakkında hayırlısını versin

En iyisi olabildigince gez eglen dusunmemeye calis unutma butun hastaliklar stresten oluo :KK43: cok sukur herseye
Gezdik biraz kafa dağıttık alıştırıcam da zaman herşeyin ilacıymış zaman lazım biraz..Sizler moral olucaksınız bana hamile kalanları duyunca bana da bi umut daha olacak.. umudumu kaybetmemem lazım:(((

Kizlar benmde hafif agrm oldu bugun..ozellikle jeli yaprken..nie ole oldu anlamadm..:(adet agrisi oldu tam onu yaptgm anda..cok zor bi surecten geciyoruz bizi bitek biz anlio..disardan herkese kolay geleblr ama yasayan bilir...iyiki varsinz burda konusabiliorm sizlerle..zaman gecmek bilmio :(

Gezdik biraz kafa dağıttık alıştırıcam da zaman herşeyin ilacıymış zaman lazım biraz..Sizler moral olucaksınız bana hamile kalanları duyunca bana da bi umut daha olacak.. umudumu kaybetmemem lazım:KK43:((
Kaybetme umudunu zaten cnm ins rabbim seninde gonlune gore werir ewt zamanla insan herseye alisio cunku yaradilisimizda bu war

Canım duaların için çok sağol,
Haklısın hayatta mutlu olmak en önemlisi öncelikle..Eşim çok anlayışlı çok bağlıyız birbirimize..Biz çok zor yollardan geçtik onunla bu zorluklar bizi birbirimize daha da bağlıyor..Yaşım 30 rabbim dermansız dert vermesin yeterki bu yaşadıklarımız da bir gün geçecek..Çocuk sahibi olamasak ta hayat devam edecek..Ben evlatlık almayı düşünüyorum.Bir çocuğun hayatını değişrmek sanırım geride bırakılan en güzel şeylerden biri olur..Sıcak bakıyorum bu konuya da..Fabbim hakkımızda hepimizin hakkında hayırlısını versin
Harika bir düşünce. Ins kendi çocuğunuz olur ama olmasa bende sıcak bakıyorum. Rabbim ins hakkimizda Hayırlısı ni versin

0
Kizlar benmde hafif agrm oldu bugun..ozellikle jeli yaprken..nie ole oldu anlamadm..:KK43:adet agrisi oldu tam onu yaptgm anda..cok zor bi surecten geciyoruz bizi bitek biz anlio..disardan herkese kolay geleblr ama yasayan bilir...iyiki varsinz burda konusabiliorm sizlerle..zaman gecmek bilmio :KK43:
EWET hakkimizda hayirlisi oolsun.ins.tutunmuslardir senin Şansın çok yüksek canım. Benim sadece 1 transfer oldu ama yinede çok umutlu. Umut olmasa yaşanmaz. Ya tutmazsa diye düşünemiyorum bile

Harika bir düşünce. Ins kendi çocuğunuz olur ama olmasa bende sıcak bakıyorum. Rabbim ins hakkimizda Hayırlısı ni versin
Amin canım amin akşam esimde öyle diyor ağlayıp üzülme nolur sana bişey olmasın benim yüzümden uzuluyorsun su çektiğine bak sen daha onemlisin gerekirse hayırlısı öyle olacaksa alıp buyuturuz nolur diye teselli ediyor..Bende sıcak bakıyorum..
Bu arada bende gun içinde 3-4 gündür hapsirik oluyor sizde de var mi?

Ben surekli hapsiriyorum:(cunki hala gribim off zaten olk baslarda takiodum kafama simdi umursamiorm☺

Canm o gelsin de ben hapis olurum evde:))) Sen ne aşamadasın canm şu anda tedaviye nezaman başlıyodun?
Ben başladım 4.günüm bugun.yarın kontrolum var iğnelere devam:-)..allah tez zamanda versinde insan bunalınca ne zorluklar cektiğini unutuyor valla.hele hastalık döneminden sonraları kızım iyleştiğinde artık deprosyonun eşiğinde oluyorum

Arkadaslar selam herkeze ben birkere asilama denedim tutmadi ve esim cok uzldu tabi bendesimdi tup bebek istiyoruz sizce tup bebekmi yoksa asilama ya devammi etsem kara veremedim ayrica izmirde bildiginiz isini iyi yapan doktor onericek olan varmi

Ben başladım 4.günüm bugun.yarın kontrolum var iğnelere devam:-)..allah tez zamanda versinde insan bunalınca ne zorluklar cektiğini unutuyor valla.hele hastalık döneminden sonraları kızım iyleştiğinde artık deprosyonun eşiğinde oluyorum
Tamam canm:)Hayırlısı olsun.Canm ya kafa kalmadı belki sormuşumdur ama hangi hastanede başladınız tedaviye?

Arkadaslar selam herkeze ben birkere asilama denedim tutmadi ve esim cok uzldu tabi bendesimdi tup bebek istiyoruz sizce tup bebekmi yoksa asilama ya devammi etsem kara veremedim ayrica izmirde bildiginiz isini iyi yapan doktor onericek olan varmi
Ben tüp bebek yaptırın derim..Bi sorun varsa araştırma yapılabiliyor aşılama zaman kaybı bence

Ben tüp bebek yaptırın derim..Bi sorun varsa araştırma yapılabiliyor aşılama zaman kaybı bence
Tesekurler cevap verdigin icin arakdasim ..esiminde benim de sorunumuz yok ama tutma nasip degilmis tup bebek icin en az 2 kere asilama denemeniz gerekiyo diyolar dogru acaba

Back
X