ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Idrarda sorun yok da digerine bayagidir cikamadim.. kayisili form cay iciyrm,kayisili probiyotik yogurt,gunkurusu.. kayisi olarak kuscam yakinda:KK66:
Opudan 2gun sonra cikardim,2gun onceki yemekler cikti midemden. Iyikide yapmisim cok rahatladim,midem de inmisti biraz. Ondan baska olmadi hic. Soluk borum yaniyor, birde midem de asit var.. yataktan kalkarken nefesim kesiliyor, derin nefes alamiyorum mesela hawayi soluyamiyorum iyice kalbime agri saplaniyor ozmn. Yataktada dönemiyorum kalbim sıkışıyor. Mide ve kalp acısi kaldi. Normal,herkes de olur dedikleri icin bisey de yapamiyorum gecmesini bekliyorum kuzu gibi :KK66:
Gunaydin öncelikle, en genel Problem kabizlik sanirim. Ben gunde 4 litreye yakin su iciyorum ama yinede sikintim gecmiyor. Ayrica cok gecmis olsun sana baya bi rahatsizlik cekiyosun üzüldüm.

Canim karar vermek baslamanin yarisidir. Hayirli ugurlu olsun.
guvenilir,senin sagligini dusunen, basarisina inandigin kaliteli bir merkez arastir canim alternatifleri degerlendir.. bebegini sana getirmede vesile olacak en dogru merkeze gotursun ayaklarin seni.. bol sans dilerimm
Alllah razi olsun insallah bende arastirip oyle gidicem
Canim karar vermek baslamanin yarisidir. Hayirli ugurlu olsun.
guvenilir,senin sagligini dusunen, basarisina inandigin kaliteli bir merkez arastir canim alternatifleri degerlendir.. bebegini sana getirmede vesile olacak en dogru merkeze gotursun ayaklarin seni.. bol sans dilerimm

Idrarda sorun yok da digerine bayagidir cikamadim.. kayisili form cay iciyrm,kayisili probiyotik yogurt,gunkurusu.. kayisi olarak kuscam yakinda:KK66:
Opudan 2gun sonra cikardim,2gun onceki yemekler cikti midemden. Iyikide yapmisim cok rahatladim,midem de inmisti biraz. Ondan baska olmadi hic. Soluk borum yaniyor, birde midem de asit var.. yataktan kalkarken nefesim kesiliyor, derin nefes alamiyorum mesela hawayi soluyamiyorum iyice kalbime agri saplaniyor ozmn. Yataktada dönemiyorum kalbim sıkışıyor. Mide ve kalp acısi kaldi. Normal,herkes de olur dedikleri icin bisey de yapamiyorum gecmesini bekliyorum kuzu gibi :KK66:
anliyorum saydiklarinin hepsi bende de oldu cok sukur gecti ama endiselenme geciyor ben 10 gun boyunca kustum sadece balik kraker yiyebildim onuda kustm 2 gece hastanede yattim simdi yanda yatiyorum yuz ustude sabirsizlikla transfer gunumu bekliyorum artik

Araldaslar tüp bebek tedavisi nasil oluyo neler yapiliyo anlatabilirmisiniz hic bi bilgim yok bu konuda daha :KK43:
canm dr a gdiosun dr sana ilk ameliyat lik isin varsa yada tedavilik ilk onu uyguluyo sonra tup bebege baslaman gerektigin testler falab yaptirio hepsi asama asama tabi ssonra karar verilince igneler yapiliyo gobekten tabi 2 gunde bir yumurta takibin yapilio sonra catlatma ignelerin kullanman gerekn ilac oneirirse ilac verio o ara catlatma ignen olduktan sonra yumurta toplama islemi yapiolo genel aneztesi esliginde esinle beraber gitmen gerekio toplanan yumurtalar dollenio en kalitelisi secilip transfer edilio hee birde rahim den isaret alinio o kadar seni yazdiklarim korkutmasin hepsi basit seyler en zoru beklemek

Kızlar doktor sizden hormon testleri felan haricinde hangi hastalıkları geçirmişiz diye bi test varya ondan istedi mi ( kızamık hiv vs.) yine tüp bebek terimleri hakkında cahillliğimi konuşturdum:KK49::KK49:
Istedi cnm..hiv, hepatit,toxoplasma(çıg etten gecen bi hastalk),rubella(kizamikcik) bunlarn hepsni yaptrdm ben

Transferin 6.günü canım çıkmasına bile şaşırdım çok silik ama çift cizgi hatta anneme de gostrdim var dedi pazartesi kan testi yaptıracağım bakalım ne olacak..

Kızlar doktor sizden hormon testleri felan haricinde hangi hastalıkları geçirmişiz diye bi test varya ondan istedi mi ( kızamık hiv vs.) yine tüp bebek terimleri hakkında cahillliğimi konuşturdum:KK49::KK49:
Ewt cnm istedi hbsag antihiv tarziydi bide ozel hastanede nedn yaptriyosunki saglik ocaklarida yapio yada dewlete bagli kliniklerdede yapilio bnde acibademde sormustum 1500 tl istediler saglk ocagnda yaptrdim ucretsiz

Kızlar dayanamayıp idrar test yaptım çok silik ikinci çizgi var.deneyimlerine dayanarak o kısım bembeyaz kalıyor ya normalde olmayinca.kafam karıştı iyi mi?sabırsızim ya:KK51:
E ne guzel iste
Transferin 6.günü canım çıkmasına bile şaşırdım çok silik ama çift cizgi hatta anneme de gostrdim var dedi pazartesi kan testi yaptıracağım bakalım ne olacak..
e ne guzel iste ins dwmi gelir :)

canm dr a gdiosun dr sana ilk ameliyat lik isin varsa yada tedavilik ilk onu uyguluyo sonra tup bebege baslaman gerektigin testler falab yaptirio hepsi asama asama tabi ssonra karar verilince igneler yapiliyo gobekten tabi 2 gunde bir yumurta takibin yapilio sonra catlatma ignelerin kullanman gerekn ilac oneirirse ilac verio o ara catlatma ignen olduktan sonra yumurta toplama islemi yapiolo genel aneztesi esliginde esinle beraber gitmen gerekio toplanan yumurtalar dollenio en kalitelisi secilip transfer edilio hee birde rahim den isaret alinio o kadar seni yazdiklarim korkutmasin hepsi basit seyler en zoru beklemek
Tesekurler cevp verdigin icin akadasim yeni asilama yaltiridim sonuc alamadim mlesf 1 ay bekleyip gitmeyi dusunuyorum insallah hayrlisi olr hakkimizda hepimizin

Kizlar ya bisey sorcam dunden beri ayaklarim kasiniyor delircem Artik kasinmaktan war mi aranizda kasinan :) ? Kirmizi kirmizi belirtiler olustu artk kasinmaktan

dermannuri dermannuri cnm sana bisey sorucam..bende iki gundur gunde bir iki defa kasigima adet agrisi gbi bi agri girio ama cok ince bi sizi seklinde 10.15 saniye filan suruo..sende bole bisey olmusmuydu hic?

Olmuştu canm sen belirtileri kafana takma belirti vermiyo bence lekelenme sadece iyiye işaret sadece güzel düşün sabret canmm

İki tane koymuslardi dcu :)olabilir bilmiyorum inşallah Rabbim hayırlısı ile devamını getirir.hepimiz için :anneadayı:

Lekelenmem olmadi da hani kasinti belirti deildr zaten sadece ilaclardan mi yada biseyden mi huylandim onu anlamaya calisiyorum ne dusundugumu bnde bilmiorum bazen kotu bazen iyi :)

problem ney peki
Bi porblem yok herseyin normal dedi esiminde normal ama olmadi bide rahimimde bi parca var dedi bisturu test yapti cihazlara girdim ama hamileligine engel deyildedi arakdasim valla bende bu doktorlardan hic bisey analamdim

Back
X