ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Bi porblem yok herseyin normal dedi esiminde normal ama olmadi bide rahimimde bi parca var dedi bisturu test yapti cihazlara girdim ama hamileligine engel deyildedi arakdasim valla bende bu doktorlardan hic bisey analamdim
hayirlisi olsun ne diyim bende beklemekten yoruldum

Merhaba kizlar insallah Allahim gönlünüze göre verir. Benim on gün once transferim oldu üç adet üçüncü gun 8 hücreli embriyo transfer edildi bugun 10. Günüm ve dayanamayip test yaptirdim. Sukurler olsun pozitif. Değer 157.75 cikti ilk denemem sizce ikiz olabilir mi?
Hayrilisi olsun sag saglm allah kucagina almayi nasip etsin

Merhaba kizlar insallah Allahim gönlünüze göre verir. Benim on gün once transferim oldu üç adet üçüncü gun 8 hücreli embriyo transfer edildi bugun 10. Günüm ve dayanamayip test yaptirdim. Sukurler olsun pozitif. Değer 157.75 cikti ilk denemem sizce ikiz olabilir mi?
Tabiki olabilir çünkü değer bayagi yüksek maasallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin. Darısı basimiza benim transferim in 5. Günü ins.

Cok tebrik ederim canim benim. Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Bu 10 gün boyunca ne gibi belirtiler yasadin anlatir misin? Mesela lekelenme oldu mu ya da baska seyler? Biraz anlatirsan cok iyi olurdu ;)

Canim embriyonun kalitesini belirliyor. Embriyo ikinci gun 4 üçüncü gun 8 diye dördüncü gun 16 diye katlanip gidiyo yani hücrelere bölünüyor. Buu da embriyonun saglikli bi sekilde büyüdugunu gösteriyor.

Canim embriyonun kalitesini belirliyor. Embriyo ikinci gun 4 üçüncü gun 8 diye dördüncü gun 16 diye katlanip gidiyo yani hücrelere bölünüyor. Buu da embriyonun saglikli bi sekilde büyüdugunu gösteriyor.
hmm bana embriyolog hic oyle birsey demedi bilgim yoktu acikcasi tek dedigi cok saglik li 8 tane embriyonuz olustu bende hucre denilince merak ettim tsk ederim

ben su hucre olayini anlamadim bana dr hucre lerden falan hic bahsetmedi nedemek o
Benim hücreden anladigim ; sperm ve yumurtanin birlesmesi sonucunda ilk basta tekten baslayarak 2-3-4 gibi coklu hucreler olusuyor. En gelismis hucreli yapiya da Blastokist deniliyor. Transferde bizlerde döllenmis yumurtalardan blastokiste en cok benzeyen hücreli yumurtayi naklediyorlar. Ortam sartlari uygun olursa rahm duvarina yapisan döllenmis yumurta blastokist olmaktan cikip Embiryo halini aliyor. Bir eksigim olduysa affola. Benim anladigim bu. :)

Back
X