sağol canım valla rahatlattın beni.Çok çok az agrı, hafif adet gibi kanama oluyo çok az zaten eve geldiginde kanamada bitmiş oluyo. Evde dinlenmen lazım sakın agır falan kaldırma kendini zorlama. Ben anestesiz 2 tane kist aldırttım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım valla rahatlattın beni.Çok çok az agrı, hafif adet gibi kanama oluyo çok az zaten eve geldiginde kanamada bitmiş oluyo. Evde dinlenmen lazım sakın agır falan kaldırma kendini zorlama. Ben anestesiz 2 tane kist aldırttım.
Bişey diyil cnm ama gerçekten öyle. Eger agrınız olursa diye agrı kesici veriyorlardı evde almaya ama ben hiç gerek görmedim.sağol canım valla rahatlattın beni.
Cnm benm transferinn kacinci gunu?bukadr umutsuz olma..lekelenmeyse yerlesiodr bebisin ya☺lutfen uzulmeSlm cnm, uzanıyorum napiyim 3 gündür kahverengi lekelenme arttı. Yarın sabah gidicez bakalım. Moral sıfır adeta. Allahımdan bi mucize bekliyoruz artık hayırlısı.
Slm cnm, bugün 16. Gün beklemesi çok zor. Sen cuma günü mü gidiyosun kıbrısa?Cnm benm transferinn kacinci gunu?bukadr umutsuz olma..lekelenmeyse yerlesiodr bebisin ya☺lutfen uzulme
Yok cnm ben persembe gidecegim..orda neden kan veremiosun ya cok ilgncbunu bi arkadasmda solemisti..ya cnm. Transfer islemi zormu?toplamadan deilde transferden korkuorm ben.Slm cnm, bugün 16. Gün beklemesi çok zor. Sen cuma günü mü gidiyosun kıbrısa?
Hayırlı yolculuklar dilerim cnm güzel haberlerle gel. Evet burda yok öyle kanda test falan, burda doktor kesede bebegi gördükten sonra kan tahlili için randevu veriyor. Anlatiyim mi transfer günümü uzun bi günfü benim için. Cnm kusura bakma ama merak ettim, neden kıbrıs? Bizim imkanımız olsa istanbulda yaptırmak istiyorduk ama kalacak yerimiz yoktu nasip olmadı.Yok cnm ben persembe gidecegim..orda neden kan veremiosun ya cok ilgncbunu bi arkadasmda solemisti..ya cnm. Transfer islemi zormu?toplamadan deilde transferden korkuorm ben.((bole 5.6 kisi oluoms bakiolarms filan
dogrumu boylemi oluo
Cnm kist varya bende cikolata kisti.sansi biraz etkilioHayırlı yolculuklar dilerim cnm güzel haberlerle gel. Evet burda yok öyle kanda test falan, burda doktor kesede bebegi gördükten sonra kan tahlili için randevu veriyor. Anlatiyim mi transfer günümü uzun bi günfü benim için. Cnm kusura bakma ama merak ettim, neden kıbrıs? Bizim imkanımız olsa istanbulda yaptırmak istiyorduk ama kalacak yerimiz yoktu nasip olmadı.
Anladım inş cnm, olur Allahın izniyle. Ben anlatıcam şimdi transfer günümüCnm kist varya bende cikolata kisti.sansi biraz etkilio
Yasim 28 oldugundan 1 tane transfer edeceklerdi.ama kibrista 3 tane edecekler eger kaliteli3 tane olursa.sebep bu oda basari oranini baya bi yukseltecek..sebep bu yani..
Bende bekliyorum meraklaAnladım inş cnm, olur Allahın izniyle. Ben anlatıcam şimdi transfer günümü
kızlar bana pazartesi yada salı transfer dedi ya çarşambadan salıya 6 gün oluyor çok değilmi? oldu olacak 1 aylık edip koysunlar :)İşte ne kadar rahat olunursa o kadar iyi kendini kasmican.