ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Slm cnm, uzanıyorum napiyim 3 gündür kahverengi lekelenme arttı. Yarın sabah gidicez bakalım. Moral sıfır adeta. Allahımdan bi mucize bekliyoruz artık hayırlısı.
Cnm benm transferinn kacinci gunu?bukadr umutsuz olma..lekelenmeyse yerlesiodr bebisin ya☺lutfen uzulme

Slm cnm, bugün 16. Gün beklemesi çok zor. Sen cuma günü mü gidiyosun kıbrısa?
Yok cnm ben persembe gidecegim..orda neden kan veremiosun ya cok ilgncbunu bi arkadasmda solemisti..ya cnm. Transfer islemi zormu?toplamadan deilde transferden korkuorm ben.:(((bole 5.6 kisi oluoms bakiolarms filan:(dogrumu boylemi oluo

Yok cnm ben persembe gidecegim..orda neden kan veremiosun ya cok ilgncbunu bi arkadasmda solemisti..ya cnm. Transfer islemi zormu?toplamadan deilde transferden korkuorm ben.:KK43:((bole 5.6 kisi oluoms bakiolarms filan:KK43:dogrumu boylemi oluo
Hayırlı yolculuklar dilerim cnm güzel haberlerle gel. Evet burda yok öyle kanda test falan, burda doktor kesede bebegi gördükten sonra kan tahlili için randevu veriyor. Anlatiyim mi transfer günümü uzun bi günfü benim için. Cnm kusura bakma ama merak ettim, neden kıbrıs? Bizim imkanımız olsa istanbulda yaptırmak istiyorduk ama kalacak yerimiz yoktu nasip olmadı.

Hayırlı yolculuklar dilerim cnm güzel haberlerle gel. Evet burda yok öyle kanda test falan, burda doktor kesede bebegi gördükten sonra kan tahlili için randevu veriyor. Anlatiyim mi transfer günümü uzun bi günfü benim için. Cnm kusura bakma ama merak ettim, neden kıbrıs? Bizim imkanımız olsa istanbulda yaptırmak istiyorduk ama kalacak yerimiz yoktu nasip olmadı.
Cnm kist varya bende cikolata kisti.sansi biraz etkilio
Yasim 28 oldugundan 1 tane transfer edeceklerdi.ama kibrista 3 tane edecekler eger kaliteli3 tane olursa.sebep bu oda basari oranini baya bi yukseltecek..sebep bu yani..

Cnm kist varya bende cikolata kisti.sansi biraz etkilio
Yasim 28 oldugundan 1 tane transfer edeceklerdi.ama kibrista 3 tane edecekler eger kaliteli3 tane olursa.sebep bu oda basari oranini baya bi yukseltecek..sebep bu yani..
Anladım inş cnm, olur Allahın izniyle. Ben anlatıcam şimdi transfer günümü

Bizim transfer saat sabah 10 da idi. Gece erken yattık dinç olmak için. Sabah kalkınca wc gittim normal. Sonra hafif bi kahvaltı yaptık eşimle bir büyük bardak açık çay içtim ben sonra biraz su da içtim çok rahattım. Saat 9.15 te klinik teydik. Girdik ana girişten klinige sonra ne mi oldu kabus gibiydi o kadar sıkışmıştımki az kalsın altıma edicektim (pardon ama öyleydi) girişte wc vardı dedim eşime hemen girip az yapmam lazım yoksa patlıcaktım az kalsın. Nerdeeee ben bi girdim tümden içim boşaldı. Stres bi yandan yukarı çıkmamız lazım ve ben sıkışık diyilim. Hemen su içmeye başladım bi küçük şişe içtim zar zor. Yukarı çıktık 25 dak bile bekledik sıra gelmiyor ben tekrardan patlıcam hemşireye dayanamıyorum dedim ama artık wc gidemezsiniz dedi. Sonra hemen aldılar o halde yattım ve hemşire ultrasonla bi bastırıyor kendimi zor tuttum yapmamak için. Elimden geldigince rahat olmaya çalıştım sonra dr isim düşündünüz mü diye falan sordu ( Allahın izniyle tutsunda isim kolay diye düşündüm) neyse 2 tane transfer edildi 10 dakika evet 10 dakika yattım sadece. Ben okuyorumda türkiyede en az yarım saat bile yatırıyorlar. Sonra giyindim hemen wc gittim, haplarımı verdi dr. randevu verdi ve böyle bitti. Bizde bi dr vardı birde embriolog. Kusura bakma uzun oldu biraz. Bence ben sıkışık olmak için stres yaptım çok içmişim su.

Anladm cnm o skışık olma durumu ii deil valla..teansfer isi kac dkk surdu peki?yani nebilim bole ustun filan ortulumu?ya ben normalde muayene olurkem bile kasiliorum:(kendi doktoruma daha yeni yeni alisiorm.simdi hic tanimadgm bi dr daha pofff:(yaaa kasilirim olmaz die korkuirmtramsferde de anestezi alayim dedm doktora gerek yok dedi kisa bi islem dedi..ama bende kist bugun bir agri yapti kontrol esnasinda oluorum sandm cok canm yandi:(yumurtalar buyudu kistte var ondan cnm cok yandi;(

Sıkışık olmak işini abartmamak lazım benim gibi. Hemşire zaten anlatır. Eşimde benimle girdi içeri. Yattım hemen havlu örttü hemşire. Bacaklar açık vaziyette dr yatagın alt tarafını kaldırdı tabi sonra şey taktı adı neydi agızı açtı alttan sonra bişey sıktı sprey gibi

Sonra paketten bişey çıkardı ince boru gibi, sonra embriolar geldi hemşire ultrasonu tuttu doktora tamam dedi dr bıraktı embrioları. 5 dak iş. Eşimde baktı gördü ekrandan sıvı gibi bişeydi dedi bıraktıgı.

Zaten transfer günü sabah 7 den başladım ilaçlarımı almaya her 2 saatte bi ilaç aldım 5 tane sonra progestaton falan

Back
X