ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

[QUOTEembribebis, post: 39090273, member: 654086"]benimde çarşamba toplanacak ama pazartesi yada salı transfer :::::::::::::::::::::::KK43:[/QUOTE]
Benim emriyo kondu 4gun sonra test yapcam 31de yani ne gibi belirtiler görülür adet agrisi gibi sancim oldu kasik agrisi bel agrisi cektim korkuyorum tedavim iyi sonuç alamayacm diye

[QUOTEembribebis, post: 39090273, member: 654086"]benimde çarşamba toplanacak ama pazartesi yada salı transfer :::::::::::::::::::::::KK43:
Benim emriyo kondu 4gun sonra test yapcam 31de yani ne gibi belirtiler görülür adet agrisi gibi sancim oldu kasik agrisi bel agrisi cektim korkuyorum tedavim iyi sonuç alamayacm diye[/QUOTE]
öyle düşünme hemende test yapma bence hemen olsada çıkmaz çıkmadı diye de moralin bozulur. bozulunca stres yaparsın buda zararlı olur. 10 günden önce test yapma derim ben. hayırlı olsun bu arada :)

[QUOTEembribebis, post: 39090273, member: 654086"]benimde çarşamba toplanacak ama pazartesi yada salı transfer :::::::::::::::::::::::KK43:
Benim emriyo kondu 4gun sonra test yapcam 31de yani ne gibi belirtiler görülür adet agrisi gibi sancim oldu kasik agrisi bel agrisi cektim korkuyorum tedavim iyi sonuç alamayacm diye[/QUOTE]
Hayırlı olsun cnm Allah iyi haberler almayı nasip etsin

Benim transfer islemim 19zunda yapildi bu cumartesi günü test yapcam kasik agrim oluyo Cildimde Agne olustu hem 31de test yapcam doktorum dedi bir gün önce yapsam olurmu nadil belirti baslar ki merak ediyorum

Benim transfer islemim 19zunda yapildi bu cumartesi günü test yapcam kasik agrim oluyo Cildimde Agne olustu hem 31de test yapcam doktorum dedi bir gün önce yapsam olurmu nadil belirti baslar ki merak ediyorum
bir gün önce olur canım. hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz . hangi ilde yaptırdın hangi hastane? kaçıncı gün embryosu? birde kaç tane trasfer edildi? bir de sorun neydi? çok sordum ama kusura bakma canım. hepimizde aynıyız işte biliyorsun...

Benim transfer 10 unda yapılda daha yarın ilk defa gidicem doktora. 11. Günde kendim test yapmıştım keşke yapmasaydım negatif çıkmıştı. Bakalım hayırlısı artık

Back
X