- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
bence 1200 senelik hic bişey degil bedava bence bizimkisi 500 dolar oda 1200 küsür yapiyor ve sadece 1 yıllıkBilmiyorumki 5 yillik ucreti 1200 dediler. Benim merkez gereksiz pahali yaa ;(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence 1200 senelik hic bişey degil bedava bence bizimkisi 500 dolar oda 1200 küsür yapiyor ve sadece 1 yıllıkBilmiyorumki 5 yillik ucreti 1200 dediler. Benim merkez gereksiz pahali yaa ;(
Sigarayi bıraksana canim ya bende biraktim 15 gunde sadece 2 tane içtim onda bile vijdan azabı duyuyorum yspma canim birak kapali kutuda zehirleme bebegiFiyatlar normal gibi dondurma için benim düzgün sağlıklı çıkmadı 2tane oldu haber veririz 5.gün dondurabilecek olursa dediler ama olmadı sperm morfolojisi kötü ve sayı azdı normalde 15yumurtalık vardi dollenecek üniversite hastanesinde yaptırdık demiştim ya yıllık 300tl demişlerdi G Gizlimelekank transfer yapıldı mi sana canım..sigara içiyorum ben birakamadim...
Sigarayi bıraksana canim ya bende biraktim 15 gunde sadece 2 tane içtim onda bile vijdan azabı duyuyorum yspma canim birak kapali kutuda zehirleme bebegi
Nerden aldin merak ettim bileyimde bende ihtiyaci olan birine söylerimİlaçları çok uygun aldım 2100 tutan ilaçları 1000 tl verdim ankarada olanlar yazsın eczaneyi söyleyim
Kacinci gunun?Kizlar demin WCs girdigimde pecetede cok hafif lekelenme vardi. Simdi durup dururken neyin nesiydi bu anlayamadim. Transfer gununden beri belim agriyip duruyordu sanki adet olacakmisim gibi simdi birde bu lekelenme olunca cok panikledim. Ne yapmaliyim klinigi mi arayayim bi akil verin cok stres oldum, cok korkuyorum ya.
AnkaraNerden aldin merak ettim bileyimde bende ihtiyaci olan birine söylerim![]()
16. dr aradik Kanama olmadigi sürece korkmayin birsey olmaz dedi.Kacinci gunun?
Neresi peki?Ankara
Ewt bncde bsey olmaz ama iyice dinlen yat surekli rabbim korusun16. dr aradik Kanama olmadigi sürece korkmayin birsey olmaz dedi.
Emin eczaneNeresi peki?
3 milyon civari
YOK hiç duymadım banada takmadilar zaten uyanmak dahil 45 dk ancak sürüyor sonra açılınca wc ye kendin gidebiliyorsunArkadaslar slm...
opu isleminde sonda takiyorlarmi bilginiz varmi?
Canim korkmaa, insallah tutunur ve seni hic birakmaz.. allah a emanet ol, allah yuzunu guldursun..Kizlar demin WCs girdigimde pecetede cok hafif lekelenme vardi. Simdi durup dururken neyin nesiydi bu anlayamadim. Transfer gununden beri belim agriyip duruyordu sanki adet olacakmisim gibi simdi birde bu lekelenme olunca cok panikledim. Ne yapmaliyim klinigi mi arayayim bi akil verin cok stres oldum, cok korkuyorum ya.
canım hiç negatif düşünme. ben hep pozitif düşünndüm poztif oldu çok ukur. belirti arama bende de olmadı ama bebeğim benimle rabbime şükür. inşallah seninkide seninledir. her gün yedi kere ayetel kürsi okudum bebeğim için dua ettim. bence faydası oldu. sende yap. kib. olumlu düşün olumlu olsunBugün transferime tam 7 gün oldu.zaman geçmek bilmiyor sanki ya ve hic bisey hissedemiyorum arkadaşlar.sizde herhangi bisey oldu mu.cuma günü gelsin bina önce istiyorum hem korkuyorum negatifi alirim diye hem de bian önce sonuclansin istiyorum yaa...çok karmakarisigim ya siz neler yasiyorsunuz canlar?![]()
bana adetin 19. günü transfer edildi jel 3 kala başlanıyor estrofem diye hapa baslaniyor adetliykenKizlarr bisey sorcam, mart adetimden sonra transferim olacak. Mart adetinin kacinci gunu transfer edilir sizce bilgisi olan var mi? Sadece jel falan mi kullaniliyor bir de?