ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Fiyatlar normal gibi dondurma için benim düzgün sağlıklı çıkmadı 2tane oldu haber veririz 5.gün dondurabilecek olursa dediler ama olmadı sperm morfolojisi kötü ve sayı azdı normalde 15yumurtalık vardi dollenecek üniversite hastanesinde yaptırdık demiştim ya yıllık 300tl demişlerdi G Gizlimelekank transfer yapıldı mi sana canım..sigara içiyorum ben birakamadim...
Sigarayi bıraksana canim ya bende biraktim 15 gunde sadece 2 tane içtim onda bile vijdan azabı duyuyorum yspma canim birak kapali kutuda zehirleme bebegi

Sigarayi bıraksana canim ya bende biraktim 15 gunde sadece 2 tane içtim onda bile vijdan azabı duyuyorum yspma canim birak kapali kutuda zehirleme bebegi

Ya haklısın biliyorum ama canım çok strese giriyorum yani ondansa içmeyi yegliyorum 3-4tane çok değil zaten..birde çalışırken daha çok arıyorum

Kizlar demin WCs girdigimde pecetede cok hafif lekelenme vardi. Simdi durup dururken neyin nesiydi bu anlayamadim. Transfer gununden beri belim agriyip duruyordu sanki adet olacakmisim gibi simdi birde bu lekelenme olunca cok panikledim. Ne yapmaliyim klinigi mi arayayim bi akil verin cok stres oldum, cok korkuyorum ya.

Kizlar demin WCs girdigimde pecetede cok hafif lekelenme vardi. Simdi durup dururken neyin nesiydi bu anlayamadim. Transfer gununden beri belim agriyip duruyordu sanki adet olacakmisim gibi simdi birde bu lekelenme olunca cok panikledim. Ne yapmaliyim klinigi mi arayayim bi akil verin cok stres oldum, cok korkuyorum ya.
Kacinci gunun?

Canim korkmaa, insallah tutunur ve seni hic birakmaz.. allah a emanet ol, allah yuzunu guldursun..

Kizlarr bisey sorcam, mart adetimden sonra transferim olacak. Mart adetinin kacinci gunu transfer edilir sizce bilgisi olan var mi? Sadece jel falan mi kullaniliyor bir de?

Bugün transferime tam 7 gün oldu.zaman geçmek bilmiyor sanki ya ve hic bisey hissedemiyorum arkadaşlar.sizde herhangi bisey oldu mu.cuma günü gelsin bina önce istiyorum hem korkuyorum negatifi alirim diye hem de bian önce sonuclansin istiyorum yaa...çok karmakarisigim ya siz neler yasiyorsunuz canlar?:KK51:

Bugün transferime tam 7 gün oldu.zaman geçmek bilmiyor sanki ya ve hic bisey hissedemiyorum arkadaşlar.sizde herhangi bisey oldu mu.cuma günü gelsin bina önce istiyorum hem korkuyorum negatifi alirim diye hem de bian önce sonuclansin istiyorum yaa...çok karmakarisigim ya siz neler yasiyorsunuz canlar?:KK51:
canım hiç negatif düşünme. ben hep pozitif düşünndüm poztif oldu çok ukur. belirti arama bende de olmadı ama bebeğim benimle rabbime şükür. inşallah seninkide seninledir. her gün yedi kere ayetel kürsi okudum bebeğim için dua ettim. bence faydası oldu. sende yap. kib. olumlu düşün olumlu olsun

OTE="mirabebis, post: 39443845, member: 654086"]canım hiç negatif düşünme. ben hep pozitif düşünndüm poztif oldu çok ukur. belirti arama bende de olmadı ama bebeğim benimle rabbime şükür. inşallah seninkide seninledir. her gün yedi kere ayetel kürsi okudum bebeğim için dua ettim. bence faydası oldu. sende yap. kib. olumlu düşün olumlu olsun[/QUOTE]
İns canim dua ediyorum tabiki de her gun..inş benimledir ya ne bilim ilk denemem de çok olumlu ddüşünmüştüm ama negatifler sonuclanmisti o yüzden simdi kendimi herşeye hazirliyorum.bakalim inşbu sefer olacak gibime geliyor Rabbimin izniyle

Back
X