ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Saol cnm Allah razı olsun, ne yapalım elimizden bişey gelmiyo. Beni üzen eşim daha ümitliydi ve benden fazla o etkilendi. Hayırdır cnm cetroıde ignesi mi? Yalnış mı vurdun acaba, şuan durum ne?
Evet cnm cetrotide :(su an masaj yaparak sisligi indirmemi soyledi doktorm.sabah belli olcak..cok korkuyorm kendlignden catlarsa diye:(

Evet cnm cetrotide :KK43:su an masaj yaparak sisligi indirmemi soyledi doktorm.sabah belli olcak..cok korkuyorm kendlignden catlarsa diye:KK43:
Cnm korkma hayırlısı de, olcak olduktan sonra oluyo. Biliyorum zor ama içini rahat tut Allaha havale et. Çatlatma ignesi ne zaman olcan? Perşembe toplancak diyon.

Cnm korkma hayırlısı de, olcak olduktan sonra oluyo. Biliyorum zor ama içini rahat tut Allaha havale et. Çatlatma ignesi ne zaman olcan? Perşembe toplancak diyon.
Ayy persembemi yazmisim cuma toplanacak benm☺yada mirabebisle karstrdn sanrm☺kafamiz bi dunya valla..catlama ignesi yarin aksam vurulacak cnm.

Kizlar ben bide biseyi merak ediyorum..toplama isleminn oldgu gunu sayacakmiyiz transfer gununu hesaplarken?ucak bileti sknti olmasn diye soruyorumda?

Kizlar ben bide biseyi merak ediyorum..toplama isleminn oldgu gunu sayacakmiyiz transfer gununu hesaplarken?ucak bileti sknti olmasn diye soruyorumda?
O gün sayılıyomu onu bende bilmiyorum nedense sormadım bak bende merak ettim. Sen sonuç a kadar orada mı kalcanız?

yumurta toplamam yarın sabah ölecem heyecandan ve korkudan offff :( hayırlısıyla bir biitsede bbeişlere kavuşsak yaaaa :(

O gün sayılıyomu onu bende bilmiyorum nedense sormadım bak bende merak ettim. Sen sonuç a kadar orada mı kalcanız?
Yok cnm.sonuca kadar kalamayiz..hani 5.gunu yaada 3. Trafsferden bi gun sonra ucak bileti almamiz gerekiida ondan sordm

yumurta toplamam yarın sabah ölecem heyecandan ve korkudan offff :KK43: hayırlısıyla bir biitsede bbeişlere kavuşsak yaaaa :KK43:
Ayyy cnmm bol sans sana bende cok heyecanliyim coook:(korkuorum bi yandanda beni neler beklio bilmiormda:(catlama igneni dun aksammi olmstn sen cnm?

Hadii hayrlisi cnmm..rahat olmaya calis iyi uyu uykunu alaslnda hsg cekildmi sana?ondan bi farki yok herhalde bizim icin☺biei anlamiycaz ama iste insan heyecanlanio

hsg çekildi ve çok canım yanmıştı :( bunda anestezi alacam zaten. ama yine de korkuyom biraz :(

çok üzüldüm canım yaaa :( ewet benimde yarın toplanacak ama çok yumurtam gelişmiş ohss olmaktan korkuyom offf :(

Back
X