ay inşallah ben hiç anestezi de almadım ondanda korkuyom birazHayirlisiyla atlatirsin insallah.,benim de yarin kotrolum var. Cmt gunu opu yapilir sanirim. Anesteziyle oluyormus zaten, hic bisey anlamazsin korkmana gerek yok canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay inşallah ben hiç anestezi de almadım ondanda korkuyom birazHayirlisiyla atlatirsin insallah.,benim de yarin kotrolum var. Cmt gunu opu yapilir sanirim. Anesteziyle oluyormus zaten, hic bisey anlamazsin korkmana gerek yok canim
O nasi ya , bilemem de ne demek? Adetin ilk gunlerinde bi kac tane cok minik folikul olusuyor. Pkoysan dert etme illa fazla fazla yumurtan olur. Adetlerin vs de normalse ve baska sorunun yoksa 5_15 arasi yumurtan olusur canim ignelerle merak etme. Yumurta gelismeyip de tedavinin iptali cok nadir. Onemli olan yumurta kalitesi canim,sayiya da takilma.günaydin kizlar dün aksam doktordaydim. fazla bir yumos göremedim.minik bikac tane var ama büyür mü bilemem dedireglimin ilk günü kal alicak fsh ve e2 degerine bakicak ona göre baslicaz ignelere.
benim icinde dua edin.allah hepimizin yardimcisi olsun
Canim selamm nbrr, gecmis olsun.. insallah kaliteli bol yumurtalarin olsunn... :)ay inşallah ben hiç anestezi de almadım ondanda korkuyom biraz![]()
O nasi ya , bilemem de ne demek? Adetin ilk gunlerinde bi kac tane cok minik folikul olusuyor. Pkoysan dert etme illa fazla fazla yumurtan olur. Adetlerin vs de normalse ve baska sorunun yoksa 5_15 arasi yumurtan olusur canim ignelerle merak etme. Yumurta gelismeyip de tedavinin iptali cok nadir. Onemli olan yumurta kalitesi canim,sayiya da takilma.
Tek yumurta tek sperm yeter. Insallah fazlasiyla kaliteli yumurtan olur canim, sıkma canıni..
tedavin hayirli olsun. pco ile ilgili pek bilgim yok bende tam tersi var yumurta yetmezligi :)Kızlar Merhaba benim de ilk tedavim bir kaç sorum olacak yardimci olurmusuniz.ben şu anda yasmin kullaniyorum cumartesi lucrin iğneye basliyacagim lucrin adeti geciktiriyor mu , adetten sonra menogon baslayacak sizce etkili mi yumurta olusumunda .bende pco var bu arada
Bilgin için teşekkürler peki yumurta baskılara için lucrin mi kullandintedavin hayirli olsun. pco ile ilgili pek bilgim yok bende tam tersi var yumurta yetmezligi :)
menogon kaliteye iyi geliyor diye duymustum doktorum yumosum olursa banada menogon vericek..hayirlisi
Canm mrb senle ayni gun opu olucaz☺bugun aksam 23.00 de catlama ignesi vurulacak..cuma opu..hadi hayrlisi olsn.10tane varmis insallah kaliteli olurlar.Canim selamm nbrr, gecmis olsun.. insallah kaliteli bol yumurtalarin olsunn... :)
Gece en son senle yazistikya, sabah uyandim bi telas bi telas opu olcam diye.. sonra dedimki iyi de bugun benim kontrolum var ,opu olmicaktim ki :) aklim sende kalmis demekki.. son defa e2 icin kan verdim,sonucu cikmadi henuz. benim de cuma sabahi opu olacak.. dr cok iyisin,birsuru yumurtan olmus dedi 17_18 mm ler suan. Aksam catlatma ignelerim var. Hayirlisiyla o gunleri de atlatiriz insallah...
Evet canim gece 10 bucukta genopeptil igne var, ayni zamanda da cetrodide igne de vurulcam son defa.. yarin sabah 9 bucuk buyuk gun bizim icin :) suan hersey iyi gidiyor dedi dr, galiba kan tahlil sonyclarima gore transfer gunum belli olacakCanm mrb senle ayni gun opu olucaz☺bugun aksam 23.00 de catlama ignesi vurulacak..cuma opu..hadi hayrlisi olsn.10tane varmis insallah kaliteli olurlar.
Kizzz ilahi sencanim bende erken yumurat yetmezligi var maalesef.ilk tedavim bu sebepden dolayi iptal oldu.
benim icin 5 yumos rüya gibiagzin bal yesin insallah 5 tane olur
evet pko lularda cok yumos oluyomus bunu daha önce duymustum
yok orgalutran kullandimBilgin için teşekkürler peki yumurta baskılara için lucrin mi kullandin
amiiin insallah canim.insallah seninde opun iyi gecer bebislerin hic birakmaz seni .Kizzz ilahi seniyi dusunelim,iyi olsun. kizzz benimkilerden sana vereyim.. senin durumunda sonuc ne olur bilmiyorum ama sonucu guzel olur insallah, kaliteli olsunnn..Kimisinden 40 yum. Toplanip hamile kalamazken, 5yumurtaya ragmen hamile kalanlar varmis. Yumurta kalitesini artirici ilaclar vardir mutaka. Incir ye. Booollllll kaliteli yumurtalarinn olsunn insallahhhh _amiinn_ :)
Amin canimm hepimizin insallahh kucaklari dolsun..amiiin insallah canim.insallah seninde opun iyi gecer bebislerin hic birakmaz seni .
Inşallah canım. Düşündüğün için çok sağol. Ben atlattım çok şükür. 14 tane yumurta toplanmış yarın ogleden sonra arayıp döllenenleri söyleyeceklerimmus Inşallah kaliteli olurlar. Burda sadece 1 tane embriyo transfer edecekler mis. Moralim bozuldu biraz. Darısı başına ins sende hemen atlatişin hiçbişey duymadım ama şimdi biraz ağrım var dayanılmayacak gibi değil çok şükür sende korkmaCanim selamm nbrr, gecmis olsun.. insallah kaliteli bol yumurtalarin olsunn... :)
Gece en son senle yazistikya, sabah uyandim bi telas bi telas opu olcam diye.. sonra dedimki iyi de bugun benim kontrolum var ,opu olmicaktim ki :) aklim sende kalmis demekki.. son defa e2 icin kan verdim,sonucu cikmadi henuz. benim de cuma sabahi opu olacak.. dr cok iyisin,birsuru yumurtan olmus dedi 17_18 mm ler suan. Aksam catlatma ignelerim var. Hayirlisiyla o gunleri de atlatiriz insallah...
Insallah kuzuu cok sagol.. ya ben hsg falan cektirdim onda da korkmadim,bunu da atlatirim diye dusunuyorum. Zaten bayılmaya musait bi insanim :) sanirim benim de tek transfer olur. Insallah 5.gune kalan boolll blastokistlerin olurrInşallah canım. Düşündüğün için çok sağol. Ben atlattım çok şükür. 14 tane yumurta toplanmış yarın ogleden sonra arayıp döllenenleri söyleyeceklerimmus Inşallah kaliteli olurlar. Burda sadece 1 tane embriyo transfer edecekler mis. Moralim bozuldu biraz. Darısı başına ins sende hemen atlatişin hiçbişey duymadım ama şimdi biraz ağrım var dayanılmayacak gibi değil çok şükür sende korkma
Ins canim beraberce hamis olalım ins.Insallah kuzuu cok sagol.. ya ben hsg falan cektirdim onda da korkmadim,bunu da atlatirim diye dusunuyorum. Zaten bayılmaya musait bi insanim :) sanirim benim de tek transfer olur. Insallah 5.gune kalan boolll blastokistlerin olurr
cok sukur yumurtalarim 2 gun once toplandi 14 tane toplanmis ve 8 i dollenmis bugun sevindim ins rabbim devamini erdirirKasıklardaki ağrı yumurtaların büyüdüğünü gösteriyo rahat ol cnm.ben de tedavi oluyorum bugün 4 yumurtam toplandı insallah hayirlı haberler alıriz hepimiz
Gözün aydın.banada pzrtesi 2 transfer yapıldı.bekleyiş süreci zor biraz.rabbim hepimize gönlumüzdekini hayırlı eylesin inşallahcok sukur yumurtalarim 2 gun once toplandi 14 tane toplanmis ve 8 i dollenmis bugun sevindim ins rabbim devamini erdirir