ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

cnm nasil baklmaz..anlayamadm..ilk tedavi gununde bakilmadan nasil ilac verdiler??fsh e2 bunlara bakilmasi sart..ona gore ilac dozu ayarlayacaklar..
Bir 5ay once bakılan test sonuclarım var ama kesinlikle takipte bakmadılar.. Zaten merkezden de hiç memnun. Kalmadım... Off :(((

EWET hem onun için hemde transfer için rahmi hazırlıyorlar progesteron verdi günde 3 defa ve 3 er defa. Kan sulaınndirici iğne verdi. Allah hepimizin sonunu hayırlı eylesin
Progestron ne işe yarıyor, rahmimi hazırlıyor? Off ya sinirimden aglicam hiç boyle bişi soylemedi ve anlatmadı dotor, pazartesi yumurta toplayacak guyaaa

Bir 5ay once bakılan test sonuclarım var ama kesinlikle takipte bakmadılar.. Zaten merkezden de hiç memnun. Kalmadım... Off :KK43:((
Cnm moralini bozm lutfen..ama bir an oncede sor bunlari neden yapmadnz diye??meseala ben gecen ay yaptiracagz die kan vermistm kan sonucuma gore gonal f 300 kullan dedi..ama biz iptal ettk.bu ay tekrar kan istedi baslarken kanndegstigi icin 350ye cikardi.demek istedgm yani kana bakmadan dozu nasil ayarladi..ama.sen hemen bugun ya git yada telefonda sor herkese bakilmis bana neden bakilmiyo e2 fazlaligi yuzunden tedavi yarida kalabiluoms filan de

Benim de cuma opu var.yarim saat filan once catlama ignemi vuruldum..en son e2 me cuma gunu bakildi deger iyi dedi doktor..bidahada istemedi..zaten ben iki doktor arasnda gidip geliorm☺burdaki doktorum ilk gunden bugune kaadar tedaviyi baslatti ilgilendi yarin sabahda kibrisa gidicez orda olacak bizimkisi..simdlk 10 adet yumurtam var bakalm ne olacak..senn cuma saat kacta?bugun igneni vuruldunmu??
Kızlar merak ettim adetin kacinci gunu toplandi

kızlar bende ılk defa tupbebek yaptrcam ama cok korkuyorum toplama işlemı zormu benı neler beklıyor gercekten 3 yılda yaşlandım sankı. Allah herkesın yardımcısı olsun.

kızlar bende ılk defa tupbebek yaptrcam ama cok korkuyorum toplama işlemı zormu benı neler beklıyor gercekten 3 yılda yaşlandım sankı. Allah herkesın yardımcısı olsun.
Cnm aynen bende cok korkuyorm yarin toplanacak benmki:(bende 2.5 yilda yaslandm resmen..allah yardm etsn hepimize:KK43::cry:

Cnm aynen bende cok korkuyorm yarin toplanacak benmki:KK43:bende 2.5 yilda yaslandm resmen..allah yardm etsn hepimize:KK43::cry:
Doğannu ve dcu yumurta toplama işlemi tamamen ağrısız çünkü zaten anestezi verdikleri için hissetmiyosun.sonrasında çok hafif ara ara oluyo sonra geçiyo.rahat olun cnm

Minikkalbim42 Minikkalbim42 Saol canm ya valla icim icime sigmiyo:KK43:senn transferin oldmu peki?o zormu?[/QU
OTE]
ewt cnm cmrtesi 4 yumurtam toplandı pzrteside 2.gün embriyosu transfer edildi.transferin en zor tarafı idrara sıkışık olmak.gülünü seven dikenine katlanır :).o anda bu zormuş demiştim ama meğer değilmiş.en zoru sonucu beklemek.vakit geçmek bilmiyo.rabbim hepimizin gönlündekini versin gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah

Evet bnmde ilk olucak.cikolaata kisti:KK43:senin sorunn ne?
ay bendede 4cm vardı 1 yıl oldu aldıralı olur dedıler tek sorun bu dedıler olmadı sımdıde kanalımın bırı tıkalı kistınoldugu taraf cok kızgınım madem yıne tıkancaktı nıye amelıyat oldum.

Kizlar meraba
Bende gecen hafta bugun transfer oldum.
Kismet olursa p.tesi sonuc belli olacak.
Umarim hepimiz hayirli sonuclar aliriz.
Bebislerimiz gelsin artik.
Bende adet olcak gibi sancilaniyorum
Ve cok stresliyim insallah tutunmustur bebegim.dua edelim bol bol Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize..

Bir 5ay once bakılan test sonuclarım var ama kesinlikle takipte bakmadılar.. Zaten merkezden de hiç memnun. Kalmadım... Off :KK43:((
ama benimde hiç bakmadılar e2 ye sadece alttan ultrasonla bakıp ayarladılar. yumurtalarım gelişti 14 tane toplandı. sabah aradıar gayet iyilermiş maaşallah. sadece elimizden geleni yapıp tevekkül etmeliyiz. rabbim ol derse oluverir inşallah moral bozmak yok. hayırlısıyla olacak inşallah :)

mezig_ 34 senin opu yarındı değil mi? hadi şimdiden geçmiş olsun canım inşallah bol bol yumoşların toplanır ve sağlıkla döllenir. benim tranfer pazartesi :)

Back
X